Dakle RevTT je odličan privatni tracker ali ja imam jedan veliki problem s njim.Jel mi može tko dati neki savjet ili tutorial kako da si povećam ratio,probao sam skinuti pjesmu s 4 leechera i 20 seedera i kad sam završio skidanje htio sam je seedat do željenoga ratia no odjednom su svi leecheri nestali a moj ratio se samo smanjuje i smanjuje.Pa ako bi netko mogao odvojiti malo svoga vremena i ovdje mi pojasniti kako da povećam ratio na tom trackeru..Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim vas,dajte mi neki savjet što da radim..
npr ako si regani na tl i imas poveci ratio, tamo skines neki full dobar film ili nesto sl pa kada dode na revtt samo ga seedas jer ako ti skines ima npr 100% isti torrent od ce do 100 checkati ili kako vec te ce opet seedati bez da on skida opet jedna te isti torrent file,
a opet mozes jer znam da na revtt imas za novije torrente ograniceno pa gledaj starije torrente pogledas stavari koje imaju 0 seedare te par leecera kopiras CIJELI naziv torrente , npr. ne znaci samo superman 2 nego superman2.dvix.infamus te ga snies na nekom drugom torrent trackeru i seednes ga na revtt
npr ako si regani na tl i imas poveci ratio, tamo skines neki full dobar film ili nesto sl pa kada dode na revtt samo ga seedas jer ako ti skines ima npr 100% isti torrent od ce do 100 checkati ili kako vec te ce opet seedati bez da on skida opet jedna te isti torrent file,
a opet mozes jer znam da na revtt imas za novije torrente ograniceno pa gledaj starije torrente pogledas stavari koje imaju 0 seedare te par leecera kopiras CIJELI naziv torrente , npr. ne znaci samo superman 2 nego superman2.dvix.infamus te ga snies na nekom drugom torrent trackeru i seednes ga na revtt
Tako je radi reseed samo, ja sam napravio oko 5 reesedova bez problema, preporucujem
ti da skines recimo jedan dio novih igara, recimo ovaj novi Wolfstein skines nekih 500mb
i ostavi na seedu par dana sigurno ces puno nabit uploada, samo nemoj gasit pc, ostavi
da seeda i preko noci.