Mislio sam prec na operu, al me jena stvar uzasno zivcira i nemogu se priviknut na to nakon dugogodisnje uporabe firefoxa.. Dakle malo je komplicirano za objasnit al probat cu
Dakle kad imam otvoreno nekoliko tabova, i sad zelim prec iz jednog taba i drugog, kod opere ima odreden prostor u samom vrhu iznad taba kojeg ne registrira i kad tu klikem ne otvara taj sljedeci tab.. Dakle kad odem skroz u gornji rub ekrana ne otvara novi tab nego moram spustit koji milimetar dolje.. U mozzili uredno otvara od samog vrha na dolje.. E sad, prilicno sam siguran da ovo nije bug nego ljudi iz opere su ovo namjerno napravili al po meni to nema smisla i previse vremena i zivaca odlazi na ovo.. Jel postoji neki plugin ili nesto kako bi se ovo rijesilo.
Evo ss koji ce mozda malo pojasnit: dakle otprilike iznad ove plave crte ima skrooz malo podrucje koje ne registrira nego pri dvostrukom kliku minimizira operu.. Dakle jos jednom razlog zasto mi ovo jako smeta jer inace uvijek odem misem do vrha ekrana i kliknem, puno je brze nego ciljati svaki put tab koji zelim otvoriti..