Pitanj oko torenta

poruka: 20
|
čitano: 3.230
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pitanje oko torenta

Kad skidam torente ne mogu otvarati stranice , e sad u cemu je stvar.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 12:41 (zdtoto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanj oko torenta

Probaj smanjit brzinu skidanja jer ti tor vuce maximalno ako mu drugacije nisi odredio pa ti ne ostaje nista bandwitha za surfanje.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanj oko torenta

ja imam isto pitanje, ista stvar, kad skidam nemogu surfat, al neki put mi skida i po 50kbps, a imam adsl standardni 400kbps brzine i isto nemogu sufrat

17 godina
neaktivan
Pitanj oko torenta

Ogranicite onda upload dok skidate i surfate.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali ista stvar kod uploada a on je ograničen.

16 godina
odjavljen

Imaš bandwith allocation opciju - stavi je na minimum jer ako je na max, sav bandwidth je rezerviran za torrent bez obzira što on ne koristi sav taj raspoloživ bandwidth... Npr. link od 512kbits (to je ovaj t-com 4mbit) se podijeli na 2 dijela - 450kbits i 62 kbits. Torrent uzme ovih 450kbits a koristi samo 50kbits npr. a dok firefoxu ostane samo 62kbits bez obzira što ovih 400 zjapi prazno... Malo smušeno objašnjeno ali mislim da sam bio jasan.

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan
Pitanj oko torenta

Stvarno neznam onda. Evo meni max skida 480kbs. Ako surfam onda ogranicim na 250-300 a upload na 17 i normalno mi otvara stranice i sve.

1 0 hvala 0
17 godina
Pitanj oko torenta

Bandwith Allocation vam mora biti na Normal (default) ili kod vašeg problema, na Low.

Možda je na High pa daje max brzinu skidanju/uploadanju.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bandwith Allocation to nevidim nigdi u Bit Cometu.
16 godina
zdtoto kaže...
Bandwith Allocation to nevidim nigdi u Bit Cometu.

Stavi si qtorrent on je najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 13:03 (BORG).
16 godina
neaktivan

evo meni je ovak namjesteno:

16 godina
neaktivan
Pitanj oko torenta

Kad smo vec kod torrenta ja imam problem kad seed-am max 25 kbs  nakon nekog vremena pukne mi veza i nemrem uopce na internet moram resetirat router.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pinc kaže...

Skini utorrent i sve rješeno. On ima bandwith allocation i program je predobar. ja ga koristim i nikad nisam imao problema sa njim.

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Pinc kaže...

Skini utorrent i sve rješeno. On ima bandwith allocation i program je predobar. ja ga koristim i nikad nisam imao problema sa njim.

to je utorrent

16 godina
odjavljen

kod skidanja - desni klik na torrent - bandwith allocation - odaberi low i to je to.

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan
Pitanj oko torenta

nemre bit jednostavnije..

Live to WIN!!!!! http://thepiratebay.org/torrent/5041678/SMOGOVCI(DVDRip) pomozite seedat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pitanj oko torenta

Najbolje ga je ostavit na Normal kako je ali moze se stavit i na Low, no moze se i ogranicit Download i Upload kak god hoces za svaki Torent. Ak si za kompom nema potrebe da ti se skidaju torenti punom brzinom tj da ti žderu svu vezu kod mene je recimo 500 kbps nego stavis na neku razumu brziinu do 350-400 pa nema potrebe da se mora skinut  što brze ti bokca pa svima se nekud danas zuri polako. Kad se maknes od kompa onda das nekom torentu ili vise njih nek koriste neogranicenu brzinu pa nek vuce kolko hoce kad nisi za kompom tak ja radim jer ako das punu brzinu veze onda ce itekako stekat i jos ak ždere sav upload koji je bolesno nizak na T-Šrot štekat ce i bit usporeno sigurno!Cool

http://tinypic.com/m/4qh2xe/2

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

e, jedno pitanje:

koja mi je max brzina skidanja?

kako to provjerim ?

inače mi skida od 8kbps do 300kbps.. ovisi kako kad

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
16 godina
puma1400 kaže...

e, jedno pitanje:

koja mi je max brzina skidanja?

kako to provjerim ?

inače mi skida od 8kbps do 300kbps.. ovisi kako kad

Zavisi koliko ima seedera i leehera.

Sto vise seedera a sto manje leechera to je veca brzina.

Ak imas standardnu tšrot 4mbps vezu:

down: 500 kb/s

up: 30 kb/s

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 15:04 (BORG).
16 godina
neaktivan
Pitanj oko torenta

Ovako, kod surfanja dok rade torrenti... Mislim da vam je vecini problem u broju aktivnih TCP/IP konekcija... npr u XP-u je taj broj ogranicen na 10, tako da kada vam torrent zauzme tih 10 aktivnih konekcija internet ce vam raditi sporo čak i kada imate po bandwithu "lufta" za normalno surfanje.

Inace ima nekih programčića koji mogu povećati broj aktivnih TCP/IP konekcija. Kolko znam, Microsoft je to napravio zbog neke gluposti da bi kao usporio širenje Wormova preko mreže sa zaraženog računala ili tako nešto(bezveze)

Sutra ak se sjetim cu staviti neki link za takav programčić, naravno ako nekome treba.

Ja sam si stavio 600 istovremenih konekcija i od onda to puno bolje radi.

Još ako si stavite neki dobar programčić kao što je CFoSpeed kolji će vam lijepo slagati paketiće prema serveru, onda će internet raditi super ćak i kada pržite torrente i surfate istovremeno ko ludi.

Nadam se da sam malo pojasnio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 7:43 (Vergil).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice