Evo prije nekoliko dana, ne znam čime izazvano, youtube videi su mi se počeli učitavati iznimno sporo. Otprilike 5-10min za 1:30min video. Nije mi jasan problem pa tražim vašu pomoć. Do browsera vjerojatno nije (koristim Firefox) jer u IE imam isti problem. Time pretpostavljam da bi problem trebao biti negdje u kompu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi skenirao komp od gamadi? Znaju se naći neke gluposti koje nabijaju promet, što čak i ako imaš flat, zna biti loše radi toga što "troši" brzinu.
Jesi skenirao komp od gamadi? Znaju se naći neke gluposti koje nabijaju promet, što čak i ako imaš flat, zna biti loše radi toga što "troši" brzinu.
I meni se isti problem događa, u zadnji par dana.
i meni nešto slično,svako malo se učitava
Evo ja sam probao i sve radi super.
Otiđi na speedtest i testiraj brzinu interneta,najvjerojatnije je to problem.
I ja san primjetija da cekan duze nego prije (najduze 30 sek), cini mi se da mi se to događa odkad san stavija aviru premium,jer ona ima web guard pa dok skenira sajt triba duze da uđe...
Meni je to tako ako u pozadini imam uključen neki torrent klijent...
Meni isto youtube u zadnje vrijem radi nesta usporeno. Kako kad, nekad cekam, nekad krene normalno.
Ako se povezuješ preko "local area connection" desni miš na nju i klikni repair, pa reci šta kaže.
btw: local area connection se nalazi na control panel -> Network connections.
I ja san primjetija da cekan duze nego prije (najduze 30 sek), cini mi se da mi se to događa odkad san stavija aviru premium,jer ona ima web guard pa dok skenira sajt triba duze da uđe...
Meni isto youtube u zadnje vrijem radi nesta usporeno. Kako kad, nekad cekam, nekad krene normalno.
U zadnje vrijeme mi se događa da upalim kompjuter otvorim internet i ne mogu gledati niti jedan video bilo na youtube-u ili bilo gdje drugdje. Recimo odem na Youtube i kliknem na video i bude mi samo crna slika, niti se ne učitava ona crvena linija. Nekad bude samo onaj beskonačni buffering ali samo stoji na mjestu (početku). Onda moram resetirati windowse XP i radi bez problema.
Da li netko zna u čemu je problem?
youtube se sada sporije ucitava zbog toga sto skoro pa vise ni nekoriste flv tip datoteka nego hq i hd tipove koji znaju zauzimati i do 100 mb...