sinoc pola 1 telefon bio 100% pun iskljucim ga sa punjaca u jutros ustanem u pola 9 89% baterije... jel to normalno kod iphona? Pitam iz razloga jer mi je prvi iphone do sad sam samo android koristio!
IPhone 6S - Rasprava
- poruka: 1.068
- |
- čitano: 235.412
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sinoc pola 1 telefon bio 100% pun iskljucim ga sa punjaca u jutros ustanem u pola 9 89% baterije... jel to normalno kod iphona? Pitam iz razloga jer mi je prvi iphone do sad sam samo android koristio!
Ako ti nije bio na zrakoplovnom modu i nije bila ukljucena stednja baterije...je moguce je!
Koji iOS imas gore?
To na S7 Edge nije moguce;-)
To na S7 Edge nije moguce;-)
i?
Ako ti nije bio na zrakoplovnom modu i nije bila ukljucena stednja baterije...je moguce je!
Koji iOS imas gore?
nije bio aktiviran ni zrakoplov ni stednja baterije... a ios je 10.1.1 zadnji koji postoji.. :)
nije bio aktiviran ni zrakoplov ni stednja baterije... a ios je 10.1.1 zadnji koji postoji.. :)
Evo probaj ovu noć tako napraviti. Upali zrakoplovni i ukljuci stednju baterije..moj je tako stalno kroz noć, ako nije na punjaču i budeš vidio da ujutro bude značajno veći postotak
ja imam 5s sa zadnjim ios i ujutro kad je friško napunjen je uvijek na 100%, po meni nije u redu jer je
isti softwer kao tebi.. opcija "nađi moj iphone" cucla jako puno baterije pa je isključi ako ti je bespotrebna, isključi lokacijske usluge sve što ti nije bitno i pod usluge sustava i isključi osvježavanje aplikacija u pozadini.
ja imam 5s sa zadnjim ios i ujutro kad je friško napunjen je uvijek na 100%, po meni nije u redu jer je
isti softwer kao tebi.. opcija "nađi moj iphone" cucla jako puno baterije pa je isključi ako ti je bespotrebna, isključi lokacijske usluge sve što ti nije bitno i pod usluge sustava i isključi osvježavanje aplikacija u pozadini.
I meni je 5s, pogotovo na početku, dosta dugo držao..
Naravno da utjecu svi pozadinski procesi, to je do njega odnosno na njemu je da se malo poigra i pogasi sve kaj mu netreba, al isto je činjenica da 6s jednostavno ne briljira s baterijom i bok.
morat cu se malo vise igrati sa telefonom :D kad odem u battery samo 3 applikacije (messenger, viber i fb) pise koliko rade u pozadini za ostale aplikacije ne pise... hvala vam u svkaom slucaju
izbrisi facebook momentales i ide na fb preko browsera
Apsolutno sve mi je ukljuceno i ako ga navecer napunim te ostavim preko noci, ujutno bude na 100% ili ponekad padne 1-2% max. Znaci wifi, 3G, sync mail, whats, viber, lokacije, hrpa aplikacija (da, i F) i nikada ne zatvaram aplikacije u pozadini :). Sve radi savrseno.
Tek sam sad skužio kako se može isključiti obavezno pritiskanje Home gumba prije Touch ID identifikacije. Pa evo ako još netko ne zna možda mu pomogne. ;)
To možete učiniti ako odete na Settings – General – Accessibility – Home Button izbornik i odaberete opciju “Rest Finger to Open” u izborniku.
morat cu se malo vise igrati sa telefonom :D kad odem u battery samo 3 applikacije (messenger, viber i fb) pise koliko rade u pozadini za ostale aplikacije ne pise... hvala vam u svkaom slucaju
ja zatvaram sve aplikacije u pozadini, osim eventualno fb i tapatalka na kojima sam najčešće, sve gdje mi pod usage baterije uz uporabu stoji i pozadina gasim kao messenger, whatsup i sl., google maps pogotovo npr.
provjeri si ono što sam ti napisao ranije i trebalo bi biti puno bolje.
evo sinoc sam pogasio dosta stvari koje nisu potrebne background app refresh... i legao da spavam sa 100% baterije jutros ustao 96% 4% skinulo i s tim sam zadovoljan xD
sve radi kako treba..
Hehe, da se nadovezem na moj problem koji sam imao. Postavio se, zvao apple, objasnio smartsonu, dobio nov novcati iphone 6s za onaj kojem je "istekla" garancija :D
Hehe, da se nadovezem na moj problem koji sam imao. Postavio se, zvao apple, objasnio smartsonu, dobio nov novcati iphone 6s za onaj kojem je "istekla" garancija :D
Tako treba :)
A gdje je bio kupljen mobitel?
T mobile
Zadnji put sam to doživio na ip6 i bila je greška na matičnoj. Nakon nekog vremena se skroz prestao paliti. Ako imaš jamstvo, trk po novi mob
Puklo mi staklo na ajfonu, touch radi normalno i sad nisam apmetan dali mjenjati cijeli ekran 1300 kuna ili samo staklo koje je 800 kuna. Jedan servis mi preporuca cijeli ekran jer zna biti problem sa forcetouchom i kasnije sa ljepilom. Sto je najgore stvar zelim poslati mob na servis zbog promjene baterije a ovako mi vise nece vrijediti garancija... Bas odlicno...
Imas na ebay-u komplet za cca 700kn i + izmjena cca 100kn.
Puklo mi staklo na ajfonu, touch radi normalno i sad nisam apmetan dali mjenjati cijeli ekran 1300 kuna ili samo staklo koje je 800 kuna. Jedan servis mi preporuca cijeli ekran jer zna biti problem sa forcetouchom i kasnije sa ljepilom. Sto je najgore stvar zelim poslati mob na servis zbog promjene baterije a ovako mi vise nece vrijediti garancija... Bas odlicno...
U VŽ zamjena 500kn. Radi super
Imas na ebay-u komplet za cca 700kn i + izmjena cca 100kn.
Ma tko ce to docekat dok stigne od kineza...
U VŽ zamjena 500kn. Radi super
Samo staklo ili cijeli ekran?
Nemam pojma sta bi radio na tvom mjestu. Svi ti dijelovi preko ebaya i kod ovih divljih servisera su kineski i nikad to vise nije isto a pogotovo ne ekran
Nemam pojma sta bi radio na tvom mjestu. Svi ti dijelovi preko ebaya i kod ovih divljih servisera su kineski i nikad to vise nije isto a pogotovo ne ekran
Ma tako i ja mislim.Neznam razmišljam da ga prodam u stanju kakav je i kupim sedmicu .
Sve je to isto jedina je razlika sto ces kod ovlastene zamjene dobiti racun :)
ljudi samo da pitam napravio sam HR account na storu i icloudu jer nema bosne na listi.. hocu da kupim aplikaciju i prebaci me odmah tamo da izaberem karticu i da unesem podatke kartice... ali ispod pise adresa iz zagreba i sl hoce li biti kakvih problema da unesem svoje podatke od kartice (bosanska reifeisen kartica) da kupim aplikaciju ili mora HR kartica?? A npr kod druga ista aplikacija besplatna on napravio account 2013 godine i unio podatke iz bosne kako je to moguce? ps radi se o garageband aplikaciji
Staklo