Partis zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 17.115
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Partis

Vidim da su teme lockane pa bi samo želio nešto pitati u vezi partisa.

Danas sam konačno napravio upload preko 100gb (točnije ja imam 137gb uploada) i sad kad želim gore stavit torrent idem pod: Torrent -> Naloži...

I kad kliknem "naloži" pojavi se ovo: Nimate zadostnih privilegijev za nalaganje torrentov.

Neznam u čem je problem imam upload 137gb, download 53gb, ratio mi je 2,44 u čem je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Partis
Sexy Boy kaže...

Vidim da su teme lockane pa bi samo želio nešto pitati u vezi partisa.

Danas sam konačno napravio upload preko 100gb (točnije ja imam 137gb uploada) i sad kad želim gore stavit torrent idem pod: Torrent -> Naloži...

I kad kliknem "naloži" pojavi se ovo: Nimate zadostnih privilegijev za nalaganje torrentov.

Neznam u čem je problem imam upload 137gb, download 53gb, ratio mi je 2,44 u čem je problem?

Za upload torrent-a potreban ti je status uploader-a kojeg prvo moras steci tj. kada zadovoljis uvjete.

16 godina
neaktivan
Partis

imam ja par torenta gore,,i 1.1tb uploada,,nisam uploader vise jer nisam dosta vremena nista stavio,,kad pređeš 100gb uploada,dobijes status power user,onda ces nac tamo temu na forumu na kojoj ti je direktan link za kako postat uploader,moras pisat "prosnju" iliti po nase zamolbu,naravno u njoj ces napisati sta mislis uploadat,i obavezno kolika ti je veza znaci up i down,i onda posaljes,nakon par sati ces dobit obavijest dal si posto uploader ili nisi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Partis

evo ovako da ne otvaram novu temu o partisu
Ja sam noob sto se tice interneta, neke stvari znam ali za neke nisam nikad cuo...
Uglavnom jel mi neko moze objasnit koja je razlika izmedju piratebaya i partisa(kolko sam se uspio informirat piratebay je javan a ovaj privatan ali to mi bas ne daje previse info, i jedino sto se na partisu mora drzat ratio i moras bit registriran) znaci koja je razlika? i zaste bi koristio partis? kad sve imam na piratebay(znaci objasnite mi neke stvari koje ja ili ne znam ili ne vidim)
Onda pa jel nemoraju oni s partisa skinut prije sve od negdje drugdje jer ne vjerujem da iko ista prvo objavi na partisu
koja je prednost privatnih opcenito vs public?
I ovo me jako zanima dali kad skidam s piratebaya moram isto nesto tog prometa  i uplodati ili je to skroz nebitno?(imam stick internet na edge mrezi Oo, tako da jedva i skinem nesto a kamoli i uploadam, trudim se kolko ide ali max dl mi je 22Kbps a upload 4Kbps ;((( )
i ako imate jos pokoju informaciju samo dajte voljan sam uciti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice