Privatni torrenti zaključana tema

poruka: 81
|
čitano: 24.334
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Zanima ma da li koristite privatne torrente, ako da koje i kako dobiti pristup njima?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Privatni torrenti
Ima ih mali milion, a uglavnom su otvoreni za registracije. Probaj Dididave, Bitsoup, Torrentbits...
17 godina
protjeran
pa skoro pa svi su ti privatni torrenty
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Ja sam na Torrentleechu po meni najbolji :) Doci na njega mozeš samo ako te netko pozove tj. pošalje ti pozivnicu.

Sad  su  pozivi  zatvoreni  tako  da  nema  nacina  da  dodeš  na  njega.  Kad  se  otvore  moraš  imat  prijatelja  koji  ce  ti  poslat  pozivnicu.

Jer  ti  ide  prinicim  ako  ti  dobiješ  ban  dobiva  i  onaj  koji  te  je  pozvao  Osmijeh 

Još  sam  na  Pussytorrents  isto  privatni  tracker  i  tamo  su  sad  registracije  otvorena  pa  se  registriraj  ako  zeliš.

Ali  mozeš  zakljucit  iz  samog  imena  tamo  su  samo  por******.  Moram  priznati  da  ima  izvrsnih  Šutim

Dok  Torrentleech  opcenito  ima  sve  novo  što  izlazi  iz  IT  svijeta  igre,  muzika,  filmovi,  programi,  serije(  ja  imam  cijeli  serijal  CSI  new  yorka  :)  )  itd...

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

također imam account na Torrent Leech definitvino No1 sto se tice Scenskih izdanja.

boom headshot

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Znam za torrent leach prijatelj ga je koristio i kaže da je odličan samo problem je što je on zaradio ban (nije dovoljno uploado)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cryghost kaže...
pa skoro pa svi su ti privatni torrenty
  Šta ti to znači "skoro svi" znam da ih ima dosta al torrent na stranicama kao isohunt, mininova itd. koje su dosta popularne nisu privatni. Inače ja većinom skidam sa isohunta. Jel možete reć koliki omjer download/upload zahtjevaju  ti  koje  ste  preporučili 
17 godina
neaktivan
Šta to znači? Skidaš punom brzinom i imaš sve što imaš i na drugim sajtovima. Ajd sad objasni u čemu je prednost tvojih "privatnih".
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Nema sve što ima i na drugim torrentima. Skida full brzinom dok na svakom publicku ti se vuce pogotovo kad je nešto posve novo i kaj ce skidati 8000 ljudi onda ti je omjer u pocetku 150 naprema 8000 i skidaš po 10kbit/s

Dok  ja  uvjek  skidam  830kbit/s.  Stvari  uvjek  dodu  prije  na  privatne  trackere.  Kao power user imaš opciju  request....

Ima ima prednosti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vuce kaže...
Šta to znači? Skidaš punom brzinom i imaš sve što imaš i na drugim sajtovima. Ajd sad objasni u čemu je prednost tvojih "privatnih".
  Privatni torenti su oni gdje se trebaš registrirat i gdje se prati tvoj omjer download/upload. Upravo to praćenje omogućava da možeš uvijek skidat punom brzinom jer je na taj način osigurano da korisnici neće čim skinu nešto ugasit torrent klijenta, a ostale ko jebe. Dok je na primjer kod isohunta to moguće jer ti nitko ne može zabranit da jednostavno kad nešto skineš prestaneš dijelit s drugima.
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Postoji takozvani ratio na TL taj ratio uvjek mora biti viši od 0.4 Ratio je omjer tvojega Download/Uploda drugim rijecima koliko nešto skidaš toliko moraš i uplodad dakle nemozeš samo skidati a da ništa ne uplodaš jer ceš jako jako brzo dobiti ban.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Mah, kod ove brzine neta koju imam (2MB) ionako mi većinom skida maksimalnom brzinom i sa javnih.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...

Nema sve što ima i na drugim torrentima. Skida full brzinom dok na svakom publicku ti se vuce pogotovo kad je nešto posve novo i kaj ce skidati 8000 ljudi onda ti je omjer u pocetku 150 naprema 8000 i skidaš po 10kbit/s

Dok  ja  uvjek  skidam  830kbit/s.  Stvari  uvjek  dodu  prije  na  privatne  trackere.  Kao power user imaš opciju  request....

Ima ima prednosti...

Pitao sam koje su prednosti njegovih u odnosu na moje, ne na public. Jer se slatko nasmijao na one koje sam ja čovjeku predložio...

www.suvenirshop.com
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Torrentleech i piratebuy. a torrentleech je opet otključao pozivnice. ja imam jednu viška.

KOMP-C2D E8200 2,66ghz, Asus P5K-e/WiFi, Gigabyte HD3870, Corsair 2x2gb ddr2,800, Samsung 500gb, Corsair 450w vx
LAP-HP 6710s, 15,4“, C2D T7300 2,0ghz, Intel X3100 384mb, Samsung 2x1gb ddr2,667, Toshiba 120gb
POCKET PC-HP Ipaq rx5700, Samsung 400mhz, 1gb flash ROM, 64mb ram, Wm5, Gps, Bluetooth, SD/MMC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
za mene baš i nema neke razlike ali kod privatnih (nekih) se mora platit no naravno
nije kao na javnim da vam brzina ovisi koliki vam je seedsi i leechersi
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Jel ima ko možda pozivnicu za torrent leach, a da bi je htio poslat?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jer bi mi molim te mogao poslati pozivnicu za torrentleech, zelim skinut seriju 24 al svugdi se vuce po 10kB/s.

17 godina
neaktivan

Moze  li  mi neko  poslati pozivnicu za torrent leach.

Hvala

17 godina
neaktivan

Skidam puno stvari i to gotovo svakodnevno preko public torrenata. Sa 3MBps brzinom sve mi se skida itekako brzo i niti ne stignem pregledati/isprobati sve što 'dovučem', tako da mislim da još nabavljati tu neke pozivnice ili platiti za private torrent nema baš nekog smisla.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Sve zavisi od toga što skidaš, ako skidaš neku stvar koja je tek izašla i koja je jako tražena sigurno da nećeš imat veliku brzinu preko public torrenata

17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Bitsypder...ogranicen samo na educational stuff, ali to mi bas i treba ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Skidam puno stvari i to gotovo svakodnevno preko public torrenata. Sa 3MBps brzinom sve mi se skida itekako brzo i niti ne stignem pregledati/isprobati sve što 'dovučem', tako da mislim da još nabavljati tu neke pozivnice ili platiti za private torrent nema baš nekog smisla.

Vidi se da nikad nisi bio na TL. Neko ko tamo dode ne zeli više izaci. Gledaj torrentleech nema prednost samo po tome jer sve skidaš najvecom mogucom brzinom koju ti imaš vec nađeš sve i svašta tamo.
  Jer  ima  na  publick  dodjela  oskara?  Serije  u  HD  rezoluciji  od  720p  do  1080p?  Filmovi  u  blue  ray  i  HD  rezoluciji?    Tamo kad jednom dođeš vjeruj mi više niti ne gledaš publick torrente.
  Netko  ko  nikad  nije  niti  korsitio  privatne  trackere  tj  prvenstveno  TL  jer  nisu  svi  isti...  nemoze  niti  znati.
  Pozivnice  trenutno  imaju  samo  VIP  useri  na  TL  i  to  po  dvije  a  ja  sam  Power  user  koji  trenutno  nemaju  pozivnice... 

17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

moze pozivnica za torentleech plz :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

aXXo se vratio.

Privatni trackeri, otvoreni za nove članove.

http://www.leecherslair.com

http://www.acetorrents.net

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2008 16:30 (Verbatim).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

aXXo se vratio.

Hmm dali ti znaš di je on uopce nesto? Baš sam bio i sa frednom nedavno razgovaro kako nema više njegovih DVDrip filmova a bili su odlicni.
  Zapitali  smo  se  da  nije  umro  mozda  covjek  ili  je  nesto  zajedno  sa  demonid-om  kojega  više  nema  :/  bio  je  jedan  od  boljih  privatnih  trackera  isto.... 

17 godina
neaktivan
Privatni torrenti

Može li pozivnica za torentleech, ako ima netko?

Thanks

Frezz

0 0 hvala 0
17 godina
Privatni torrenti

Jel ima koji privatni torrent na kojem se mogu registrirati a da je pretezito za igre?

0 0 hvala 0
17 godina
Privatni torrenti

probaj na IPTorrents Dot Com

dobar početni ratio, samo se drži pravila i sva vrata su ti otvorena :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

IPTorrents.com is now an invite only site.
If you are lucky you might have a friend who wants to invite you!

17 godina
Privatni torrenti

Obožavam privatne torrente,a posebno kada ih varam sa Ratiom Namigiva.

Dvam koliko mogu,ali kada su svi na 100%,prisiljen sam malo prevariti.

Za korisnika koji traži serije,tipa 24h i slično. Neka se registrira na TvTorents.com.

Tamo su ti sve moguće serije iz famozne Amerike, zapakirane i za tren ćeš natući 200Gb.

Sviđaju mi se rumunji u zadnje vrijeme kao TorrentBits.

Ovi danas primaju .

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice