Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 445.195
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Iphone 6
SheldonCooper kaže...

Imate li kakva iskustva sa narucenim Iphone-om 6 u t-centru, narucio sam ga oko 10.10. i jos do danas nista...

predbiljezio si se ili si ga bas narucio?

ja sam produzio pretplatu preko interneta prosli tjedan u petak, rekli su da realizacija tog traje do 4 radna dana a da ce doc na kucnu adresu za 5-7 radnih dana, jos im rok nije proso al se nadam da ce sto prije stic to.

14 godina
neaktivan

Predbiljezio sam se istog dana kada je bilo moguce i već čekam skoro mjesec i pol dana i još ništa.

16 godina
SheldonCooper kaže...

Predbiljezio sam se istog dana kada je bilo moguce i već čekam skoro mjesec i pol dana i još ništa.

ni nece te zvat, puno ljudi nisu uopce zvali, sto nisi otiso u centar i uzeo mobitel ili se javio na webshop i kupio tamo, iako preporucam ti kupi u centru jer ja sam se zahebo jer sam uzeo preko webshopa kako bi ostvario 200 kn popusta i eto sad cekam mobitel sto godina.

17 godina
mar123 kaže...
SheldonCooper kaže...

ni nece te zvat, puno ljudi nisu uopce zvali,s

Mene su zvali i rekli da me ceka uredjaj u lokalnom t-centru, i to jos prije 2 tjedna. Mozda taj model koji si trazio jos uvijek nije dostupan.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 10:38 (SupremeCommander).
10 godina
neaktivan
Iphone 6

20.10. ujutro naručen iPhone 6 64 GB SG, prelazak iz BonBon mreže.

Još nije ništa isporučeno, na email poruke mi ne odgovaraju, na web chatu mi svaki dan daju standardan odgovor "da će ga dostaviti".

Imali tko slično iskustvo?  

0 0 hvala 0
16 godina
vic20 kaže...

20.10. ujutro naručen iPhone 6 64 GB SG, prelazak iz BonBon mreže.

Još nije ništa isporučeno, na email poruke mi ne odgovaraju, na web chatu mi svaki dan daju standardan odgovor "da će ga dostaviti".

Imali tko slično iskustvo?  

prva posiljka koja je dosla je vrlo brzo otisla, onda su neko vrijeme bilo nedostupni pa je stigla nova posiljka prosli tjedan, i ja sam tad narucio, e sad zasto njima treba *ebenih 4 tjedna da posalju obicnu posiljku neznam, al znam da vise nikad necu koristit njihov webshop pa da mi daju i milijun kuna popusta.

12 godina
neaktivan
Iphone 6
jel ima tko problema sa 3g mrezom. znaci kad je mob duze vrijeme u stand by-u. sve je ukljuceno al internet ne radi, tek kad ugasim i nazad upalim 3g sve radi.

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6

Imam ip6 64 gb bijeli i mogu reć da sam prezadovoljan. Niti jednu manu mu nisam uspio naći još :D
Mnogo kompletniji mobitel od  android flagshipa....
Btw čemu potreba za ovime ; http://www.redmondpie.com/how-to-check-if-iphone-6-6-plus-has-mlc-or-tlc-nand-flash-memory-video/ ?

#yolo
Moj PC  
2 5 hvala 0
10 godina

Evo prijavljujem kvar home tipke na svojoj šestici nakon mjesec dana korištenja.

Znači pritisak nije "čisti" nego se osječa dvoklik dok se pritisne te se čuje kako pucketa ispod. Ne svaki put, ali se osjeti i ne pada mi na pamet to trpjeti na novome mobitelu te ga nosim u ponedjeljak natrag u Tcentar. Mobitel je u zaštitnoj maski, sa tempered glassom naprijed, u besprijekornom stanju ko prvog dana. Tako da ja nikako nisam mogao utjecati na to.

E sad interesira me što če se desiti? Da li če ga probati popraviti, ili če mi dati novi mobitel ili kako to ide jel zna netko? Jedino me brine što ču biti sada bez mobitela izvjesno vrijeme! :(

14 godina
Tak i meni ponekad zna biti na 5s. Mislim sa je prasina u pitanju. Meni se to desilo po par puta i jednostavno samo od sebe prodje nakon nekoliko dana.
10 godina
jurica_m kaže...
Tak i meni ponekad zna biti na 5s. Mislim sa je prasina u pitanju. Meni se to desilo po par puta i jednostavno samo od sebe prodje nakon nekoliko dana.

Da samo što sad već traje par dana. Prašina veliš? Hm...

Ali imam doma iPad Air godinu dana i nema tog problema isto kao i što supruga ima 5S pola godine, i isto tipka radi besprijekorno, tako da mslim da se na mobitelu od 3 tjedna to nije smjelo desiti po meni. Ima načina da se to nekak izvuče van? Možda neki mali kompresor pa da se proba ispuhati da ga baš ne nosim natrag?

14 godina
Nisam siguran jel mislimo na istu stvar, ali lako je moguce. Onako je zvuk kao da pucketa, kao da se unutra nesto smrvilo. Kazem, kod mene to prodje nakon par dana. Probaj nekako to ispuhat ili malo jace pritisnut tu home tipku pa kad dodjes do kraja, probaj malo vrtjet prstom okolo i u isto vrijeme pritiskat tu tipku. Kazem, meni je taj problem bio i na starom 4s, a i zna mi se dogoditi ma 5s i samo se popravi.
14 godina
Matthew26 kaže...
jurica_m kaže...

Da samo što sad već traje par dana. Prašina veliš? Hm...

Ali imam doma iPad Air godinu dana i nema tog problema isto kao i što supruga ima 5S pola godine, i isto tipka radi besprijekorno, tako da mslim da se na mobitelu od 3 tjedna to nije smjelo desiti po meni. Ima načina da se to nekak izvuče van? Možda neki mali kompresor pa da se proba ispuhati da ga baš ne nosim natrag?

Nebih rekao da je prašina u pitanju. Pošto se bavim popravljanjem iPhone-a tj. opčenito mobitela, popravio sam mali milion 5s-a ( uglavnom razbijeni ekrani ) i 5s ima cijelu Home tipku zaštičenu gumom koja je zalijepljena ispod Home tipke, ta guma je tu da spriječi ulazak prašine/zmazanoče u tipku ( još nisam imao priliku popravljat šestice, al princip je vjerojatno isti, ako ne i bolji ). Makar s druge strane moguče da je nekom nadobudnom kinezu u Foxconnu bio kraj radnog vremena pa je htio što prije završit i nije stavio/zalijepio gumu kak spada i sad ulazi prašina. Da sam ja na tvojem mjestu odnio bih ga na garanciju, ostao par dana bez telefona, al si dalje siguran da nećeš imat nikakvih problema s tipkom.... 

EDIT: svojeg 5s-a koristim već godinu dana i nosim ga sa sobom svugdje i kad idem s traktorom na polje ( puno prašine, zmazanoče itd ) nikad nikakvih problema s njim...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 20:54 (Stolnik).
10 godina
jurica_m kaže...
Nisam siguran jel mislimo na istu stvar, ali lako je moguce. Onako je zvuk kao da pucketa, kao da se unutra nesto smrvilo. Kazem, kod mene to prodje nakon par dana. Probaj nekako to ispuhat ili malo jace pritisnut tu home tipku pa kad dodjes do kraja, probaj malo vrtjet prstom okolo i u isto vrijeme pritiskat tu tipku. Kazem, meni je taj problem bio i na starom 4s, a i zna mi se dogoditi ma 5s i samo se popravi.

Da da, na istu stvar mislimo... Točno tako kao što opisuješ... a ništa, pričekat ču onda još tjedan dana, pa ako ne prođe samo od sebe onda ču ga odnjet u Tcentar. Samo me strah da mi se ne počnu smijat u facu... Ali iritira me problem i moram ga riješiti nekako. 

14 godina
jurica_m kaže...

ja te razumim u potpunosti jer i meni se čini da tipka nekako drugačije radi, baš taj dvoklik i unutra smrvljeno :/

12 godina
neaktivan
Iphone 6
jel moze netko ko koristi vip napisat sto trebam sve unjet da mogu koristit 3g, 4g mrezu. (koji su gradovi pokriveni 4g-om)

0 0 hvala 0
14 godina
Matthew26 kaže...

Evo prijavljujem kvar home tipke na svojoj šestici nakon mjesec dana korištenja.

Znači pritisak nije "čisti" nego se osječa dvoklik dok se pritisne te se čuje kako pucketa ispod. Ne svaki put, ali se osjeti i ne pada mi na pamet to trpjeti na novome mobitelu te ga nosim u ponedjeljak natrag u Tcentar. Mobitel je u zaštitnoj maski, sa tempered glassom naprijed, u besprijekornom stanju ko prvog dana. Tako da ja nikako nisam mogao utjecati na to.

E sad interesira me što če se desiti? Da li če ga probati popraviti, ili če mi dati novi mobitel ili kako to ide jel zna netko? Jedino me brine što ču biti sada bez mobitela izvjesno vrijeme! :(

Netrebas ni nosit u Tcom. Odi odma u Agram servis jer su oni jedini ovlasteni za iphone u hrvatskoj. Ako ti konstatiraju kvar, nema nikakvih popravaka, dobis odma novi mob. Cca 3-4 radna dana. Najbolje ti ga je ako si iz zg-a odnjet u servis u slavonskoj.

Ako sam ti pomogao opali TD!
10 godina
FuzzyBrain kaže...
Matthew26 kaže...

Netrebas ni nosit u Tcom. Odi odma u Agram servis jer su oni jedini ovlasteni za iphone u hrvatskoj. Ako ti konstatiraju kvar, nema nikakvih popravaka, dobis odma novi mob. Cca 3-4 radna dana. Najbolje ti ga je ako si iz zg-a odnjet u servis u slavonskoj.

Da samo sto nisam iz Zagreba pa ce sve to skupa duze trajati. Ali hvala na odgovoru u svakom slucaju...
16 godina
neaktivan
Iphone 6

svakako napiši ishod situacije nakon što odeš u agram.

da nebi bilo slanje moba u mađarsku pa čekanje 40+ dana itd..

inače nabavio sam 6+ i zamjenio njime svoj 5S, oduševljen sam ekranom i svime što pruža, baterija 3 dana standby, 10+h usage :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Matthew26 kaže...
FuzzyBrain kaže...
Matthew26 kaže...

Da samo sto nisam iz Zagreba pa ce sve to skupa duze trajati. Ali hvala na odgovoru u svakom slucaju...

Yup dobit ces novi mob, ali cekat ces do 2 tjedna :/

10 godina
maks0806 kaže...
Matthew26 kaže...
FuzzyBrain kaže...
Matthew26 kaže...

Yup dobit ces novi mob, ali cekat ces do 2 tjedna :/

Sutra ga nosim. Moram ih žicati za neki zamjenski pod obavezno. 

14 godina
mamutarka kaže...

svakako napiši ishod situacije nakon što odeš u agram.

da nebi bilo slanje moba u mađarsku pa čekanje 40+ dana itd..

inače nabavio sam 6+ i zamjenio njime svoj 5S, oduševljen sam ekranom i svime što pruža, baterija 3 dana standby, 10+h usage :)

Kakvih 40 dana? Ja sam dva puta nosio 5icu. Jednom u subotu 15min do kraja radnog vremena, novi mob pokupio ujutro u petak. S time da je blagdan bio u srijedu. Drgi put predao u pon popodne, pokupio novi mob u cet ujutro. Oba puta sam nosio u Gundulicevu. Btw. garanciju bi tada produzili na jos jednu godinu a sada mi kaze frend da garancija ostaje ista ili +3mjeseca, ovisi sta je povoljnije za korisnika. Jer ima netko info o tome? Kakav ti je 6+ po pitanju ergonomije? Jer ti normalno stane u djep od hlaca?

Ako sam ti pomogao opali TD!
13 godina
Iphone 6

On nosi u tmobile a ne direktno u servis. Od zamjenskih dobiješ moooožda neki iz 2004-te na tipke mob cist za pozive i poruke

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 6
Iskoristen Black Friday i za 49$ dodana 6-ica u postojeci plan. Sad da vidimo razliku u odnosu na 5S
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6
Mene isto vuce da ga sad za bozic uzmem. Da prosam svoj 5s trebao bi dodati cva 2000kn za 6icu sa njuskala cijene su vec dosle 4500-4800kn. Ima ih naravno i po7000kn al tko ce to kupit. Kakve caseove koristite za svoje 6ice? Inace ne koristim case uopce al na ovome cu koristit neko vrijeme jer kolko vidim sklizak je uzasno makar i moj 5s je uzasno sklizak.

0 0 hvala 0
14 godina
Original Appleova kozna maska je definitivno najljepsa i stvarno se vidi da je original. Iako je malo skupa, vrijedi svake lipe.
12 godina
neaktivan
Iphone 6

za 5s mos dobit sigurno vise od 2000 kn. naravno ako je sve ispravno. 

netko je pitao za bateriju. ja sam prezadovoljan. 8 h i 8 min uporabe. pripravno stanje 21 h 6 min.dosadasnja 5-ica bi jedva dogurala do 5 h uporabe ( mjesano wifi i 3g)

jurica na koju masku mislis, moze link. ja sam uzeo obicnu cellular line za 80 kn . ok je. al mislim uzimat koznu preklopnu bez magneta. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 13:57 (mile1989).

0 0 hvala 0
10 godina
Evo danas sam ga htio odnijet i ko za inat je danas od jutra sve uredu! Mislim glupo mi je sad ga nosit tamo pa da me lik na salteru gleda ko tele u bijela vrata jer je s mobom sve u redu. :p ali neda mi vrag mira, istestirat cu ga ja jos par dana i ako zapne jos samo jednom nosim ga tamo. Mada dosta ljudi mi je reklo da je stvar u prasini ispod tipke i da bi trebalo proci samo od sebe. Sto se tice casea, naprijed imam nilkin tempered glass, pa sam uz njega uzeo i bumber srebrni. Te sam narucio spiegen neo hybrid case koji mi je na kraju ispao preglomazan i presirok, i sad na kraju imam clear mate black case. Tanki elegantni case koji mu pristaje najvise jer se ne dobiva ni na debljini ni sirini. Kolko ste dali za te originalne caseove? U istyleu su skupi poprilicno.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 14:01 (Matthew26).
14 godina
Ja sam svoj case kupio na njemackom Amazonu i platio ga oko 300 kn, ali ponavljam, vrijedi svake lipe. Evo vam link maskice za iPhone 6: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00NHD9WWO/ref=redir_mdp_mobile/277-1306048-2107027
12 godina
Iphone 6
To ti je do prasine vjerojatno meni se to dva tri puta desilo ja 5s i silovao sam home tipku stisnuo sam ju valjda 100puta u minuti i prestalo se cut.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice