kad se okupljamo na serveru?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad se okupljamo na serveru?
22, 22.30 , i prek dana ponekad ako se dog :P
Jel se to samo meni cini il kad ja stisnem jednom na info servera pise da je hostan u ukrajini?! LOL
Jel se to samo meni cini il kad ja stisnem jednom na info servera pise da je hostan u ukrajini?! LOL
ne ćini ti se , je hahahahhha LoL :P
Ljudi da vam najavim, eto i mene večeras
Ukrajinska zastava je i mene izludila jer se server nalazi u Njemačkoj :D To je potvrdio i provider, a u isto se možete uvjeriti i iz traceroute ispisa (slika ispod). S obzirom da Xfire koristi bazu firme maxmind.com kojoj se šalju upiti o geolokaciji servera po IP adresama, njima je i upućen mail sa svim objašnjenjima i zahtjevom da se problem čim prije sredi.
Zar je to server opet zazivio??
Nisam bio dugo na forumu pa nisam u toku..
Moze ip?
IP Servera : 217.198.139.66:28960
Moze ip?
Gledaj prvi post?
Moze ip?
Gledaj prvi post?
Prije sam bio aktivan kad je također ideja o serveru bila na vrhuncu... znao sam taj ip
sada nakon nekog vremena opet dolazim, te po nekoj logici zakljucujem da autor koji je protjeran nije mogao urediti poruku te napisati novi ip....
no ok, sve je moguce
Prije sam bio aktivan kad je također ideja o serveru bila na vrhuncu... znao sam taj ip
sada nakon nekog vremena opet dolazim, te po nekoj logici zakljucujem da autor koji je protjeran nije mogao urediti poruku te napisati novi ip....
no ok, sve je moguce
F1-IVO je čak noris na forumu
Bolje bi bilo da se krenulo sa idejom o podizanju orginalnog servera i populariziranju istog. Iskreno moram reci da mi se zgadio krekani server i masa smrdljivih citera(ne znaci da ih na org. nema, al nekako sam mirniji), te mas isfuranih balavih klinaca koji samo nesto spamaju, prostace i slicno... Mislim tako se i ponasaju upravo iz tog razlo posto nemaju org key pa ih boli racku dali ces ga kikat ili banat, dok da ima org. bi malo drugacije razmisljao. Mislim da bi na tome trebalo radit, na podizanju servera koji ce biti org. i na koji ce ekipa dolaziti sa gustom da igra... Ali nazalost to je jako tesko!
Bolje bi bilo da se krenulo sa idejom o podizanju orginalnog servera i populariziranju istog. Iskreno moram reci da mi se zgadio krekani server i masa smrdljivih citera(ne znaci da ih na org. nema, al nekako sam mirniji), te mas isfuranih balavih klinaca koji samo nesto spamaju, prostace i slicno... Mislim tako se i ponasaju upravo iz tog razlo posto nemaju org key pa ih boli racku dali ces ga kikat ili banat, dok da ima org. bi malo drugacije razmisljao. Mislim da bi na tome trebalo radit, na podizanju servera koji ce biti org. i na koji ce ekipa dolaziti sa gustom da igra... Ali nazalost to je jako tesko!
eh , ali gle , slažem se s tobom , ali mislim da dobro znaš da kada bi startali orginalni server , od 50 igrača koji dolaze na ovaj server , na orginalni bi ih došlo 5-6 , tako da ta ideja o orginalnom serveru je dobra , ali neprovediva :S
eto i mene navece :) pripremite se
vjeruj mi, ne bi. masu puta sam bio svjedok da je nekog PB lupio dole pod izlikom za hack ovakav, hack onakav, kikanja za "bad words" i slicno. key vise nije ono sto je nekad bio i nikoga ne boli dupe za to. moze se dobit za bagatelu i nije im bed kupit jos jedan.
netko na server da ga rasturim? :D
netko na server da ga rasturim? :D
stizem
Jeste živi o.O xD
Oćemo se danas skupit u 22 sata ? Ja već par dana za redom gledam , i nikak da nas bude više od 4 na serveru :/

OMGG , znam da je ovo tema o bug serveru , ali danas sam igro na jednom serveru koji ima mapu Backlot 2 koju nažalost nismo uspjeli stavit na server , mapa je FENOMENALNAA *____* , sva ona vrata koja su u backlotu zatvorena i nemože se ući u zgradu , ovdje je sve otvoreno , može se popeti na krov SVAKE zgrade , u svaku sobu , evo slika , ja sam osto očaran *___*

Hocete se mozda skupiti navecer oko 9-10? Ili ako sada ima tko da idemo malo reflex unscope match :D
Hocete se mozda skupiti navecer oko 9-10? Ili ako sada ima tko da idemo malo reflex unscope match :D
ajde dodi idem ja
Netko na server?
Dajte ono , bug clan ima 150 clanova , 1 204 359 sati igranja cod4 ukupno , a nikada nikog nema na nasem serveru , i onda nas 3-4 zajedno idemo po drugim serverima -.- ...
Tako da puno ih je na moru i tako...ja bi doso al oogodi, na moru sam xD

Tako da puno ih je na moru i tako...ja bi doso al oogodi, na moru sam xD
Nije , 150 clanova , http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/