CoD2! kako npravit cfg(ljepljenje metaka)?? zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 22.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
CoD2! kako npravit cfg(ljepljenje metaka)??

Znaci napravio sma si svoj cfg i mogu rec zadovoljan sma,ljudi lako uocljivi,fps mi je 125 lock,eh sad,meci mi se ne ljepe nis,ama bas niti malo,sad mene zanima koje su komande za bolje ljepljenje metaka,cuo sma da se te komande zovu cvarovi(nisma siguran)....ajd help pliz :D

i molim bez spika to ne postoji i takvih slicnih odgovora...i need someone ho will help me :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 22:38 (kapo).

0 6 hvala 0
17 godina
RE: CoD2! kako npravit cfg(ljepljenje metaka)??
kapo kaže...

Znaci napravio sma si svoj cfg i mogu rec zadovoljan sma,ljudi lako uocljivi,fps mi je 125 lock,eh sad,meci mi se ne ljepe nis,ama bas niti malo,sad mene zanima koje su komande za bolje ljepljenje metaka,cuo sma da se te komande zovu cvarovi(nisma siguran)....ajd help pliz :D

Kako misliš ljepljenje metaka?

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina

lol to lipljenje metaka ne postoji, pusti ti te priče

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

eh...gledma ekipu na spec i tip ga karom ili nekim drugim oruzjem pogodi 2-3 milimetara ljevo od igraca i metak ga jedostavno ubije....to ti se zovew ljepljenje metaka,e a meni se to ne desava,ja ga cak sa snajperom uspijem raniti u glavnu...xD....nezz dal si shvatio al znam da neko zan o cmeu se radi....ajd ljudi pomagajte,ako ispadne kako treba stavim cfg tu :D

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Dođi u cod 6.Lag na sve strane.Pogodio ti čovjeka i centimetar pokraj njega,ubiješ ga.Ajde lijepo igraj normalno,a ne tu se sa nekakvim glupostima zabavljati.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Dođi u cod 6.Lag na sve strane.Pogodio ti čovjeka i centimetar pokraj njega,ubiješ ga.Ajde lijepo igraj normalno,a ne tu se sa nekakvim glupostima zabavljati.

gle...zaobidi moju temu i gotovo i nemoj me tu zajebavat ruzno receno...Daj ljudi koji vam je hurac ako ne pomazate nemojte ni pisat....volio bih cut nekog ko moze pomoc...

16 godina

nije ti ljepljenje metaka nego se to zove hitbox. naravno, ping i lag imaju takoder veze  kako ces pogoditi taj hitbox. ako ne pogadas ni taj hitbox onda trebas malo poraditi na preciznosti.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
kapo kaže...

i molim bez spika to ne postoji i takvih slicnih odgovora...i need someone ho will help me :D

igraj cod 6 sa interventionom i pogodi u pod pokraj neprijatelja i to je headshot

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan

Igram cod intenzivno, i periodski dugo, i mogu ti reći da su ti cfg-ovi (kad dođe do ljepljenja metaka) placebo čisti...

Vjeruj mi, znam bolje od tebe...

A cvar ti je skracenica od console variable, pa ako ti to nešto ne govori, sta cu ti ja...

Treba se pomirit da niakvi cfgovi neće povećati skill, ili KDR barem, i   fokusirat se na klasične metode (trening, trening, trening i samo trening)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 22:50 (FlyBoy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
kapo kaže...

Evo kako se pravi taj cfg:

Fritule: 50 dag brašna
1 kocka svježeg kvasca
10 dag pirea od krumpira ili 1 obični jogurt
cimet
sol
5 dag grožđica
naribana korica 1 neprskanog limuna
1 dl rakije ili ruma

Ocaklina: 10 dag bijele čokolade
10 dag crne čokolade za kuhanje

Priprema: Stavite kvasac da se diže u malo mlakog mlijeka, brašna i šećera. Od uzašlog kvasa, brašna, pirea od krumpira i malo soli zamijesite žitko tijesto. Kad se digne, dodajte rakiju, grožđice i limunovu koricu. Žličicom oblikujte loptice pa ih ispržite u vrelom ulju.
Dio fritula namočite u crnu, dio u bijelu čokoladnu ocaklinu pa složite u oblik bora.

Izvor: http://receptizakolace.blogspot.com/

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
odjavljen
xxxxx kaže...
kapo kaže...

Evo kako se pravi taj cfg:

Fritule: 50 dag brašna
1 kocka svježeg kvasca
10 dag pirea od krumpira ili 1 obični jogurt
cimet
sol
5 dag grožđica
naribana korica 1 neprskanog limuna
1 dl rakije ili ruma

Ocaklina: 10 dag bijele čokolade
10 dag crne čokolade za kuhanje

Priprema: Stavite kvasac da se diže u malo mlakog mlijeka, brašna i šećera. Od uzašlog kvasa, brašna, pirea od krumpira i malo soli zamijesite žitko tijesto. Kad se digne, dodajte rakiju, grožđice i limunovu koricu. Žličicom oblikujte loptice pa ih ispržite u vrelom ulju.
Dio fritula namočite u crnu, dio u bijelu čokoladnu ocaklinu pa složite u oblik bora.

Izvor: http://receptizakolace.blogspot.com/

EPIC WIN...

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
Bass kaže...

nije ti ljepljenje metaka nego se to zove hitbox. naravno, ping i lag imaju takoder veze  kako ces pogoditi taj hitbox. ako ne pogadas ni taj hitbox onda trebas malo poraditi na preciznosti.

taman san iša napisat da je to hitbox i da preciznost može ovisit o lagu, znači ako imaš više fpsova moć ćeš lakše i "glađe" igrat i hitbox-evi će funkcionirat kako triba, pa je jednostavno neko ko nezna o čemu priča izmislia da se meci lipe... al ako malo bolje pogledaš nemožeš ti sa jednin cfg-on radit takve promjene da se tebi metak lipi

14 godina
neaktivan

i kako taj hitbox povecat tj da djeluje ili sta vec :D

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Pa imas dve comande za to u conzoli

Za uključivanje

seta cv_ljepimetke 1

I za osijetljivost

seta cv_ljepimostj 0-999

I kad to staviš tako na jedan ako pukneš i 3 metra pokraj mete uvijek ide nutra...

Pinky je zakon... I ♥ π

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možeš li ti to što pokušavaš napisati na standarnom hrvatskom jeziku, a ne na nekom tovarskom?

Koliko sam ja razumio, ti pokusavas napraviti cfg da protivniku uzimas health kad ga ne pogodis. Za sta ti to treba? Za tdm na homemade serveru? Valjda znas da na CB-u bas ne prolaze cheatovi takvih jadnika ko ti koji unistacaju igru. Daj samo reci koliko sati CoD-a imas. 50,100?

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 23:29 (JURGOLINHO).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jednostavno te covijek skuril :(

[center][IMG]http://i42.tinypic.com/fk1w5i.gif[/img] [IMG]http://i26.tinypic.com/fjg9sm.png[/img] [hr][/td][td][IMG]http://i48.tinypic.com/201kph.png[/img] [center][color=#2ea5dc] Heroes get remembere
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice