EPlati? zaključana tema

poruka: 151
|
čitano: 43.225
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: EPlati?
ma eplati je predobra usluga,kupovao kod njih,brzo jednostavno i nece za*ebat ;)) filip car!!!
15 godina
EPlati?

Hvala Dado ! Smijeh

Filip

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
eplati.com kaže...

Danas cu na www.eplati.com updatati katalog naslova i prepravit cu neke tekstove da vise nebi bilo zabuna.Hvala tnakir na razumijevanju

Ma zivciraju mi deckici koji se ne mogu strpiti koji dan. Ko da ces im ukrast pare. Nama je slicna situacija bila u firmi, u pocetku smo slali robu na te kopije uplatnica dok nas jedan nije zaebo. Nakon toga nema sanse.

I'm going woo woo
15 godina

tnakir:

Kod nas je bila identicna situacija,mi smo od pocetka slali robu cim nam je kupac pokazao dokaz uplate,tj. uplatnicu,dok jednog predivnog dana nije dosao neki lik sa pro photoshop skillz i podvalio nam jednu uplatnicu,od tog dana koristim internet bankarstvo i cekam da sjedne uplata,s time da provjeravam skoro svakih sat vremena putem mobitela ako je sjela neka uplata,cim sjeda uplata mi odmah saljemo robu bez ikakvih kasnjenja,naravno za nase vec dugo provjerene kupce saljemo cdkey unaprijed,ponekad sam cak covjeku i slao po 3-4 cdkeya s njegovom rijecu da ce uplatiti sljedeci dan i covjek je to ispostivao i mi s njim fino suradujemo,da su svi ljudi fer i konkretni bio bih idealan svijet,a posto ima i gadova medu nama,moramo biti oprezni na sve scammove itd,ufff sto sam se raspisao =)

eplati.com
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
eplati.com kaže...

Danas cu na www.eplati.com updatati katalog naslova i prepravit cu neke tekstove da vise nebi bilo zabuna.Hvala tnakir na razumijevanju

Ma zivciraju mi deckici koji se ne mogu strpiti koji dan. Ko da ces im ukrast pare. Nama je slicna situacija bila u firmi, u pocetku smo slali robu na te kopije uplatnica dok nas jedan nije zaebo. Nakon toga nema sanse.

Da se tebi tako dogodilo prico bi ti drugacije vjeruj mi,a sto se tice eplati ja se ispricavam.ono gore sto sam rekao to sam rekao iz ljutnje.

....SandMan_CRO....
17 godina
Y2K2 kaže...
tnakir kaže...
eplati.com kaže...

Da se tebi tako dogodilo prico bi ti drugacije vjeruj mi,a sto se tice eplati ja se ispricavam.ono gore sto sam rekao to sam rekao iz ljutnje.

Ja placam kreditnim karticama, uplata bude vidljiva odmah. I djeca znaju da je posta u k**** i da tamo netreba placati nista.

I'm going woo woo
15 godina
EPlati?

Y2K2,od ovog posta pa nadalje nadam se da smo rijesili stvar i od sada da cemo samo pozitivne postove ostavljati na ovoj temi Namigiva

eplati.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EPlati?

a evo kupio i ja, pa cemo vidjeti kako banke suradjuju =)

0 0 hvala 0
15 godina
EPlati?

Malnica,sto si kupio?COD4?

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

WoW game card

15 godina
EPlati?

Aha,evo,tek sada sam vidio narudzbu,ako si uplatio putem PBZa dobijes odmah bon

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ZABA, ali nije mi zurba, jednostavno me zanima koliko treba da stigne uplata xD

16 godina
neaktivan
EPlati?

Kakav je ponuda ze EVE online, cijene, kako funkcionira obzirom da nije code based, jet to PLEX, Time card...?

http://www.eveonline.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PureEntity kaže...

Kakav je ponuda ze EVE online, cijene, kako funkcionira obzirom da nije code based, jet to PLEX, Time card...?

Sto se tice EVE online,imali smo bonove za navedenu igru neko vrijeme ali ih vise ne nabavljamo,sorry

eplati.com
16 godina
eplati.com kaže...

tnakir:

Kod nas je bila identicna situacija,mi smo od pocetka slali robu cim nam je kupac pokazao dokaz uplate,tj. uplatnicu,dok jednog predivnog dana nije dosao neki lik sa pro photoshop skillz i podvalio nam jednu uplatnicu,od tog dana koristim internet bankarstvo i cekam da sjedne uplata,s time da provjeravam skoro svakih sat vremena putem mobitela ako je sjela neka uplata,cim sjeda uplata mi odmah saljemo robu bez ikakvih kasnjenja,naravno za nase vec dugo provjerene kupce saljemo cdkey unaprijed,ponekad sam cak covjeku i slao po 3-4 cdkeya s njegovom rijecu da ce uplatiti sljedeci dan i covjek je to ispostivao i mi s njim fino suradujemo,da su svi ljudi fer i konkretni bio bih idealan svijet,a posto ima i gadova medu nama,moramo biti oprezni na sve scammove itd,ufff sto sam se raspisao =)

e to je upravo kod mene bilo ;),unaprijed ste mi kupili accountove careviiiiiiiiiii!!!

16 godina
neaktivan
EPlati?

jeli vi trgujute samo sa cdkey-evima ili imate i "kompletnu" ponudu...

i preko koje banke je najbolje uplatit? preko koje najbrze legne na racun?

0 0 hvala 0
16 godina
pbz najbrza
15 godina
neaktivan
EPlati?

ja sam uplatio key jučer 19.6. i rekli su u roku od 48h da ce doc.Pa cemo vidit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EPlati?

evo nisam se stigao prije javiti.

a meni je doslo u roku 2 dana, s tim da je prosla uplata, ali sam zaboravio poslati podatke za isporuku xD

Hvala gospodinu sto se potrudio da sam sazna =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EPlati?

jel imaju oni neko radno vrime kad su online?

jucer sam oko 4h narucia i platia jednu igru.. al nikog nije bilo online tamo evo sad je skoro 10 jos uvik ih nema..

edit: hehe moja nestrpljivost.. eno covik je online i poslat ce mi cd key za pol sata :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 9:54 (guenhwyvar).

0 0 hvala 0
16 godina
navecer su cesto online,i preko dana oko 2 3
16 godina
neaktivan
EPlati?

ma sve je rjeseno :D

0 0 hvala 0
15 godina
EPlati?

Covjece,sorry sto me toliko dugo nije bilo na ovoj temi,sve u svemi ljudi,da prvo kazem,ono sto vidite na eplati stranici u ponudi nije niti polovica onoga sto mozemo nabaviti,imali smo vec puno narudzba izvan kataloga,i sada cu poceti bacati lagano ljetne akcije na eplati u buducih tjedan dana pa bi vam bilo pametno da nas motrite =),upravo dodan

StarCraft II: Wings of Libert
eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EPlati?

Ja sam danas uplatio u FINI (nadam se da to nije problem)  [kad mi ˝kakaju˝ u PBZ da nemogu raditi transakcije kad nemam 18 godina] {iz Koprivnice sam} preorder za Medal Of Honor na ePlati. E pa sad drugi tjedan u četvrtak ću vidjeti dal će mi doć cd key i dali će raditi. To mi je prva kupnja na ePlati! nadam se da ću još kupovati preko njih!!!!!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Ja sam danas uplatio u FINI (nadam se da to nije problem)  [kad mi ˝kakaju˝ u PBZ da nemogu raditi transakcije kad nemam 18 godina] {iz Koprivnice sam} preorder za Medal Of Honor na ePlati. E pa sad drugi tjedan u četvrtak ću vidjeti dal će mi doć cd key i dali će raditi. To mi je prva kupnja na ePlati! nadam se da ću još kupovati preko njih!!!!!

Iznenadit ces se =)

eplati.com
14 godina
neaktivan

Taj ćovjek koji prdaje i kupuje preko e plati

htio je kupiti od mene giratu za ps3

obećao mi je dati cd key

prevario me je nije mi poslao nazad gitaru tako da vas savjetujem da nista ne kupujete od  njega..

aa
17 godina
neaktivan
Faker keve kaže...

Taj ćovjek koji prdaje i kupuje preko e plati

htio je kupiti od mene giratu za ps3

obećao mi je dati cd key

prevario me je nije mi poslao nazad gitaru tako da vas savjetujem da nista ne kupujete od  njega..

Ma vjerujemo ti...

***Dont mess with the best or die like the rest***
14 godina
neaktivan
EPlati?

dobri su svaka phvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 12:14 (mad9dog).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EPlati?

ma super su  prije par dana uzo black ops preorder po vrlo pocoljnoj cijeni nigdje na netu nisam naso tako jeftinu ponudu.....svaka cast samo tako dalje i stavljajte neke popuste, akcije i takve slicne stvari Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 14:02 (marko778).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
marko778 kaže...

ma super su  prije par dana uzo black ops preorder po vrlo pocoljnoj cijeni nigdje na netu nisam naso tako jeftinu ponudu.....svaka cast samo tako dalje i stavljajte neke popuste i tako nestoSmijeh

Takoder narucio preko njih Black Ops i stvarno jeftino. Sam da jos dode na steam i to je to.

Ovo bas ne vjerujem da za gitaru. Zasto ljudi vole druge blatit??? Sto se mene tice sasvim su pouzdani,a to mi je najvaznije.

http://tridizajn.com/index.php
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice