YouTube 1080p

poruka: 8
|
čitano: 2.955
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
YouTube 1080p

Kada pokrenem filmić

u HD-u, bilo 720p ili 1080p on mi zastajkuje, makar je filmić skinut (crvena linija došla do kraja). Kada stavim na onu nižu kvalitetu sve radi normalno. U Task manageru je procesor na 100%,koristim win XP i firefox.

Zanima me da li je to zbog mog kompa (preslab) ili možda YouTube zeza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
YouTube 1080p

Preslab ti je procesor za gledanje filmova u Full HD-u....

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: YouTube 1080p
zoka kaže...

A koji je najslabiji procesor za gledanje bez brejkanja?

Nisam znao da su i filmići tako zahtjevni

17 godina
YouTube 1080p

Pa mislim da su ti dovoljni najslabiji core 2 duo ili athlon x2 za normalno gledanje bez trzanja...

0 0 hvala 1
17 godina
Miro7 kaže...
zoka kaže...

A koji je najslabiji procesor za gledanje bez brejkanja?

Nisam znao da su i filmići tako zahtjevni

Ovaj tvoj proc je puno preslab za gledanje uzivo takvog videa tj Streaming s interneta, za to je pozeljno proc od 3.0 ghz i dvojezgreni jos k tome danas se podrazumjeva!Cool

17 godina
neaktivan
YouTube 1080p

skini najnovije drivere za grafiku tako da ti hd procesira proc od gpu-a i normalno češ moč gledat

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
17 godina
korg11 kaže...

skini najnovije drivere za grafiku tako da ti hd procesira proc od gpu-a i normalno češ moč gledat

To ne radi uopce iako neki misle da se to moze postic, Video procesor na grafickim karticama nece na sebe preuzet posel gledanja takvog obicnog HD videa ili Full HD videa s interneta. To sam ja kod sebe isprobal fino sa HD 3650 pa ne radi uopce jer to nije podrzano na nit jednom modelu graficke od Ati ili Nvidia. Bilo bi jako zgodno da to naprave no za sad jos nisu a trebao bi i Firefox tu malo nadogradit isto da to podrzi a i ostali Browseri isto tak jer to bas i nije tak jednostavno uglavnom sve ide na leđa procesora za sad i to je tak!Nevinašce

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
korg11 kaže...

To ne radi uopce iako neki misle da se to moze postic, Video procesor na grafickim karticama nece na sebe preuzet posel gledanja takvog obicnog HD videa ili Full HD videa s interneta. To sam ja kod sebe isprobal fino sa HD 3650 pa ne radi uopce jer to nije podrzano na nit jednom modelu graficke od Ati ili Nvidia. Bilo bi jako zgodno da to naprave no za sad jos nisu a trebao bi i Firefox tu malo nadogradit isto da to podrzi a i ostali Browseri isto tak jer to bas i nije tak jednostavno uglavnom sve ide na leđa procesora za sad i to je tak!Nevinašce

Imam najnoviji Catalyst, tak da je rambox u pravu.

Nisam znao da je taj video tak zahtjevan, igram nove igre na mid/low detaljima na 1024x768.

Taj full HD bum gledo kad stigne novi kompCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 15:49 (Miro7).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice