ovak imam 2kompa koja su povezana na net preko wlana e sad na ovom prvom kompu je sve uredu al na drugom kompu mi stalno puca veze jel znas neko zasto
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti je na jednom sve ok, a na drugom puca veza, onda je problem u wlan vezi između kompa i routera.. Da li imaš integriranu wlan karticu? Da li si probao reinstall kartice? Pogasi firewall..
+ domet wlana i jacina signala
imam integriranu karticu Wireless PCI Adapter Netgear WG311v3,signala mi je dobar
Ja isto imam Netgearovu karticu i prije mi je često pucala veza i teško sam se spajao na internet. Ja se mogu spojit na internet samo uz pomoć Netgearovog programa, ne znam kako je kod tebe...
Signal mi je bio dosta slab s obzirom da sam od routera udaljen oko 12-ak metara (komp i router su na suprotnim stranama stana), al sam ga pojačao i to za 2x namještanjem one antenice na kartici. I otad mi radi super, eventualno se ponekad zna zblokat onaj program pa ga moram ponovno otvorit.
Imam NETGEAR 108 Mbps Wirles USB 2.0 Adapter WG111T i također me odspaja...ali ne kada sufram normalno nego kada stavim da se nesto skida...i nakon par minutica odspoji... jos nisam rijesio taj problem imam Vistu ulitmate....probo sam s dosta drivera i gasio proces programa koji se pokrece s karticom...no sve uzalud...prijatelj je u biosu gasio usb2.0 i prebacio na 1.1 s nekom drugom karticom pa mu je tako radilo ali brzina manja, ali ja na laptopu nemam tu mogucnost tako da nista od toga :( odspaja i dalje...ako ima ko kaku ideju neka javi