BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 200.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
15 godina
BUG cod4 server

kad se okupljamo na serveru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: BUG cod4 server
Bera kaže...

kad se okupljamo na serveru?

22, 22.30 , i prek dana ponekad ako se dog :P

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
15 godina
BUG cod4 server

Jel se to samo meni cini il kad ja stisnem jednom na info servera pise da je hostan u ukrajini?! LOL

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FiCoO kaže...

Jel se to samo meni cini il kad ja stisnem jednom na info servera pise da je hostan u ukrajini?! LOL

ne ćini ti se , je hahahahhha LoL :P

16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ljudi da vam najavim, eto i mene večeras {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ukrajinska zastava je i mene izludila jer se server nalazi u Njemačkoj :D To je potvrdio i provider,  a u isto se možete uvjeriti i iz traceroute ispisa (slika ispod). S obzirom da Xfire koristi bazu firme maxmind.com kojoj se šalju upiti o geolokaciji servera po IP adresama, njima je i upućen mail sa svim objašnjenjima i zahtjevom da se problem čim prije sredi.

15 godina
BUG cod4 server

Zar je to server opet zazivio??

Nisam bio dugo na forumu pa nisam u toku..

Moze ip?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

IP Servera : 217.198.139.66:28960

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
passat kaže...

Moze ip?

Gledaj prvi post?

15 godina
BannedOnThisForum kaže...
passat kaže...

Moze ip?

Gledaj prvi post?

Prije sam bio aktivan kad je također ideja o serveru bila na vrhuncu... znao sam taj ip

sada nakon nekog vremena opet dolazim, te po nekoj logici zakljucujem da autor koji je protjeran nije mogao urediti poruku te napisati novi ip....

no ok, sve je moguce

16 godina
neaktivan
passat kaže...

Prije sam bio aktivan kad je također ideja o serveru bila na vrhuncu... znao sam taj ip

sada nakon nekog vremena opet dolazim, te po nekoj logici zakljucujem da autor koji je protjeran nije mogao urediti poruku te napisati novi ip....

no ok, sve je moguce

F1-IVO je čak noris na forumu {#}

15 godina
neaktivan
Dali je to jos jedan krekani server.? Pretpostavljam da je i da je sasvim nepotreban u moru servera kojih vec ima.
Bolje bi bilo da se krenulo sa idejom o podizanju orginalnog servera i populariziranju istog. Iskreno moram reci da mi se zgadio krekani server i masa smrdljivih citera(ne znaci da ih na org. nema, al nekako sam mirniji), te mas isfuranih balavih klinaca koji samo nesto spamaju, prostace i slicno... Mislim tako se i ponasaju upravo iz tog razlo posto nemaju org key pa ih boli racku dali ces ga kikat ili banat, dok da ima org. bi malo drugacije razmisljao. Mislim da bi na tome trebalo radit, na podizanju servera koji ce biti org. i na koji ce ekipa dolaziti sa gustom da igra... Ali nazalost to je jako tesko!
15 godina
destructor kaže...
Dali je to jos jedan krekani server.? Pretpostavljam da je i da je sasvim nepotreban u moru servera kojih vec ima.
Bolje bi bilo da se krenulo sa idejom o podizanju orginalnog servera i populariziranju istog. Iskreno moram reci da mi se zgadio krekani server i masa smrdljivih citera(ne znaci da ih na org. nema, al nekako sam mirniji), te mas isfuranih balavih klinaca koji samo nesto spamaju, prostace i slicno... Mislim tako se i ponasaju upravo iz tog razlo posto nemaju org key pa ih boli racku dali ces ga kikat ili banat, dok da ima org. bi malo drugacije razmisljao. Mislim da bi na tome trebalo radit, na podizanju servera koji ce biti org. i na koji ce ekipa dolaziti sa gustom da igra... Ali nazalost to je jako tesko!

eh , ali gle , slažem se s tobom , ali mislim da dobro znaš da kada bi startali orginalni server , od 50 igrača koji dolaze na ovaj server , na orginalni bi ih došlo 5-6 , tako da ta ideja o orginalnom serveru je dobra , ali neprovediva :S

15 godina
BUG cod4 server
Jos PUB mogu i razumit sta je cracked, iako je igra stara vec 4 godine i keyevi se nadju za nikakve pare, ali najjaci su mi kad hoce igrat war na crackanom serveru =) To ti je jasno odmah da u svakoj ekipi imas barem jednog callera ako nista drugo =)
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

eto i mene navece :) pripremite se 

bas tako :D

1 0 hvala 0
16 godina
destructor kaže...

vjeruj mi, ne bi. masu puta sam bio svjedok da je nekog PB lupio dole pod izlikom za hack ovakav, hack onakav, kikanja za "bad words" i slicno. key vise nije ono sto je nekad bio i nikoga ne boli dupe za to. moze se dobit za bagatelu i nije im bed kupit jos jedan.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
14 godina
BUG cod4 server

Posjetio sam Bugov server..I mogu reči da je ok..Ping je dosta dobar..Jedino što baš igrača nema ali ok..

Evo i jedan rezultat ;)

Nije baš nešto ali meni za dušu..{#}

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

netko na server da ga rasturim? :D

bas tako :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

MatijaCH kaže...

netko na server da ga rasturim? :D

stizem

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
15 godina
BUG cod4 server

Jeste živi o.O xD
Oćemo se danas skupit u 22 sata ? Ja već par dana za redom gledam , i nikak da nas bude više od 4 na serveru :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam jucer sa svojim klanom okupirao server xD
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
BUG cod4 server

OMGG , znam da je ovo tema o bug serveru , ali danas sam igro na jednom serveru koji ima mapu Backlot 2 koju nažalost nismo uspjeli stavit na server , mapa je FENOMENALNAA *____* , sva ona vrata koja su u backlotu zatvorena i nemože se ući u zgradu , ovdje je sve otvoreno , može se popeti na krov SVAKE zgrade , u svaku sobu , evo slika , ja sam osto očaran *___*

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ficosime znas sredit jedan server za cod4? Ako znas salji mi pp
16 godina
BUG cod4 server

Hocete se mozda skupiti navecer oko 9-10? Ili ako sada ima tko da idemo malo reflex unscope match :D

Aprilia RS 125 Fanboy :D my xfire:matejsb22
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...

Hocete se mozda skupiti navecer oko 9-10? Ili ako sada ima tko da idemo malo reflex unscope match :D

ajde dodi idem ja

15 godina
BUG cod4 server

Netko na server? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

Dajte ono , bug clan ima 150 clanova , 1 204 359 sati igranja cod4 ukupno , a nikada nikog nema na nasem serveru , i onda nas 3-4 zajedno idemo po drugim serverima -.- ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
50*
Tako da puno ih je na moru i tako...ja bi doso al oogodi, na moru sam xD
15 godina
FiCoO kaže...
50*
Tako da puno ih je na moru i tako...ja bi doso al oogodi, na moru sam xD

Nije , 150 clanova , http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/

15 godina
Svi rokaju cod? Nebih rekao, valjda znam svkj komjuniti koji sam napravio za bugovce i koliko je clanova...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice