Problem sa firefox ekstenzijama

poruka: 5
|
čitano: 1.971
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Imam veliki problem sa instalacijom ekstenzija u firefox, nijednu ne prihvata? Zna li neko u čemu je problem? Kad pokušam da neku ekstenziju ubacim u firefox izbaci mi poruku da je došlo do neošekivane greške u instalaciji. Šta da radim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa firefox ekstenzijama

prvo pogledaj jel možeš dodati extenzije u svoju verziju Firefoxa, neke starije nemogu u Firefox 3.0...

ili probaj ovako: kod extenzija nemoj kliknuti na onaj zeleni gumb "Add to Firefox" nego desni klik na njega i "Save As" skinut češ neki .xpi file, otvori "Add-ons" prozor u FFu i dovuci taj file na njega, možda tako oće...

ili probaj otići na about:config i promijeniti vrijednosti:

extensions.checkCompatibility

extensions.checkUpdateSecurity

u "False".

ako ne upali preporučam ponovu instalaciju firefoxa :)

sretno

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2008 19:40 (niki).
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Nema više problema, našla sam rješenje, to što si mi predložio već sam probavala.

Svejedno hvala! ;)

0 0 hvala 0
17 godina
prihvaćeno rješenje

Ako se može znati kako, za u buduće i stisni prihvati rješenje da se tema makne iz nerješenih pitanja.

Kublach
17 godina
Kublach kaže...

Ako se može znati kako, za u buduće i stisni prihvati rješenje da se tema makne iz nerješenih pitanja.

da i mene zanima rješenje, jer imam isti problem
Moj laptop:HP Compaq 6715b 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice