Zanima ma da li koristite privatne torrente, ako da koje i kako dobiti pristup njima?
Ja sam na Torrentleechu po meni najbolji :) Doci na njega mozeš samo ako te netko pozove tj. pošalje ti pozivnicu.
Sad su pozivi zatvoreni tako da nema nacina da dodeš na njega. Kad se otvore moraš imat prijatelja koji ce ti poslat pozivnicu.
Jer ti ide prinicim ako ti dobiješ ban dobiva i onaj koji te je pozvao
Još sam na Pussytorrents isto privatni tracker i tamo su sad registracije otvorena pa se registriraj ako zeliš.
Ali mozeš zakljucit iz samog imena tamo su samo por******. Moram priznati da ima izvrsnih
Dok Torrentleech opcenito ima sve novo što izlazi iz IT svijeta igre, muzika, filmovi, programi, serije( ja imam cijeli serijal CSI new yorka :) ) itd...
također imam account na Torrent Leech definitvino No1 sto se tice Scenskih izdanja.
Znam za torrent leach prijatelj ga je koristio i kaže da je odličan samo problem je što je on zaradio ban (nije dovoljno uploado)
Nema sve što ima i na drugim torrentima. Skida full brzinom dok na svakom publicku ti se vuce pogotovo kad je nešto posve novo i kaj ce skidati 8000 ljudi onda ti je omjer u pocetku 150 naprema 8000 i skidaš po 10kbit/s
Dok ja uvjek skidam 830kbit/s. Stvari uvjek dodu prije na privatne trackere. Kao power user imaš opciju request....
Ima ima prednosti...
Postoji takozvani ratio na TL taj ratio uvjek mora biti viši od 0.4 Ratio je omjer tvojega Download/Uploda drugim rijecima koliko nešto skidaš toliko moraš i uplodad dakle nemozeš samo skidati a da ništa ne uplodaš jer ceš jako jako brzo dobiti ban.
Mah, kod ove brzine neta koju imam (2MB) ionako mi većinom skida maksimalnom brzinom i sa javnih.
Nema sve što ima i na drugim torrentima. Skida full brzinom dok na svakom publicku ti se vuce pogotovo kad je nešto posve novo i kaj ce skidati 8000 ljudi onda ti je omjer u pocetku 150 naprema 8000 i skidaš po 10kbit/s
Dok ja uvjek skidam 830kbit/s. Stvari uvjek dodu prije na privatne trackere. Kao power user imaš opciju request....
Ima ima prednosti...
Torrentleech i piratebuy. a torrentleech je opet otključao pozivnice. ja imam jednu viška.
LAP-HP 6710s, 15,4“, C2D T7300 2,0ghz, Intel X3100 384mb, Samsung 2x1gb ddr2,667, Toshiba 120gb
POCKET PC-HP Ipaq rx5700, Samsung 400mhz, 1gb flash ROM, 64mb ram, Wm5, Gps, Bluetooth, SD/MMC
nije kao na javnim da vam brzina ovisi koliki vam je seedsi i leechersi
Jel ima ko možda pozivnicu za torrent leach, a da bi je htio poslat?
Jer bi mi molim te mogao poslati pozivnicu za torrentleech, zelim skinut seriju 24 al svugdi se vuce po 10kB/s.
Moze li mi neko poslati pozivnicu za torrent leach.
Hvala
Skidam puno stvari i to gotovo svakodnevno preko public torrenata. Sa 3MBps brzinom sve mi se skida itekako brzo i niti ne stignem pregledati/isprobati sve što 'dovučem', tako da mislim da još nabavljati tu neke pozivnice ili platiti za private torrent nema baš nekog smisla.
Sve zavisi od toga što skidaš, ako skidaš neku stvar koja je tek izašla i koja je jako tražena sigurno da nećeš imat veliku brzinu preko public torrenata
Bitsypder...ogranicen samo na educational stuff, ali to mi bas i treba ;)
Skidam puno stvari i to gotovo svakodnevno preko public torrenata. Sa 3MBps brzinom sve mi se skida itekako brzo i niti ne stignem pregledati/isprobati sve što 'dovučem', tako da mislim da još nabavljati tu neke pozivnice ili platiti za private torrent nema baš nekog smisla.
moze pozivnica za torentleech plz :D
aXXo se vratio.
Privatni trackeri, otvoreni za nove članove.
http://www.leecherslair.com
http://www.acetorrents.net
aXXo se vratio.
Može li pozivnica za torentleech, ako ima netko?
Thanks
Jel ima koji privatni torrent na kojem se mogu registrirati a da je pretezito za igre?
probaj na IPTorrents Dot Com
dobar početni ratio, samo se drži pravila i sva vrata su ti otvorena :)
IPTorrents.com is now an invite only site.
If you are lucky you might have a friend who wants to invite you!
Obožavam privatne torrente,a posebno kada ih varam sa Ratiom .
Dvam koliko mogu,ali kada su svi na 100%,prisiljen sam malo prevariti.
Za korisnika koji traži serije,tipa 24h i slično. Neka se registrira na TvTorents.com.
Tamo su ti sve moguće serije iz famozne Amerike, zapakirane i za tren ćeš natući 200Gb.
Sviđaju mi se rumunji u zadnje vrijeme kao TorrentBits.