Opera pitanje

poruka: 15
|
čitano: 3.484
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Opera pitanje

Mislio sam prec na operu, al me jena stvar uzasno zivcira i nemogu se priviknut na to nakon dugogodisnje uporabe firefoxa.. Dakle malo je komplicirano za objasnit al probat cu

Dakle kad imam otvoreno nekoliko tabova, i sad zelim prec iz jednog taba i drugog, kod opere ima odreden prostor u samom vrhu iznad taba kojeg ne registrira i kad tu klikem ne otvara taj sljedeci tab.. Dakle kad odem skroz u gornji rub ekrana ne otvara novi tab nego moram spustit koji milimetar dolje.. U mozzili uredno otvara od samog vrha na dolje.. E sad, prilicno sam siguran da ovo nije bug nego ljudi iz opere su ovo namjerno napravili al po meni to nema smisla i previse vremena i zivaca odlazi na ovo.. Jel postoji neki plugin ili nesto kako bi se ovo rijesilo.

Evo ss koji ce mozda malo pojasnit: dakle otprilike iznad ove plave crte ima skrooz malo podrucje koje ne registrira nego pri dvostrukom kliku minimizira operu.. Dakle jos jednom razlog zasto mi ovo jako smeta jer inace uvijek odem misem do vrha ekrana i kliknem, puno je brze nego ciljati svaki put tab koji zelim otvoriti..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Opera pitanje

Settings -> User interface -> Stavi kvačicu na "Disable tab bar's top spacing when browser window is maximized".

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Opera pitanje

Pozdrav ljudi 

Zna li netko možda kako isključiti ove strelice što se pojavljuju pri scrollanju u Operi za Android?

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Opera pitanje

Kakvi su vam dojmovi u vezi Opere, kakva je u odnosu na Firefox i Chrome?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Opera pitanje
keyofdestiny13 kaže...

Meni je Opera odlična. 

10 godina
odjavljen
Opera pitanje

Mene je Opera iznenadila znatno manjem zauzimanju memorije u odnosu na firefox, otvorim upravitelj zadataka, npr otvorim 3 taba na ff, , za ff mi  ima mi preko 100 mb, a u operi otvorim 7 tabova i ima mi oko 50 mb!?, osjećam da mi  je nekako lakša i lagano klizi nego ff, koji je sporiji nekako, zato mi se sad sviđa opera.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Opera pitanje

Može li se kako urediti u potpunosti i promijeniti gornji dio npr u neku drugu boju tabova, ako nema, dali je to postojalo u prijašnjim verzijama?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Može li se kako urediti u potpunosti i promijeniti gornji dio npr u neku drugu boju tabova, ako nema, dali je to postojalo u prijašnjim verzijama?

Mislim da ne.

10 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Ja koristim OperuBeta i bolja mi je nego obicni Chrome, i sučelje mi je preglednije ...

+ brza je sigurno u pregledavanju videa, kad sam npr. na youtubeu ili bilodi di ima hd video puno mi se brže učita cijeli video... i volim one animirane ikonice u tabovima hehe

Mlad i lud
10 godina
odjavljen
Opera pitanje

A koristi li neko Chromodo Browser i kakav je on u odnosu na Operu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
To ti je uglavnom isti Chrome, samo sigurniji.
10 godina
odjavljen
Opera pitanje

Zašto mi se na operi u posljednje vrijeme pojavjulje ovo:

A drugo, opera mi počinje biti sve sporija i sporija pri otvaranju npr bug.hr, jel možda zbog nakupine povijesti  pregledavanja ili nešto drugo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Zašto mi se na operi u posljednje vrijeme pojavjulje ovo:

A drugo, opera mi počinje biti sve sporija i sporija pri otvaranju npr bug.hr, jel možda zbog nakupine povijesti  pregledavanja ili nešto drugo?

Najćešći razlog tome su DNS serveri, ako imaš postavljene DNS servere od svog operatera, promijeni ih na 8.8.8.8 i 8.8.4.4

Zatim, otvori CMD kao Administrator i flushaj DNS.

Ako ti i dalje nije bolje, počisti sa CCleanerom.

16 godina
neaktivan
Opera pitanje

Pozdrav svima,imam jedan problem,radi se o Operi 30.0,nakon ažuriranja na verziju 30.0.1835.52 ne mogu pokrenuti niti jedan youtube video ! Ne javlja mi nikakvu grešku nego se konstantno vrte oni kružiči u krug i ne pokreće se video. Imam instaliran najnoviji adobe flash player i javu.U ostalim browser-ima sve radi normalno. Da li netko zna u čemu je problem.Unaprijed hvala.

sitnice prave savršenstva a savršenstvo nije sitnica

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Opera pitanje

Bok, ljudi, ima li drugih vijesti o Operi 64 bitnoj verziji, ja nisam siguran, pronašao sam da je Opera 12(64bit) i Opera Mail su dobili security update još u drugom mjesecu, 

http://www.opera.com/blogs/security/2016/02/opera-12-and-opera-mail-security-update/

U Operi 38 developer verziji kako pišu, biti će iznenađenja, jedna od promjena," The Windows x64 experimental installer is now fixed and should work correctly"

http://www.opera.com/blogs/desktop/2016/04/first-opera-developer-38/

Sad  sam zbunjen, da li to rade na Operi koja se biti 64bitna u nadolazećoj verziji? Unaprijed hvala! :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice