VDSL u Hrvatskoj!?

poruka: 13
|
čitano: 7.842
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
VDSL u Hrvatskoj!?

Govore ljudi kako je Slovenija mala,nerazvijena i da je nema ni na karti...

...ali kad sagledamo neke činjenice pitamo se nije li baš Hrvatska ta koja će ostati u tranziciji zauvijek.

Jedna činjenica koja to potvrđuje je ta da je VDSL u Sloveniji dostupan već duže vrijeme.

Pun predrasuda pitam ja vas kad će VDSL u Hrvatsku...što taj prokleti švaba čeka?Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 16:34 (Jerkenovski).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Za one koji ne znaju

VDSL ili VHDSL (Very High Speed Digital Subscriber Line) je DSL tehnologija koja pruža puno brži protok podataka preko bakrenih žica.

VDSL emitira podatke u rangu od 13Mbps do 55Mbps preko kratkih distanci. Najčešće od 300-1500 metara.

Treba uzeti u obzir to da čim je udaljenost manja brzina prijenosa se povećava.Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 19:22 (Jerkenovski).

0 0 hvala 0
17 godina
VDSL u Hrvatskoj!?

Ne.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VDSL u Hrvatskoj!?

Kolko znam, H1 nudi VDSL...

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: VDSL u Hrvatskoj!?
Jerkenovski kaže...

Niko nezna kaj je VDSL???

Pošto sam sebi daješ pitanja, daj si i odgovore, tj. pojasni svima kaj je VDSL.
Ja osobno nemam pojma kaj je VDSL, odnosno kaj znači taj V pa me zanima.
A počeli su jučer mijenjati infrastrukturu t-komovci kod mene.
Možda nekaj bude...dosta sam blizu SlovenijeCool
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan

znamo mi.... :)

nego slovenija je mala, a mi smo preveliki za VDSL dok je konkurencija na razini 19st. Pa pare se skupljaju još na 56k modemima.... ADSL sve više.... pa što će nam prodavat za koju godinu

17 godina
neaktivan
VDSL u Hrvatskoj!?

vdsl je veryhigh speed adsl veelika brzina,nešto sam čuo da će slovenski t-2 doći u hrvatsku a oni su poznati u sloveniji po velikim brzinama i jeftinim uslugama valjda će napokon t-com izvisit

intel quad q6600 3.2 asus P5N32-E SLI 4x1gb Cruical balistix 1066mhz gigabyte,gainward 8800 gts 512 sli tagan 580w samsung 160 +250 Western digital caviar raid 0 Sharkoon Rebel 12 economy 2x 14cm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

vdsl je veryhigh speed adsl veelika brzina,nešto sam čuo da će slovenski t-2 doći u hrvatsku a oni su poznati u sloveniji po velikim brzinama i jeftinim uslugama valjda će napokon t-com izvisit

Ako će nam t-com pružiti Vdsl(u što čisto sumnjam) onda si možeš zamisliti cijenu takvog nečeg
17 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

to sto su oni poznati po nizim cijenama u SLO ne znaci da ce tako biti i ovdje.
ovisi o trzistu, sjecate se kolko je mozda bio MAXadsl dok je tek dosao??? i to onaj osnovni paket
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
16 godina
neaktivan

Prošlo je više od godine dana,ima li netko kakve novosti u vezi VDLS i optike u Hrvatskoj.

15 godina
neaktivan
VDSL u Hrvatskoj!?

znam samo da metronet ima odlicnu optiku, al nazalost samo u zg i okolici.

doc ce za 4-5 mjeseci ili prije do splita, bar su mi tako rekli..

cijena za flat internet brzina 5/5 MBps, digitalna tv, telefon je oko 230 kn, kao bnet.. s tim da je bnet puno puno losiji..

ja ga imam i svaku vecer ping skace do 80+, download padne na 50kbps..

eto

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VDSL u Hrvatskoj!?

Mene bi prije zanimao neki sDSL tj simetrični dsl - jednake brzine uploada i downloada.

Ili da npr T-com podigne 4 mbps / 256 kbps na 4 mbps / 1 mbps bar.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Mene bi prije zanimao neki sDSL tj simetrični dsl - jednake brzine uploada i downloada.

Ili da npr T-com podigne 4 mbps / 256 kbps na 4 mbps / 1 mbps bar.

pa ovo i je simetrični dsl :D 5 megabajta po sekundi je upload i download.. s tim da mozes dizat do 25 mbps

racunaj 570kn 25 megabajta po sekundi upload i download + digitalna televizija + telefon po jeftinoj cijeni..

dok sam ja do prije par mjeseci placao 400 i nesto za 150-200 kbps download i 6 kbps upload, sa digitalnom i preskupim telefonom.. tako da :D

a ako os 5mbps sta je ono.. mp3 u sekundi :D onda placas oko 230kn

uglavnom, odlicna ponuda

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 22:05 (weirdeq).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice