Prodajem rdr, gta 4 i nfs shift 2 sve za 200kn javite mi se u poruke ako vas zanima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze bit a i ne mora...Neki su recimo stvarali nove acc-ove na stickove pa na njima igrali piratske, a kad bi isli na net bi ih istekali..Ali opet ni to nije 100% sigurno...
To ti je čist dosta
To ti je čist dosta
i ako bi igral neke igre tipa cod black ops ili mw3 preko interneta?
Moze bit a i ne mora...Neki su recimo stvarali nove acc-ove na stickove pa na njima igrali piratske, a kad bi isli na net bi ih istekali..Ali opet ni to nije 100% sigurno...
a je moguce napirmjer imati 2 hdd-a 1 za piratske a jedan za orginalne? pa da ako me bannaju na ovome za piratske mogu stavit ovaj za orginalne koje bi igrao na multiplayer i na njemu igrat one koje sam baš kupio? bez da mi se taj ban kao prenese..i onda kad ocu naprimjer igrat one koje imam na piratskome opet njega stavim unutra
a je moguce napirmjer imati 2 hdd-a 1 za piratske a jedan za orginalne? pa da ako me bannaju na ovome za piratske mogu stavit ovaj za orginalne koje bi igrao na multiplayer i na njemu igrat one koje sam baš kupio? bez da mi se taj ban kao prenese..i onda kad ocu naprimjer igrat one koje imam na piratskome opet njega stavim unutra
Kolko znam, banna ti se konzola, pa promjenom diska nemozes nista vratit..Srry ako sam pogrjesio..
To ti je čist dosta
i ako bi igral neke igre tipa cod black ops ili mw3 preko interneta?
Da, dosta je. Na tih 4gb nećeš moći instalirati igre, nego game sejvove, arcade igre, gamertag i sl. Preporučam da uzmeš 16gb stick po cijeni stotinjak kuna i staviš ga u xbox te ćeš imati 20gb. NEMOJ NI POMIŠLJATI DA STAVLJAŠ EKSTERNI DISK OD 500 gb JER TI KONZOLA UZIMA SAMO 16gb NE VIŠE OD TOGA!!!!!!
Staviš ga u Xbox, formatiraš ga i to je to. U biti samo next, next, next. i to je to. Lagano
kupit ču si xbox i uz njega dvije igrice..jedna po mom izboru a jedna za brata
zanima me što vi više preporučate call of duty modern warfare 2 ili bad company...necu si jos kupiti mw3 ni bf3 jer su mi preskupe..a ove su mi pristupačnije
zanima me što vi više preporučate call of duty modern warfare 2 ili bad company...necu si jos kupiti mw3 ni bf3 jer su mi preskupe..a ove su mi pristupačnije
Po meni Bad company 2 je bolji, i nekako mi je multiplayer bolji :)
po meni je isto bolji Bad Company, bolji multiplayer, veće mape, bolja grafika... prije sam igro Call Of Duty al mi je to dojadilo premale mape, sam trčiš i ubijaš, loša grafika, a i nema vozila, nema mogućnost uništavanja okoliša...
Šta je bolje?
- Modificirani XBOX ARCADE za 1500kn
- XBOX Slim 4GB bez modifikacije
2 | 1. |
---|---|
20 | 2. |
Ev lik dosta jeftino prodaje konzolu:
http://nextlevel.hr/forum/index.php/topic/4981-p-xbox-360-novi-slim-arcade-1150kn/
Ovako, imam jedan veliki problem. Updateao sam X360 na najnoviju verziju i sad nitijedna igra ne radi! Ako netko zna kako to riješiti, neka kaže. Hitno mi je.
Ovako, imam jedan veliki problem. Updateao sam X360 na najnoviju verziju i sad nitijedna igra ne radi! Ako netko zna kako to riješiti, neka kaže. Hitno mi je.
pokusavas sprzene igre igrat pa ne rade? naravno da ti ne rade jbt kad updejtas na novu verziju ode ti modifikacija

Meni su ponudili 600bodova za god dana... Pisalo ti je ispod sitnim slovima - za 4 do 6 tjedana.
Poštovanje
novi sam u svijetu xbox-a pa me zanima sljedeće:
naime mogu li izbrisati profil(klinac mi je napravio dva ista profila pa bi rado izbrisao jedan a neznam postupak)
dali iz jednog profila se mogu kopirati podaci na drugi profil i naravno postupak
naravno govorim o profilu za logiranje za logiranje i igru igrica sa dvd a ne sa net-a
hvala unaprijed
Evo imam jedno pitanej da li mogu sa ovime bežićnio kontroler spojiti na PC i da li će raditi pošto piše da je zapunit baterije od kontrolera
Evo imam jedno pitanej da li mogu sa ovime bežićnio kontroler spojiti na PC i da li će raditi pošto piše da je zapunit baterije od kontrolera
NE! Play and Charge kit ne radi na PC s xbox 360 controllerom. Ako želiš sa bežičnim kontrolerom igrat na PC moraš kupit Xbox 360 wireless gaming reciever.
NE! Play and Charge kit ne radi na PC s xbox 360 controllerom. Ako želiš sa bežičnim kontrolerom igrat na PC moraš kupit Xbox 360 wireless gaming reciever.
Znaći ovo http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B003WFYZCY/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
Znaći ovo http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B003WFYZCY/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
Točno tako, iako je to "Fejk" model za koji ti nemogu garantirat da će 100% radit, ali znam da sam prije par mjeseci našao da se može lako konfigurirat da radi.
Mislim da ovaj sa amazone nije fake a ovaj je zasigurno http://www.ebay.com/itm/Black-PC-Wireless-Gaming-Receiver-XBOX-360-F1201B-/200423494416?pt=Video_Games_Accessories&hash=item2eaa2bd310#ht_2492wt_1185
Mislim da ovaj sa amazone nije fake a ovaj je zasigurno http://www.ebay.com/itm/Black-PC-Wireless-Gaming-Receiver-XBOX-360-F1201B-/200423494416?pt=Video_Games_Accessories&hash=item2eaa2bd310#ht_2492wt_1185
Na fejk modelima piše Xbox 360, a na pravim Microsoft.
Pozdrav, pun sam pitanja vezanih uz ovu konzolu, ali ću ih probat isfiltrirat u ona najbitnija pa bi bio neizmjerno zahvalan kad bi odgovorili na većinu, pa možda i na sve
1. Zanima me kako se igraju igrice na ovoj konzoli? Mislim na piratske igre.. Nakon što ih skinem s interneta trebam li ih pohranit na DVD, hard disk ili nešto treće? I u slučaju da mi Xbox ima npr. 240gb mogu li ja te piratske igrice prenijeti na njega da se ne moram tlačit s DVD-ovima?
2. Pošto mi nije bilo u planu igrat multiplayer, bar ne u samom početku, da li je moguće da ja dobijem BAN iako nisam igrao online? I dal je banom onemogućeno igranje multiplayer, ili to znači da uopće više ne mogu igrati igrice na svojoj konzoli, čak ni one piratske?
3. Elite se sa TV-om povezuje isključivo preko HDMI-a ili može još nekako? A Arcade? Pitam zato jer mi TV nema HDMI ulaz.
4. Što se konkretno mijenja modifikacijom i flashanjem Xboxa, da li to unosi nekakve promjene unutar igre ili je to namijenjeno samo za multiplayer igranje?
Hvala!