Here are the Rules for March's Redemption:
...
4. We will raise points levels by 4x.
Taj mi se dio najviše sviđa
Here are the Rules for March's Redemption:
...
Taj mi se dio najviše sviđa
ja sam na z-list od prekjučer nisu mi još ništ poslali na mail
kak je to vama išlo
a rekli su da nece dizat vrijednost nagrada cccc, al ajde, imam bodova za ipod nano, ili shuffle, ili touch 8GB, ili nintendo DSi, ili psp, ili wii
.We will raise points levels by 4x.
na šta se to odnosi
.We will raise points levels by 4x.
na šta se to odnosi
ocito na količinu bodova koji ce trebat da se uzme neka nagrada.. sad imas wii za 250 a kad ce bit reedem bit ce vjerovatno 1000 ptza
koje sranje
to i je i nije toliko lose dobro jel smanjuje konkurenciju a lose ako ste vi u toj konkurenciji ja imam 850bodova i vjerovatno cu skupit jos 200ak ako budu nastavili postavljati ovoliko videa svaki dan! a ako i neskupim bit ce za PSP ili nekakvu igru koju opet mogu prodat za 250kn minimalno!
od kaad si ti member kada vec imas toliko bodova ja iman samo 190
nije bitno bas odkad si member,bitno je skupis prvih 20 ljudi i od onda ti sve ide po 4 boda..evo recimo ja sam member od 10-11 mjeseca i imam 1050 bodova ..neki mozda imaju i vise a krace su na lokerzu
ja cu do redeema imat preko 1800 tako da nadam se da cu ubrat nesto
ja sam na z-list od prekjučer nisu mi još ništ poslali na mail
kak je to vama išlo
Čitaj malo forum!!!! Ne dobiješ mail. Pošalju majicu. Tek kasnije će ti poslat mail u kojem stoji ako nisi primio mjicu da im javiš.
a rekli su da nece dizat vrijednost nagrada cccc, al ajde, imam bodova za ipod nano, ili shuffle, ili touch 8GB, ili nintendo DSi, ili psp, ili wii
Trebao si pročitati About i FAQ sekciju, spomenuli su da će podignut bodove na početko 2010.!
Trebao si pročitati About i FAQ sekciju, spomenuli su da će podignut bodove na početko 2010.!
da ali na najavi za redeem u 3.mj su rekli da ostaju nagrade kakve jesu, ma koga briga, vodio jako puno amere i znaci ameri otpadaju i jos se podizu nagrade mislim da imamo sanse jako velike, mislim na one sa vise od 800 bodova
Sad imam bodova samo za PSP, Shufle i igre... Koji gadovi!
ja pak samo za igrice i nategnuto šalicu
nije bitno bas odkad si member,bitno je skupis prvih 20 ljudi i od onda ti sve ide po 4 boda..evo recimo ja sam member od 10-11 mjeseca i imam 1050 bodova ..neki mozda imaju i vise a krace su na lokerzu
lako je to rec ali ko ce skupit 20 ljudi
tu treba postaviti jedan IQ test prije ulaska na bug-ov forum jer su ovdje jbt ljudi sa IQ manjim od 50 a to nemože tako (čast izuzecima) , zato molim admine da BANA DEBILE koji nemogu 2-3 stranice otići unutrag i mal proćitati neš !
Vrlo lako, zamoli 20 prijetelja. Ako su stvarno frendovi, pomoćiće ti..ako ne, otvori razne mail adrese i mjenjaj IP adresu. Ja sam svojih 20 skupio u roku keks.
aaaaaa ja skuppim taman za shuffle i sad tooo :(( nam sanse da skupim do reedema jos 700 PTZ :S ocito nista necu ovaj reedem ali ako dizeju bodove onda ce valjda i otvorit 0-24 reedem a i shop bi mogi sad vec :P
jos jednom su dokazali da njihova obecanja ne vrijede nista... kao prvo, jos prije rekli da nece dizati nagrade dok ne pokrenu cijelu stranicu, pa onda na kraju proslomjesecnog redeema su rekli da ce cijene ostat iste, i eto ga, opet su se predomislili...
al reko, dalo bi se preci preko svega toga da ne izmisljaju kerefeke sa redeemom... netjecanje USA vs others, kupovanje sansi za redeem... mislim fakat su jadni kad jos vidim na stranici YOU EARNED IT. GO FOR IT... da da... jesmo, zasluzili smo, al nam ne date... ma nabijem ih s tim
to za majicu...z lister sam jedno 10-tak dana...znaci oni ne posalju email da ce ti poslati majicu,mene je zbunilo jer su frendu poslali da provjeri podatke da mu mogu poslati majicu,prvo jel to znaci da meni nisu jer je sve korektno,drugo oni salju email kad je majica krenula ili salju vec kad je trebala doci da provjere jel sve kako treba,kako je vama?..
*ne spamam ako se pojavi koji genijalac
Vrlo lako, zamoli 20 prijetelja. Ako su stvarno frendovi, pomoćiće ti..ako ne, otvori razne mail adrese i mjenjaj IP adresu. Ja sam svojih 20 skupio u roku keks.
mislio san to sa izradom mejlova i promjenom ip ali em nešto jeeb to mjenjanje ip-a
resetiras router
netrebas resertirat routor mozes prek stranice od proxya uci (proxy stranica mijenja ip)
popravili su videe? evo ja mogu neke gledat wiiii
popravili su videe? evo ja mogu neke gledat wiiii
Koje su popravili? Ja one zečeke nemrem gledat, pa sam ih pitao o ćemu se radi. Ugl. odg. su mi da su neki filmići dostupni samo za USA isto tako neki nisu dostupni USA a nama jesu.
koji kreteni...povecavaju cijena za x4
koji kreteni...povecavaju cijena za x4
Bilo je samo pitanje vremena...
primjetio sam da na nekim videima usred videa sve stane, ili nakon kaj trebam dobit PTZ, izbaci me na login ekran.. jos i to..
Vama isto 3 videa ne rade jer pise da su super kul i ih pokusate kasnije pogledati? xD Vidjeli su da ce Internacionalci pobjedit pa brzo digli cijene, tak da sto manje za slat imaju :@