Facebook

poruka: 456
|
čitano: 230.217
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Facebook

Naime, ljudi prevode FB, pa se događaju takve stvari. Mislim da čak ima i tema o tome na ovom forumu...

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Facebook

Ja se toj ne bi posrao pod prozor.Inače to je Meagan Good

16 godina
protjeran
Facebook

Ja mrzim Facebook jer mi šalje preko 1000 mailova pa neznam jeli mi je tko poslao mail

LG Cookie programer
Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
hacker-goran kaže...

Ja mrzim Facebook jer mi šalje preko 1000 mailova pa neznam jeli mi je tko poslao mail

haha pa to se isključi

Treba li operirati i vaše računalo?
16 godina
protjeran
Facebook

znam, ali mi zynga šalje zbog pokera

LG Cookie programer -- http://www.mediafire.com/?iycmiyczddz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hacker-goran kaže...

znam, ali mi zynga šalje zbog pokera

pa onda primaj samo koje želiš...

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
Facebook

Šta se mene tiče facebook je dosta dobra stranica, možeš pronać rođake i prijatelje (pod uvjeton da stave svoje pravo ime kako je i zamišljeno da se stavlja a ne od nekoga nogometaša i sl..). Koristin ga već skoro 2 godine i mogu reć da nije bilo većih problema, u zadnje vrime na mobitelu jedino ima problema...al neznan jel se i o tome piše ovde. na računalu je sve relativno dobro. od stvari koje me iritiraju su....lažna imena, glupi zahtjevi za aplikacije i slične stvari. sve u svemu 9/10 za ideju, 7/10 za realizaciju. možda za nekih dva - tri miseca budu stvari bolje dotad je ovako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook

Jao ne spominji te mi lažna imena! ježim se od toga...facebook mi je uvjek bio bolji od svih jer je davao dašak ozbiljnosti i "ljepe" jednostavnosti. Dođe mi da se ubijem kad vidim ime "ime mackica prezime" a tek sa prezimenima nogometaša FUJ!. Oko traženja korisnika dok ima "nickname" to bi se moglo lako popravit i vjerovatno će se popraviit. Kad bi bio predsjednik države streljao bi ljude koji pišu: MlOhAvA, wolim Viče a tek ona srca!!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 17:32 (sk8 4 life).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Jao ne spominji te mi lažna imena! ježim se od toga...facebook mi je uvjek bio bolji od svih jer je davao dašak ozbiljnosti i "ljepe" jednostavnosti. Dođe mi da se ubijem kad vidim ime "ime mackica prezime" a tek sa prezimenima nogometaša FUJ!. Oko traženja korisnika dok ima "nickname" to bi se moglo lako popravit i vjerovatno će se popraviit. Kad bi bio predsjednik države streljao bi ljude koji pišu: MlOhAvA, wolim Viče a tek ona srca!!!

xmawaLudachaax haha to i meni ide na k.. il awich itd.. zenske stalno salju u inbox pa mi dop*zdilo vise opce citat te poruke.

17 godina
neaktivan
Facebook

BUG humor

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
16 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Facebook

I tako lijepo ja danas slavim Uskrs, odem malo do fejsa da vidim sta ima,,vidim par friend requesta, a među jednim i ova cur'ca xD

Reko,  "Jel se mi znamo? ", Ona; "Ne" , ja; "Kolko imas godina", ona; "9"

Prihvatio sam je sam da je pitam jel se znamo i informativno kolko ima godina, BTW..nemamo ni jednog zajednickog prijatelja

Bas zbog te djece mi dodje da si zbrisem fejs

Cur'ca Cur'ca
Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 14:13 (lg-viewty).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hacker-goran kaže...

Kada stigne e-mail kliki na zadnji link i on će te pitati neke dozvole za e-mail

16 godina
Facebook

http://chatflow.net/ sta kazete na to jel netko probao, jel sigurno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook

Nešto što možda neznate o facebooku...

http://bit.ly/cYYhrL

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

alo

imade li koja od oni programan na fajzbuku ca mores vidit ko ti gleda profila, al da stvarno radi, ili su to sve samo pisdarije?

fala lipo

17 godina
protjeran
drpetric kaže...

Zašto ga volite ili mrzite, ako ga uopće išta od toga? Osmijeh

Iskreno, zaboli me ona stvar za facebook, tko voli nek "tipka po njemu".

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 1:33 (pinkskin).
15 godina
neaktivan
Facebook

trebam pomocc...na mom accountu na facebooku nemogu staviti u ime ovakve simbole ♣ ili one brojke u krugu...a kod drugih viđam takve simbole...kad ocu to stavit u ime kaze mi da sadrzi netocne oznake...

nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
decko1987 kaže...

trebam pomocc...na mom accountu na facebooku nemogu staviti u ime ovakve simbole ♣ ili one brojke u krugu...a kod drugih viđam takve simbole...kad ocu to stavit u ime kaze mi da sadrzi netocne oznake...

Mislim da je to dizejblano. Tko je uspio je uspio. Mozda ima neka caka, probat cu naci pa javim.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
16 godina
Facebook
ja inace ne koristim cesto facebook, i danas ga eto otvorio, trebao sam jednog prijatelje nesto pitati, kad ono, netko iz Singapura mi spojio, i prosao sam sve one provjere, i promjenio lozinku. Nigdje nisam ostavljao lozinku, niti imam ikakav keylogger, sve sam skenirao i provjerio. Jako cudno
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Facebook

dajte mi recite kakve su to novosti vezane za javni inbox koji moze citat ko zeli bez obzira da li vi to dozvolite , koliko ja znam to bi trebalo bit ukljuceno kao MOGUĆNOST u timelineu? a ne da će se sad palit iz cista mira.

edit: navodna slika koja to potvrđuje

http://img854.imageshack.us/img854/1948/seeqe.jpg

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 15:39 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Facebook

Haha, naravno da ti nitko neće moći gledati tvoj inbox, i kako to da glavni dokaz baš na profilu neke jaran'ce?

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

dajte mi recite kakve su to novosti vezane za javni inbox koji moze citat ko zeli bez obzira da li vi to dozvolite , koliko ja znam to bi trebalo bit ukljuceno kao MOGUĆNOST u timelineu? a ne da će se sad palit iz cista mira.

edit: navodna slika koja to potvrđuje

http://img854.imageshack.us/img854/1948/seeqe.jpg

Redovito se dopisivam sa 5-6 cura,pa ak koja od njih vidi moj inbox bit će belaja {#}

15 godina
Facebook

ma i pretpotstavio sam da je to neki bulšit, al svejedno ,puca mi qurac oce li mi ko gledat box

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook

Ekipa zadnjih par dana imam problem s logiranjem na fejzbuk. Naime, sustav me traži verifikaciju putem koda koji mi je poslao na mobitel, međutim kod nije stigao.

Kako vidim po internetu, nisam jedini, ali me zanima ima li netko ovdje isti problem i je li ga riješio nekako?

Probao sam puno puta resend, probao sam ih zvati na telefon (ali nemaju službu za korisnike), slao sam mail putem više obrazaca - i ništa. :-/

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook

lol meni to nikad nije bilo... jesi možda to dobio nakon što si se nedavno registrirao na FB? Ako ti nije važan taj profil napravi novi.

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

lol meni to nikad nije bilo... jesi možda to dobio nakon što si se nedavno registrirao na FB? Ako ti nije važan taj profil napravi novi.

Ne, profil imam već par godina.

Ne bih radio novi, rađe bi ovaj aktivirao.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina

Ako rješiš javi u temu jer je mene nedavno jedan poznanik isto molio da mu to sredim ali nisam znao.

15 godina
neaktivan
Facebook

meni facebook cijeli usporen,jeli i vama?Možda je pod napadom hakerskih skupina?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav, mislim da bi vama kojima se to dogodilo pomoglo da jednostavno resetirate šifru a da vam novu posalju mailom, no ja imam jedan drugi problem, javlja mi se isto sto i vama, znaci facebook mi salje security check na broj koji vise nemam a kad zelim resetirati šifru pa provat tako nemogu iz jednostavnog razloga sto mi je taj mail (a oni novu sifru salju na mail kojim se logiras na face) napravljen samo za face i nisam ga godinama otvarao a hotmail ti izbrise racun nakon sto ga 270 dana ne koristis. dakle znam svoj mail znam sifru i isto tako i na faceu znam mail i password ali nakon security check-a pokrenula se lavina nekih glupih nerjesivih problema, ako ko ima kakav prijedlog bio bih zahvalan. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice