Mobitel do 1500 kn

poruka: 21
|
čitano: 4.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HITNO- mobitel do 1500 kn

planiram si kupit mob do 1500 kn. bilo bi dobro da igrice ne stekaju (npr. pes, nfs, brothers in arms, angry birds...), kamera mi i nije bas pretjerano vazna.. ja sam gledao se xperiu x8 pa mi pls napisite neke dojmove ili mi preporucite neki drugi mobitel.

hvala {#}

EDIT: mobitel mora biti nov, mora bit u tele 2 ili u vipu

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 22:11 (CROBOY).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mobitel do 1500 kn

bilo tko? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HITNO- mobitel do 1500 kn
CROBOY kaže...

planiram si kupit mob do 1500 kn. bilo bi dobro da igrice ne stekaju (npr. pes, nfs, brothers in arms, angry birds...), kamera mi i nije bas pretjerano vazna.. ja sam gledao se xperiu x8 pa mi pls napisite neke dojmove ili mi preporucite neki drugi mobitel.

hvala {#}

ne x8, nije tako dobra za igre, uzmi lg p500

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
14 godina
neaktivan
Re: HITNO- mobitel do 1500 kn
max1919 kaže...
CROBOY kaže...

hvala {#}

ne x8, nije tako dobra za igre, uzmi lg p500

je dobar taj lg? cuo sam da se lg mobiteli brzo kvare ..

15 godina
Mobitel do 1500 kn

Vidi još malo po netu koji mobitel kupiti.

Ja imam x8 i zadovoljan sam. Za igre i nije baš extra, ali mobitel je za 1000kn odličan izbor.

LG nebi nikad kupio jer su nekvalitetni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mobitel do 1500 kn
dv14 kaže...

Ja imam x8 i zadovoljan sam. Za igre i nije baš extra, ali mobitel je za 1000kn odličan izbor.

ma znam da lg i nije bas nes... a kakav je samsung galaxy ace za igre, internet,.. 

16 godina
neaktivan
CROBOY kaže...
dv14 kaže...

ma znam da lg i nije bas nes... a kakav je samsung galaxy ace za igre, internet,.. 

imam lg i zadovoljan sam, bolji je od x8 sigurno (što sw tiče performansi), galaxy ace bi trebao biti jos bolji

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hvala ali sam rekao da ne zelim polovne mobitele

14 godina
protjeran
CROBOY kaže...

Ako je novi onda nije polovni. Ne prodaju na njuškalu samo rabljene stvari.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...
CROBOY kaže...

Ako je novi onda nije polovni. Ne prodaju na njuškalu samo rabljene stvari.

"NOVI KUPLJEN U T-MOBILE"   a pogledajte datum slike

i salje postom po uplati.... ko kaže da će ti poslati nakon uplate...

malo mi smrducka ;) ali mozda sam samo paranoičan

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 18:47 (max1919).
14 godina
protjeran
Mobitel do 1500 kn

A čuj, treba se nać s tipom, definitivno ga neće uzet samo tako, nego nać pregledat itd. Ako je neki stariji čovjek, ni nezna šta je Iphone, kupio ga u T-mobilu jer mu fora izgledo i nije znao baratat njime i stavio cijenu kojojm je on kupio, a u ostalom znas starije ljude kakvi su:)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mobitel do 1500 kn

ja ne vjerujem tim oglasima "uplati pa ti posaljem" a i nezelim iphone jer mi nije potreban. zelim neki normalan mob za igre, internet ... a i odlucio sam se za samsung galaxy ace. svejedno hvala na savjetima {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 18:55 (CROBOY).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CROBOY kaže...

ja ne vjerujem tim oglasima "uplati pa ti posaljem" a i nezelim iphone jer mi nije potreban. zelim neki normalan mob za igre, internet ... a i odlucio sam se za samsung galaxy ace. svejedno hvala na savjetima {#}

Iphone za to i služi, bolje igre nego na Iphonu neces nigdje nac, ima bolje igre nego Psp, a kamoli neko samsung galaxy:) Internet mu je isto odličan, vjerojatno bolji od tog samsunga, ali radi šta oćeš.

14 godina
neaktivan
Mobitel do 1500 kn

Mozete mi pls napisat cijenu samsung galaxy ace u tele 2 i u vipu jer sam na mobu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sry ali moram te ispraviti u nekim stvarima

proćerani kaže...

A čuj, treba se nać s tipom, definitivno ga neće uzet samo tako, nego nać pregledat itd. Ako je neki stariji čovjek, ni nezna šta je Iphone, kupio ga u T-mobilu jer mu fora izgledo i nije znao baratat njime i stavio cijenu kojojm je on kupio, a u ostalom znas starije ljude kakvi su:)

KRIVO! ja sam isao po toj logici i kupio ukraden mob... žena me uvjeravala da je to mob od kceri i da sve radi. naravno sve je radilo ali mob nije bio od kceri vec od nekog s malo vise iskustva s mobitelima (posto mi je policija ubrzo saznala identitet)

proćerani kaže...
CROBOY kaže...

Iphone za to i služi, bolje igre nego na Iphonu neces nigdje nac, ima bolje igre nego Psp, a kamoli neko samsung galaxy:) Internet mu je isto odličan, vjerojatno bolji od tog samsunga, ali radi šta oćeš.

1 o.0 kakva je to glupost?

2 internet je internet... nema razlike, ako misliš na brzinu loadanja ona je podjednaka.

14 godina
Mobitel do 1500 kn

iPhone 3Gs je ok izbor

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mobitel do 1500 kn

Sony Ericsson K850i

[url=http://www.ptp.hr]ptp.hr[/url]

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mobitel do 1500 kn

evo mali bump :)

isto pitanje, mob za cca 1500kn?

vidim da ima iphone 3gs na oglasniku novi za te novce

samsung s8500 wave i samsung s8530 wave2

ima tko kakav drugi prijedlog/savjet? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...

sry ali moram te ispraviti u nekim stvarima

proćerani kaže...

KRIVO! ja sam isao po toj logici i kupio ukraden mob... žena me uvjeravala da je to mob od kceri i da sve radi. naravno sve je radilo ali mob nije bio od kceri vec od nekog s malo vise iskustva s mobitelima (posto mi je policija ubrzo saznala identitet)

proćerani kaže...
CROBOY kaže...

1 o.0 kakva je to glupost?

2 internet je internet... nema razlike, ako misliš na brzinu loadanja ona je podjednaka.

HAHAHHAHHAAHAHAHHAH da padnes pod stol...

15 godina
neaktivan
zohar88 kaže...

isto pitanje, mob za cca 1500kn?

vidim da ima iphone 3gs na oglasniku novi za te novce

samsung s8500 wave i samsung s8530 wave2

ima tko kakav drugi prijedlog/savjet? :)

Od ta tri ja bi 3GS najvise zbog OS-a.

a drugi prijedlog je ovo ili ovo 

ima ih na njuskalu.

Edit: evo i na forumu kolega prodaje neo pa pogledaj.. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-sony-ericsson-neo/129463.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 17:25 (mario1990).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice