Wot 64 bit

poruka: 21
|
čitano: 3.148
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Wot 64 bit

Da li ovako nešto postoji bar kao alternativa i imali se u planu?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wot 64 bit

Vidim da je nečija kupnja SSD-a ipak važnija od mog pitanja. Pa,kužim da vi u Zagrebu imate plaće i novaca kao da ste druga država ali mislim da mi bar jedan odgovor ne bi bio na odmet. Baš me razočarao ovaj Forum. Hvala!

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
RE: Wot 64 bit
BlackMoon kaže...

Vidim da je nečija kupnja SSD-a ipak važnija od mog pitanja. Pa,kužim da vi u Zagrebu imate plaće i novaca kao da ste druga država ali mislim da mi bar jedan odgovor ne bi bio na odmet. Baš me razočarao ovaj Forum. Hvala!

LoL

De ajd kao prvo smiri živce i hormone na par minuta i pričekaj da neko normalan odgovori.......stara izreka kaže: Strpljen - spašen.

Kao drugo...ako imaš 64-bitni OS, on podržava i 32-bitne aplikacije (logično) i koliko ja znam WOT će bez problema radit na 64-bitnoj inačici bilo kojeg Windowsa, ali nisam siguran jer nemam 64-bitne windowse pri ruci niti znam nekoga tko ima 64 bit windows 7, XP ili bilo koji windows jer svi kupuju 32 bit OS......i onda skini pa isprobaj...neće ti krepat komp ako staviš nešto što je slabije od podržanog Izlanuo se

Avatar!...Ready!!.......Clear a path!!................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 18:02 (Krešo91).
15 godina
neaktivan
Wot 64 bit

Inače WOT je težak svega 20gb i njegova instalacija i deinstalacija traju poprilično dugo, gotovo par sati, te zahtjevaju znanje naprednog korisnika. To je što se tiče IE-a, a za Firefox ili Chrome je još teže jer se u dva potrebna klika može puno toga zeznuti.

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)

2 1 hvala 0
16 godina
Wot 64 bit

OS je 64 bitni ali je i browser 64 bitni. Ne kužim da taj slavni WOT ne radi na 64 bitnom browseru. Zato i pitam za alternativu...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GigaGirl kaže...

Inače WOT je težak svega 20gb i njegova instalacija i deinstalacija traju poprilično dugo, gotovo par sati, te zahtjevaju znanje naprednog korisnika. To je što se tiče IE-a, a za Firefox ili Chrome je još teže jer se u dva potrebna klika može puno toga zeznuti.

Ne pametuj puno jer znam šta pitam. Ako misliš da ći instalirati glupi 32 bitni Firefox koji se po računalima vuče ko krepana mačka,varaš se...Isto vrijedi i za ono špijunsko smeće što ga pravi Google...

www.hrphotocontest.com
15 godina
GigaGirl kaže...

Cool

Avatar!...Ready!!.......Clear a path!!................IN GAME: IWEK91
15 godina
neaktivan
Wot 64 bit

Eto ja ti fino objasnim, a ti tako uzvraćaš. Boli me briga što ćeš instalirati na svoje računalo i prije nego što kreneš nabijati nove teme sa nonsense postovima jednostavno koristi Google. Ili ne, sačekaj, evo ovako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 18:18 (GigaGirl).

1 1 hvala 0
16 godina
Wot 64 bit

Opet se igramo gluhih telefona. Znamo da je wot jedna suhoparna aplikacija po čijem kodu brba svako tko uhvati i da su ga naštrabali samo u 32 bita, da usporava učitavanje stranica do boli...ja sam samo tražio od nekoga da li mu je možda poznata kakva aplikacija slične namjene koja radi na 64 bitnim browserima. Ako niko ne zna ili to ne postoji,završili smo i ja se zahvaljujem na pomoći.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wot 64 bit

Uostalom,previše si bahata za dva mjeseca koliko ovdje egzistiraš...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Wot 64 bit

Ja koliko sam guglao nisam našao ništa o 64 bitnom wotu. Mislim da bi 32 bitni trebao raditi, nisam 100% siguran doduše

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 850MHz | Gainward GTX480 + Club 3D 9600GT | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Tnx, oduvijek radim na tome, ali ti si mi dao prvi kompliment  Namigiva.

"It's better to be quiet than to say too much." (B.B.)

15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

OS je 64 bitni ali je i browser 64 bitni. Ne kužim da taj slavni WOT ne radi na 64 bitnom browseru. Zato i pitam za alternativu...

U 64-bitnom Firefoxu WOT add-on radi najnormalnije.

16 godina
Mirko935 kaže...
BlackMoon kaže...

Zato što radi kao ekstenzija. U IE-u ne radi.

www.hrphotocontest.com
15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...
Mirko935 kaže...
BlackMoon kaže...

Zato što radi kao ekstenzija. U IE-u ne radi.

IE ne koristim tako da ne bih znao. Jbg... Usput, mogao si i napisati o kojem browseru se radi.

16 godina
Wot 64 bit

IE 9

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GigaGirl kaže...
BlackMoon kaže...

Tnx, oduvijek radim na tome, ali ti si mi dao prvi kompliment Namigiva.

"It's better to be quiet than to say too much." (B.B.)

Sorry Giga,malo sam se zaletio,što ćeš,nervoza i godine čine svoje. Eto,na 64-bitnom FF-u radi wot,samo što sam ja nakon natezanja s betama,iritiran sporošću ovog preglednika a pogotovo očajnim prikazom fonta u D2D načinu rada jednostavno odustao od njega. Kako sad radim na 64-bitnom IE 9 Beta koji je raketa u odnosu na Firefox,pokušao sam upogoniti taj wot na njemu,ali na žalost,ne ide dok se ne napiše 64-bitna verzija..Isto tako sve ove alternative koje si mi ti navela ne rade pa sam na kraju odustao od bilo kakvog advizora...

www.hrphotocontest.com
17 godina
neaktivan
Bože dragi tako vrijeđati jednu od malobrojnih zenskih bica... to je stvarno dno dna...
In Control
17 godina
neaktivan
Wot 64 bit

BlackMoon, daj se fino smiri. Popij koji apaurinčić i prestani bumpati temu, nizati postove i biti bezobrazan. Niti ti je pitanje najvažnije, niti ima prioritet, niti je bitno bilo kome osim tebi i onome tko ti odgovori.

Fino postaviš pitanje i čekaš, čekaš, čekaš... koliko god treba dok ti netko ne odgovori. Ako ti nitko ne odgovori, a Bože moj, ni prvi ni zadnji.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
pozz molio bih savjet i pomoc ako je moguce,

specifikacije mog kompa su sljedece,

windows 7 32 bita

procesor: intel core 2 qvad q6600 2.4 GHZ 4 jezgre

graficka: ati radeoN HD 4650 1 gigabajt 128 bita DDR2

hard disk: 320 gigabajta

napajanje: 500 wati

stalno mi igrica trza pogotovo kad spotam ili se u blizini pojave protivnicki tenkovi,do interneta nije jer sam na proslom kompu igro bez problema sada me zanima dali je to mozda do procesora ili graficke da nemjenjam i jedno i drugo bez veze, imace ping mi ne prelazi 50 a fps warira od 30 do 80

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 18:32 (radisa_1).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice