Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.487
|
čitano: 650.528
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Youtube premium
Jel ikome od vas vec dosao mail za obiteljsku?

Vidm na redditu da je hrpa ljudi dobila.

Osobno jos nisam a koristim preko Apple metode turski racun i imao sam produzenje 14.09. koje je uredno proslo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2025 13:11 (siljo90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Problem je sto ce navodno kontolirati iz koje zemlje se najvise spaja na servere i ako nisi u Turskoj vecinom mogli bi ugasiti uslugu. VPN ce Vjerovanto biti rijesenje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Youtube premium

Više ni vpn nije garancija jer nije jedini kanal dohvata podataka tvoje lokacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Youtube premium

dali je preko gamsgo ko probao ovu recharge opciju za youtube i kako funkcionira? Koliko kuzim nadopuni tvoj acc pretplatom premium kroz 1-2 dana ali ne kuzim i dalje kako to funkcionira?

Black Spider
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2025 21:04 (crni pauk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 mjeseca
crni pauk kaže...

dali je preko gamsgo ko probao ovu recharge opciju za youtube i kako funkcionira? Koliko kuzim nadopuni tvoj acc pretplatom premium kroz 1-2 dana ali ne kuzim i dalje kako to funkcionira?

Kreiraju ti samostalan yt premium acc, vecinom bude indijski. Kad platis moras im dostaviti i svoje Google account podatke kao i security kodove kako bi se oni mogli povezat. Dobijes mail upozorenja da se netko izvana povezuje, potvrdis i kreiran ti je godisnji premium za cíjenu recharge. Nakon toga obavezno promijeniti lozinku i odjaviti se sa svih uredjaja, kod mene je proslo bezbolno i samo preporuka

13 godina
Spliiit je pouzdanija opcija, skuplji je 40-ak centi, al nemaš posla s Indijcima i upozorenjima.
Prijaviš se na Spliiit, platis jedan mjesc, pridruzis se slobodnom mjestu u necijem hrvatskom YT Family, oni te prihvate i to je to. Preko Spliita mozes i podjeliti svoja slobodna mjesta iz svog YT Family plana

0 0 hvala 0
8 godina
maratonac1 kaže...
crni pauk kaže...

Kreiraju ti samostalan yt premium acc, vecinom bude indijski. Kad platis moras im dostaviti i svoje Google account podatke kao i security kodove kako bi se oni mogli povezat. Dobijes mail upozorenja da se netko izvana povezuje, potvrdis i kreiran ti je godisnji premium za cíjenu recharge. Nakon toga obavezno promijeniti lozinku i odjaviti se sa svih uredjaja, kod mene je proslo bezbolno i samo preporuka

Iskreno ovo je zadnja stvar koju bi napravio i to dao pristup "nekom indijcu" do tolike količine podataka o meni, uključujuči i karticu na google pay-u (wallet-u). Možda, i to veliko možda je sve ok, i sve "pošteno" ali ne isplati se riskirat, bar meni!

12 godina
Youtube premium

ma nema vise nacina, bar na android, osim brave browser i zacudo radi dobro, sad dokle ce i to pitanje je

0 0 hvala 0
3 mjeseca
nikonja kaže...
maratonac1 kaže...
crni pauk kaže...

Iskreno ovo je zadnja stvar koju bi napravio i to dao pristup "nekom indijcu" do tolike količine podataka o meni, uključujuči i karticu na google pay-u (wallet-u). Možda, i to veliko možda je sve ok, i sve "pošteno" ali ne isplati se riskirat, bar meni!

Istina, ali ja vise ne vidim alternative.. da se razumijemo, i dalje ovaj vance i ostali workaroundi ne mogu se staviti u istu recenicu direktno sa premiumom.

9 godina
GSP kaže...

ma nema vise nacina, bar na android, osim brave browser i zacudo radi dobro, sad dokle ce i to pitanje je

ReVanced mi radi već par godina bez većih problema, tu i tamo samo ponovno instaliram/patcham aplikaciju. Također tu je NewPipe, Firefox sa uBlock Origin, Brave...

Poruka je uređivana zadnji put danas u 7:48 (Snoozly).
15 godina
maratonac1 kaže...
..

Istina, ali ja vise ne vidim alternative.. da se razumijemo, i dalje ovaj vance i ostali workaroundi ne mogu se staviti u istu recenicu direktno sa premiumom.

Mozes li napisati sta to imas sa permiumom a nemas recimo sa revancedom?

Nisam nikad koristio premium pa stvarno ne znam, ali znam sta se dobije sa revancedom (bez oglasa, dislike botun, auto skipanje, sponsor block... ) pa zato pitam.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:43 (oiraD).
3 mjeseca
oiraD kaže...
maratonac1 kaže...
..

Mozes li napisati sta to imas sa permiumom a nemas recimo sa revancedom?

Nisam nikad koristio premium pa stvarno ne znam, ali znam sta se dobije sa revancedom (bez oglasa, dislike botun, auto skipanje, sponsor block... ) pa zato pitam.

pa necemo se lagati da je revanced 1:1 preslika premiuma. 80% YT konzumiram kuci na tv-u, download mogucnosti, ukljucen yt music, poboljsana brzina prijenosa (stedi mb), ukoliko se prebacim na iOS ne moram mislit o nastavku bezbolnog gledanja yt-a i prije svega ne razbijam glavu hoce li se google opet uzjebati oko adblockera i plus svaka cast timu revanceda, ali pitanje je do kad ce odrzavati sve to jer da se google zainati, sutra ih moze "ugasit"

15 godina

Ok, razumim ovaj dio ako koristits yt na vise platformi, iako ima rijesenje za sve uz malo truda (iskreno mi se cini da vise truda morate ulozit kad rijesavate yt premium preko drugih drzava citajuci ovaj podforum).

Revanced je original yt aplikacija koju patchiras na svom uredjaju, nista ilegalno ne rade, samim time google nema neke osnove da nesto ugasi i da se okomi na njih kao sta je bia slucaj sa vanced appom (pokusali su i monetizirat na kraju app sta je vjerojatno i bilo presudno da se google okomi na njih)

Revanced patchirana aplikacija moze downloadat videa bez problema preko 3rd party downloadera, ja koristim newpipe (koji moze sluzit i kao samostalna yt app bez reklama ako zadovoljava potrebe korisnika)

Yt music se isto moze patchirat preko revanced managera, radi bez greske (nedavno je bilo problema sa spoofanjem videa pa nije sviralo, ali rijesili su to sa novim patchevima)

Za TV (android) tu je smart tube, za LG Web OS isto postoji preko homebrewa yt bez reklama, Samsung Tizen OS ima TizenTube (sve vec napisano bezbroj puta)

Za ios ne znam toliko iz prve ruke jer ga ne koristim

A tu su i prednosti revanced patchirane aplikacije: SponsorBlock, micanje shortsa iz feeda (ko ih ne voli), customizacija UI-a uz puno mogucnosti koje koliko je meni poznato yt premium nema, dislike botun kojeg su smradovi ukinili...

Cemu yt premium osim nekog moralnog zadovoljstva da placas ono sta koristis (to razumijem), ali ako onda vec tako osjecas google zeli da placas punu cijenu po drzavi u kojoj zivis, ne bi pokusavali blokirat ove manevre sa vpnom

3 mjeseca
oiraD kaže...

Ok, razumim ovaj dio ako koristits yt na vise platformi, iako ima rijesenje za sve uz malo truda (iskreno mi se cini da vise truda morate ulozit kad rijesavate yt premium preko drugih drzava citajuci ovaj podforum).

Revanced je original yt aplikacija koju patchiras na svom uredjaju, nista ilegalno ne rade, samim time google nema neke osnove da nesto ugasi i da se okomi na njih kao sta je bia slucaj sa vanced appom (pokusali su i monetizirat na kraju app sta je vjerojatno i bilo presudno da se google okomi na njih)

Revanced patchirana aplikacija moze downloadat videa bez problema preko 3rd party downloadera, ja koristim newpipe (koji moze sluzit i kao samostalna yt app bez reklama ako zadovoljava potrebe korisnika)

Yt music se isto moze patchirat preko revanced managera, radi bez greske (nedavno je bilo problema sa spoofanjem videa pa nije sviralo, ali rijesili su to sa novim patchevima)

Za TV (android) tu je smart tube, za LG Web OS isto postoji preko homebrewa yt bez reklama, Samsung Tizen OS ima TizenTube (sve vec napisano bezbroj puta)

Za ios ne znam toliko iz prve ruke jer ga ne koristim

A tu su i prednosti revanced patchirane aplikacije: SponsorBlock, micanje shortsa iz feeda (ko ih ne voli), customizacija UI-a uz puno mogucnosti koje koliko je meni poznato yt premium nema, dislike botun kojeg su smradovi ukinili...

Cemu yt premium osim nekog moralnog zadovoljstva da placas ono sta koristis (to razumijem), ali ako onda vec tako osjecas google zeli da placas punu cijenu po drzavi u kojoj zivis, ne bi pokusavali blokirat ove manevre sa vpnom

nemam sta za dodat, uredno argumentirano - u konacnici, sve je do krajnjeg korisnika i kako mu pase.. cinjenica je da yt postao nemoguc za koristiti bez ikakvog adblockera; steta sto vine nije nikad zazivio - ovako yt ima monopol 

17 godina
Youtube premium

95 plastičnih boca mjesečno.

3 boce dnevno.

beskraj forumskih tema sa cigančenjem oko YT.

svaki dan nabaviš tri plastične boce i gledaš YT i slušaš Music 24 sata.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Youtube premium

kako se ponaša premium kad ga koristiš na više platformi

recimo, koristim ga doma na kompu, na televizoru (mogu zaobić, obzirom da mi je ionako komp spojen na tv), na mobitelu i na poslovnom laptopu, svugdje sam ulogiran sa svojim google accountom

koristim premium obični za jednu osobu, hoće li me počet prcat ako ga koristim doma na kompu i na poslu s laptopom, pogotovo što laptop ponekad nosam na 2-3 različite lokacije, različito od lokacije gdje sam doma

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maratonac1 kaže...

nemam sta za dodat, uredno argumentirano - u konacnici, sve je do krajnjeg korisnika i kako mu pase.. cinjenica je da yt postao nemoguc za koristiti bez ikakvog adblockera; steta sto vine nije nikad zazivio - ovako yt ima monopol 

Ma slazem se, svako ce nac ono sta mu ogdovara, bitno da izbora ima. Ja sam sse najvise referencirao na onu tvoju izjavu da revanced ne moze stat u istu recenicu sa premiumom

torrente kaže...

95 plastičnih boca mjesečno.

3 boce dnevno.

beskraj forumskih tema sa cigančenjem oko YT.

svaki dan nabaviš tri plastične boce i gledaš YT i slušaš Music 24 sata.

Ili npr. prijavis se u postu na novi revolucionarni pilot projekt pa tako zaradis i za woke netflix, woke disney i ostale servise. Naslo bi se i za lossless spotify...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice