dali netko zna dali je to samo online prodaja ili se može doći do njih i odma kupiti robu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može se doći i do njih. Znači nije samo online prodaja.
Ono što je bitno istaknuti jest da oni robu nemaju fizički kod sebe, nemaju skladište, nego naručuju od dobavljača po narudžbi.
Dakle, registriraš se na njihovom webu i napraviš narudžbu, a pritom odabereš 'osobnu isporuku' i 'plaćanje prilikom isporuke'.
Kada roba stigne kod njih, oni te obavijeste.
Evo ja sam narucio kod njih, naime stranica im je SHIT, sporo, nemos promjenit podatke, i oni su dosta spori.
Dalje, druga mana, naime dosta cjena je povoljnije nego u drugima, i narucivao sam u njih posto je imalo nekih djelova kojih nema u drugima, ali opet pola od tog narucenog nisu imali, al aj dobro imali su ono sto mi je najvaznije...
I Dakle kad se narucuje, tamo nema objasnjenja nikakvog, ima nesto Pouzećem, i Pouzećem(POS), i ja odabrao normalno samo Pouzećem, i oni mi nakon 5-6 dana salju:
Poštovani,
dokument u privitku.
Artikli izbačeni iz ponude nisu dobavljivi...
Zatim sam ih pitao kako moram platit jer ni tamo nepise(pdf, privitak), onda sam ih pitao i kazu:
Nije poslano kad nije placeno.
Prvo trebate platiti opcom uplatnicom ili internet bankarstvom da Vam to šaljemo
Dakle, sta da im ja uplatim na racun ili sta, jer me nerviraju, dosad sam narucivao dosta puta iz ADM-a bez problema, par puta pouzećem, par puta uplatio na racun, a sad sta cu valjda isto na racun?
Dobio sam u privitku ja mislim neke informacije vezi toga, al opet neznam, zbunjuju me malo, a volim bit siguran da ja neuplatim a meni nedođu djelovi....
(Help ...... )
možeš doći i "fizički" kod njih (ROFL), ali ti je najbolje pazvati prvo jel je vrlo mala mogucnost da oni neku robu imaju u ducanu vec je imaju na skladistu pa moras narucit i ona dolazi sutra dan u ducan oko 15-17h, (zato je tamo uvijek u to vrijeme guzva ko da se dijeli!)
možeš doći i "fizički" kod njih (ROFL), ali ti je najbolje pazvati prvo jel je vrlo mala mogucnost da oni neku robu imaju u ducanu vec je imaju na skladistu pa moras narucit i ona dolazi sutra dan u ducan oko 15-17h, (zato je tamo uvijek u to vrijeme guzva ko da se dijeli!)
Lol, neznam jesi li primjetio, ja sam to vec kao narucio ali neznam kako platit, a kad bi isao do njih doslo bi me skuplje nego sto sam ovo narucio, tako da jel ja sad trebam platit na njihov bankovni racun stali vec ili neznam sta vec oni govore, posto sam ja mladji pa nisam nikad plaćao na taj nacin pa je mozda opcom uplatnica to da uplatim na njihov racun, ahh nerviraju me nemores posteno narucit.
Jučer ujutro sam zatražio ponudu i još do sad me nisu kontaktirali. Jel su i inače tako spori ili je problem u nečem drugom?