Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.801
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz

a kad bi nam trebali skinut bodove?

ja mislim kad nam skinu bodove da smo onda sigurni da če nam nagrada doć

Mavracic
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 20:36 (ivanpk).
15 godina
neaktivan
ivanpk kaže...

a kad bi nam trebali skinut bodove?

ja mislim kad nam skinu bodove da smo onda sigurni da če nam nagrada doć

Da to bi trebalo tako biti...

ADD my Xfire : kruno1 ;))
15 godina
neaktivan

ok probam bez onog instalacijskog diska....

kao prvo nisi mogo redeeat 26.10 ni 2 u noci zato sto tada nije bio restock

i ako si dobio ljepo uzmi PSP i kutiju od lockerza i napisi bug na papir i to sve ljepo slikaj pa da vidimo

17 godina
neaktivan
Lockerz

ne kuzim kak je nekom gust lagat tako bzvze

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

OMG OMG! Stigao mi je paket iz lockerza! wow, ovo je bilo brzo! jucer u 8:61 ujutro narucio, a vec danas stiglo! u paketu je stigla super cool majica i crni ipod nano!

Vkm996 i ja smo fakat sretnici! evo i dokaza da ne bi netko rekao da serem bezveze

ja i nagrade s lockerza ja i nagrade s lockerza
15 godina
neaktivan
Jari kaže...

ne kuzim kak je nekom gust lagat tako bzvze

bas...

15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

OMG OMG! Stigao mi je paket iz lockerza! wow, ovo je bilo brzo! jucer u 8:61 ujutro narucio, a vec danas stiglo! u paketu je stigla super cool majica i crni ipod nano!

Vkm996 i ja smo fakat sretnici! evo i dokaza da ne bi netko rekao da serem bezveze

ahahaha kraljino!!

17 godina
neaktivan
marko009 kaže...

He,he, dobra !!!

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

Koji si ti kralj jbt :D.

Ja sam odustao od lockerza davno,citav web je citava laz :(.

Chatanje Na Sonyjev Način.
15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

hahaha ipod svijetski

16 godina
puma_vkci kaže...
WithSkill kaže...

onda zanci da CU DOBIT iPod Touch 8GB i Nintendo WII !!! koji sam ja sreckovic :) ja sam CAR !!! CoolSmijeh

ak si ti narucio to zajedno u jednom restocku nes nista dobit -.-

rekli su fino samo jedna nagrada i onda mozemo druge nagrade uzimat al da su manje od 50 bodova..

probaj im poslat poruku da nezelis wii il tako nesto inace nes dobit nista,,,

na svojem racunu sam uzeo iPod Touch 8gb a na braticevom racunu sam uzeo Nintendo WII :)CoolCoolCoolCoolCool

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
15 godina
neaktivan
Jari kaže...
Vkm996 kaže...

JA SAM DOBIO PSP ROCK BAND!

sad mi treba stić xbox 360 elite

(al više nemog kupovat nisam z - lister)

UKOLIKO TREBATE POZIVNICU ŠALJITE MI PM ILI AKO NISTE REGISTRIRANI NA FORUM POŠALJITE MI VAŠ E-MAIL NA : goran_bloker@hotmail.com

Hvala!

ahahahah dobio psp i xbox a nije z lister kolko ljudi muljaju i se*u.....

kao prvo ako nisi z lister max broj bodova ti je 40 a psp je 200 a xbox 675 tako da...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 22:07 (ToMisLaW).
16 godina
Lockerz

Happy Wednesday members!

Thanks to everyone who participated in our latest Z-List redemption -- our largest redemption yet! You will receive your prize even if your receipt is missing an order number or has a #0 on it. If PTZ do not appear to have been deducted from your account after your redemption, please email us and we will investigate. Please be patient as we process all your orders and get the gifts on their way to you.

e sad svi kojima nisu oduzeli bodove neka im se jave... meni nisu oduzeli bodove i idem im sad srat :) hehe vidjet cemo kaj ce reci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marko009 kaže...

haha pravo sam se nasmijo

17 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Happy Wednesday members!

Thanks to everyone who participated in our latest Z-List redemption -- our largest redemption yet! You will receive your prize even if your receipt is missing an order number or has a #0 on it. If PTZ do not appear to have been deducted from your account after your redemption, please email us and we will investigate. Please be patient as we process all your orders and get the gifts on their way to you.

e sad svi kojima nisu oduzeli bodove neka im se jave... meni nisu oduzeli bodove i idem im sad srat :) hehe vidjet cemo kaj ce reci

na koji mail treba slat

15 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Happy Wednesday members!

Meni nisu oduzeli bodove pa sam ih mailo sada da oduzmu ^^

16 godina
Lockerz

MAILOVE SLATI NA info@lockerz.com !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

editirano radi google searcha :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 23:46 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja sam poslo na support@lockerz.com i odma dobio mail kaze da cu dobit odgovor kada neka osoba iz lockerza vidi mail

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ToMisLaW kaže...

ja sam poslo na support@lockerz.com i odma dobio mail kaze da cu dobit odgovor kada neka osoba iz lockerza vidi mail

ili na taj mail.. svejedno je ...

15 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Pa bilo bi sasvim logično da prije svake isporuke detaljno provjere taj account te njegove frendove...

Ako ima multije ili je varao-ban i kifla mu u usta... Ako je sve OK, šalji!

---

Meni je ovo ipak sve jako sumnjivo :/

50 000 nagrada nekome darovati? Pa nisu to bomboni ili žvake... Ne znam jesu li sve skupa toliko darovali do sada, a kamoli u jednom satu...

Ipak moram priznati Lockerzu-u marketinškom planu je POTPUNO USPIO. Ova vijest da je 50 000 ljudi dobilo nagradu je odjeknulo kao BOMBA.

Svi ste se pohvalili već frendovima da ste dobili ps3 te će se danas i oni regat... Danas će dobit još min novih 10 000 korisnika...

A kasnije bi samo mogli reći: "Ispričavamo se, ali je došlo do hakerskog napada/buga/zatajenja stranice, qurca-palca i nagrade ne možete dobiti. :("

Živi bili pa vidjeli kad vam dođu nagrade doma (nekima i po dva ps3-a lol)

Držim vam fige Smijeh

^^ Novih 10 000 korisnika?? : P Prije 1 000 000, svaki lik kaze desetorici frendova da je dobio, i svaki frend kaze jos dvojici-trojici...

Bome ce morat kupit neke mocne servere za iduci redemption : ) 

15 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Evo mali offtopic:

Vidim da vas je dosta uzelo iPod Touch 8gb... Jel ga mislite Jailbrakeati? Što se konkretno s tim dobiva (sorry na nooby pitanju al eto da pitam)?

Jailbreak-aj obavezno, u suprotnom ga nit nemas za sta koristiti ako ne placas aplikacije, a siguran sam da neces : ).

Tako da, mozes instalirati sve aplikacije besplatno, crackane, i jos od 3rd party developera, koje Apple nije podrzao,

pa ima jos super aplikacija, zabavan gadget, imam 1. generaciju vec kojih godinu i pol. I bome sam jako zadovoljan.

Đejlbrejk -- Best of the both worlds. 

Nadam se da ces uzivat u ajPod-u, ako nam fakat narudzbe i dodju do kucnih vrata, jednom.

16 godina
neaktivan
Lockerz

Jel zna tko kad je sljedeči REDEEM ?????

@error@
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

REDEEM

iskupiti, isplatiti, ispuniti, izbaviti, nadoknaditi, naknaditi, osloboditi, popraviti, spasti

Evo ja sam nov na forumu,i imam acc na lockerzu.Prije kojih dva tjedna sam bio dobio majicu od lockerza a pošto na Z-listi redeemo sam 23.11.09 Razer eXactMat- Duo Precision Gaming Surface a 24.11.2009 Rock Band Bundle - PSP.I da nisu mi oduzeli bodove kad sam redeemo PSP,vidio sam da su oni nešto govorili da oni u svojoj bazi podataka imaju točno kolko tko ima bodova pa da će oni to popravit i oduzet ih,te da se nemamo šta "brinut".

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Jari kaže...
Vkm996 kaže...

...

kao prvo ako nisi z lister max broj bodova ti je 40 a psp je 200 a xbox 675 tako da...

ja nisam z-lister a imam 190 bodova

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Jari kaže...
Vkm996 kaže...

JA SAM DOBIO PSP ROCK BAND!

sad mi treba stić xbox 360 elite

(al više nemog kupovat nisam z - lister)

UKOLIKO TREBATE POZIVNICU ŠALJITE MI PM ILI AKO NISTE REGISTRIRANI NA FORUM POŠALJITE MI VAŠ E-MAIL NA : goran_bloker@hotmail.com

Hvala!

e baš sam tražio ovakav post,

nije bitno jesi li Z lister ili ne, ako nisi Z lister opet možeš imati 60000000 bodova...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan
Lockerz

Netko je rekao da MW2 nece biti na lokerzu,e pa et imaju ga i smao 100 bodova dode,fora zar ne

When you are halfway up,you are always halfway down

1 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

jel znate da ce sljedece godine UČETVEROSTRUČIT cjene nagrada ... to je malo onak tuzno :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 11:44 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

O cem ti pricas "bannedonthisforum", nemre narucit psp i xbox360 bez da je z- listed da hoce, jedino ako je na lockerzu godinu dana, a to je malo vjerovatno!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MII2o kaže...

O cem ti pricas "bannedonthisforum", nemre narucit psp i xbox360 bez da je z- listed da hoce, jedino ako je na lockerzu godinu dana, a to je malo vjerovatno!!!

omg, debil je prozborio da da je nemoguce imat vise od 40 bodova ako nisi Z lister, ja sam samo to poricao, ništa više

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice