Game.co.uk - pitanja i odgovori

poruka: 1.295
|
čitano: 364.474
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Game.co.uk - pitanja i odgovori
i prijatelj mi je izgubio strpljenje sa njima... Evo vec vise od 20 dana je proslo a posiljka mu jos nije stigla (BF3)...
14 godina
neaktivan
jel se vama ovo dogadjalo da vam narudzba ne dolazi vec preko 20 dana s time da ovi ne odgovaraju na nikakve poruke... Ja i prijatelj smo narucili preko njih kao iznenadjenje frendu ali nas je game iznenadio...
17 godina

Baci oko na moj debeli post stranicu prije. Sve ti pise.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...
jel se vama ovo dogadjalo da vam narudzba ne dolazi vec preko 20 dana s time da ovi ne odgovaraju na nikakve poruke... Ja i prijatelj smo narucili preko njih kao iznenadjenje frendu ali nas je game iznenadio...

Upravo to mi se događa. 

Jedna je pošilljka stigla i priej vremena, a druga nije ni nakon mjesec dana.

Iako je pogreška moja, jer u to vrijeme nije pisalo prezime na kasliću. 

I sad ih moram zvati i vidjeti kako dalje,,,

14 godina
neaktivan
nije greska tvoja... Jer ovo nije obicna posta tj. Posta je preporucena i postar ti je duzan na ruke donijeti istu...
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
nije greska tvoja... Jer ovo nije obicna posta tj. Posta je preporucena i postar ti je duzan na ruke donijeti istu...

Nije, može ti ostaviti i u kasliću. A ako ne piše isto prezime na kasliću nema gdje ostaviti papirić. Još ako si u zgradi...

Apsolutno je pogreška kupca ako mu krivo prezime stoji.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina

ja sam 7.11. dobio mail da je paket poslan, i 14.11. ga je poštar dostavio. samo dobre stvari mogu o njima reći.

ps. i na mail su mi uvijek odgovarali sljedeći dan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Meni ne odgovaraju na dva maila već tjedan dana :(

Budem ih nazvao ovaj tjedan pa ćemo vidjeti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemojte nikad slati dvaput pod istim brojem ticketa jer tako vaši mailovi završavaju na dnu. A ne obrnuto kako je uobičajeno mišljenje.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
ja ne znam zasto im ovako dugo treba... Kupovao sam i prije prijateljima ili poznanicima ovako igrice sa game... Ali ovo je vec proslo i vise od 25 dana da su naplatili igricu ,a prijatelj ima sanducic da i postar stane u njega zajedno sa paketom i ime da ga Sasa Matic moze procitat.. Tako da je tu krivnja samo njihova... A niti ne odgovaraju na poruke...
16 godina

Meni samo trebaju ona dva slova prije 11 znamenkastog broja, jer naša pošta prizna samo takav broj pošiljke.

Neka mi to daju pa ću se ja dalje lako prepucavati s našom poštom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo samo da vas izvjestim o novim događajima vezanim za isporuku koju nije došla,,,

Na mailove uopće nisu reagairali skoro 2 tjedna pa sam ih išao zvati. 

Nakon prvog poziva, koji je trajao oko 4 minute pa se sam od sebe isključio, nazvao sam drugi put.

Poziv je trajao 15tak minuta, dakle, sve skupa će me to doći oko 40 kn :) 

Ali, ono što je bitno za forumaše: koliko sam shvatio, moj mail uopće nije bio bitan niti bi se računao da upada u onih 45 dana za reagiranje!

Čovjek me pitao: da li vam je ovo prvi poziv? 

Zatim mi je objasnio da sam nazvao u petak, kada ističe tih 45 dana, onda više nebi mogao dobiti povrat novca ili novu pošiljku. 

Izabrao sam umjesto povrata novca da mi pošalju novu pošiljku.

Svaka čast i hvala forumašu Chaky na broju (0044 1256 784 000) koji je napisao, jer ih nisam uspio dobiti na njihov broj korisničke službe. 

Eto, izgleda da će ipak sve biti rješeno. 

I dalje mislim sve pozitivno o Game.co.uk i namjeravam i dalje naručivati od njih. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
meni frendu nije dosao jos bf3 le... Ali kaze da su mu odgovorili na email kako nakon 28dana posiljka se smatra izgubljena u posti te da ima pravo na puni povrat novca ili novu posiljku ,a buduci da LE vise nema nigdje da ce uzet povrat pa kupit na orginu... (mada je to mogao i prvi put cak bi dobio LE za iste novce kao sad standard)
17 godina
neaktivan

GAME nema nikakve veze nakon sto predaju posiljku Royal Mail-u. Tako da kritikovanje GAME-a nema nikakve veze. Svakim narucivanjem iz vana prihvatas da se posiljka moze izgubiti u transportu.

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
da ali dosta ozbiljnijih tvrtki ima tracking... Tako da mozes vidjeti gdje ti je posiljka... Ali game to ne podrzava jos ako je van UK... Ja sam si narucivao obicne naljepnice za komp koje su bile jos free shiping pa sam imao tracking... Ovo je vise od mene vise dobronamjerna kritika...
17 godina
ceco22 kaže...
meni frendu nije dosao jos bf3 le... Ali kaze da su mu odgovorili na email kako nakon 28dana posiljka se smatra izgubljena u posti te da ima pravo na puni povrat novca ili novu posiljku ,a buduci da LE vise nema nigdje da ce uzet povrat pa kupit na orginu... (mada je to mogao i prvi put cak bi dobio LE za iste novce kao sad standard)

Ne bih se cudio da mu ipak dode, samo ce malo kasniti.

Ali definitivno treba reklamirati u roku, ako ne stigne.

14 godina
neaktivan

moj primjerak BF3 koji je preorder na gameu mi je došao 16.11...znači oko 20ak dana je trebalo da mi dođe na kućnu adresu, a prošla narudžba sa gamea mi je došla za 10ak dana

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo danas je proslo 28dana... od kad je posiljka poslana.... poslao sam par mail-ova na sve mailove sto imaju... i jos nema odgovora... izgleda da smo izvukli deblji kraj.....

16 godina
ceco22 kaže...

evo danas je proslo 28dana... od kad je posiljka poslana.... poslao sam par mail-ova na sve mailove sto imaju... i jos nema odgovora... izgleda da smo izvukli deblji kraj.....

Ako ti ne odgovore u roku od dan dva na mail, toplo ti preporučam da ih nazoveš. 

Meni je operater rekao da nisam nazvao nebi ušao u taj rok od 45 radnih dana do kada priznaju žalbe! 

Baš su mi danas poslali novu pošiljku besplatno jer stara nije došla :)

Nadam se da će ova doći u roku od 10tak dana,,, 

16 godina

Evo zadnjeg izvještaja: 

Došla mi je pošiljka koju su poslali kao zamjenu unutar 10 dana :) 

game.co.uk ftw

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
meni i kolegi nije dosao bf 3, a posto nisu imali vise toga nisu mogli ponovo poslati. Obecali su povrat novca u roku 10 dana , pa cemo vidjeti da bar do 8ozica uzmemo negdje drugo :)
14 godina
neaktivan

Zanima me da li je ovo najjeftinija trgovina preko koje mogu naručiti igru? Planiram uzeti par igara sad za vrijeme praznika i vidim da je puno jeftiniji nego prokleti algoritam i cro vortex...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam zadnji put naručio ponedjeljkom, a stiglo u četvrtak s time da ne živim u gradu.

nema nekog pravila

15 godina
neaktivan

Zna li netko dali je moguče platiti i kako paypalom jer piše dolje da je moguće ali ne mog to napraviti???... 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li tko iskustva s kupovanjem rabljenih igara na game.co.uk? 

Prvenstveno me zanima za Xbox360 jer vidim da ima super naslova po đabalesku cijenama.Al može sva iskustva :) 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupujem kad god nađem rabljenu ako me ta igra zanima. Sve su u tip-top stanju. Nemaš straha.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kupujem kad god nađem rabljenu ako me ta igra zanima. Sve su u tip-top stanju. Nemaš straha.

E hvala ti.Cijene su super,stvarno nigdje nema jeftinije od toga.

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
14 godina
neaktivan

Narucit cu 6 igra u vrijednosti od 54 funte(470kn) u game.co.uk.Hoce li naši to ocarinit?Koliko može biti max dodatnih troskova carine?

Hoce li dodati PDV na to?

ivek

0 0 hvala 0
16 godina

Možda hoće a možda neće. Zavisi kako budu carinici raspoloženi.

17 godina
IVOX kaže...

Narucit cu 6 igra u vrijednosti od 54 funte(470kn) u game.co.uk.Hoce li naši to ocarinit?Koliko može biti max dodatnih troskova carine?

Hoce li dodati PDV na to?

Zavisi i koliko ti igara spakiraju zajedno.

Meni su zadnji puta spakirali 4 polovne skupa i naplatili carine/pdv-a 100kn na vrijednost 300kn.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice