a neznam onda il sacuvaj ovih 1200kn pa onda pricekas krizmu pa kupiš i igre i xbox, il kupiš ovaj xbox sa 2 igre za 1200kn, jel možda je dobar i radit ce jos 2 godine, al isto tak možda crkne za dan, dva
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a neznam onda il sacuvaj ovih 1200kn pa onda pricekas krizmu pa kupiš i igre i xbox, il kupiš ovaj xbox sa 2 igre za 1200kn, jel možda je dobar i radit ce jos 2 godine, al isto tak možda crkne za dan, dva
Zaboravio sam još reći da konzola ima još 6 mjeseci garancije u Sophoslabu.............I xbl live account još sadrži 6 mjeseci pretplate.... Možda čak i uzmem jer nemože se laser baš tako brzo potrošit u tih 6 mjeseci koliko je konzola stara... BTW vlasnici slim 4b i ARcade konzole, koliko vama traje konzola, jel se kvario laser itd...???BTW jel itko zna gdje se popravlja laser i koliko košta?
pa onda uzmi ak imaš granciju nemaš se šta brinut bar ne tak skoro
pa onda uzmi ak imaš granciju nemaš se šta brinut bar ne tak skoro
Ma uzet cu i gotovo, u 6. mjesecu si kupim Hard disk i to je to.. Ionak sam i mislio kad bi kupio Xbox 360 slim 4gb novi uzet hard disk nakon 8-9 mjeseci.
AKCIJA u infomarku: FORZA 4 samo 299kn...narucujem ju sutra :)
Uvijek svakom kazem,ako nemas volan uzivanje u igri je manje za 80%.Sad jedino ako si bas fan utrka(da jesi imao bih volan) inace mislim da se ova igra neisplati kupovat.Igrao sam demo i s gamepadom mi to nekako traljavo skrece,nemas bas neku kontrolu nad autom u zavojima itd...
Da se razumijemo ovo je moje osobno misljenje ;)
btw.
Ovaj gospon sto hoce uzeti box.Cuj Cod-ovi su jako igrane igre i ako mislis svakodnevno prziti barem po 2h,moje osobno misljenje je da skupis para za 250GB verziju xbox slima.Jer ipak sigurnije je kad ti se dvd ne vrti i ne trosis toliko laser.Znam iz osobnog iskustva jer BF3 przim i po 6h dnevno i neam nikakvih problema s nicim(2 put mi je zblokala konzola,al jednom mojom krivicom jer sam usao u 2 srv-a istovremeno pa je usteko na loading screenu lol).
Uvijek svakom kazem,ako nemas volan uzivanje u igri je manje za 80%.Sad jedino ako si bas fan utrka(da jesi imao bih volan) inace mislim da se ova igra neisplati kupovat.Igrao sam demo i s gamepadom mi to nekako traljavo skrece,nemas bas neku kontrolu nad autom u zavojima itd...
Da se razumijemo ovo je moje osobno misljenje ;)
btw.
Ovaj gospon sto hoce uzeti box.Cuj Cod-ovi su jako igrane igre i ako mislis svakodnevno prziti barem po 2h,moje osobno misljenje je da skupis para za 250GB verziju xbox slima.Jer ipak sigurnije je kad ti se dvd ne vrti i ne trosis toliko laser.Znam iz osobnog iskustva jer BF3 przim i po 6h dnevno i neam nikakvih problema s nicim(2 put mi je zblokala konzola,al jednom mojom krivicom jer sam usao u 2 srv-a istovremeno pa je usteko na loading screenu lol).
ma da nemam volan..onda si radije uzmem ufc3 pa ih samaram
Cuj,skini si fino demo s live-a forze i probaj sam.Mozda se tebi svidi igrat i s gamepadom,meni jednostavno ne odgovara igrat utrke s bilo cime osim volanom ;)
Cuj,skini si fino demo s live-a forze i probaj sam.Mozda se tebi svidi igrat i s gamepadom,meni jednostavno ne odgovara igrat utrke s bilo cime osim volanom ;)
jesam skino sam...a onako, super grafika i sve to,ali kao sto ti kazes cudno nekako ulazi u zavoje dok sam na gamepadu....koje igre ti igras? vjerojatno cu onda uzeti ufc
jesam skino sam...a onako, super grafika i sve to,ali kao sto ti kazes cudno nekako ulazi u zavoje dok sam na gamepadu....koje igre ti igras? vjerojatno cu onda uzeti ufc
Od mp-a igram BF3,a od ostatka Army of two,bioshock 2 i sad jos cekam fallout 3 da mi stigne.Sto se tice UFC-a nije losa igra,al to je igra za igranje s drustvom kao i Fifa,Pes.Znaci ukoliko nemas s kim igrat dojadit ce ti samom,dobro istina mozes igrat online al nije to isto kad mos kasnije sprdat brata/frenda cijeli dan kako si ga "ubio" hehe :D
btw. opet govorim iz osobnog iskustva tako da nemoj zamjerit i mislit da te sad odgovaram od svake igre znam likove kojima se igra vrti i dan danas u boxu,ali oni su veliki fanovi borbi ;)
Od mp-a igram BF3,a od ostatka Army of two,bioshock 2 i sad jos cekam fallout 3 da mi stigne.Sto se tice UFC-a nije losa igra,al to je igra za igranje s drustvom kao i Fifa,Pes.Znaci ukoliko nemas s kim igrat dojadit ce ti samom,dobro istina mozes igrat online al nije to isto kad mos kasnije sprdat brata/frenda cijeli dan kako si ga "ubio" hehe :D
btw. opet govorim iz osobnog iskustva tako da nemoj zamjerit i mislit da te sad odgovaram od svake igre znam likove kojima se igra vrti i dan danas u boxu,ali oni su veliki fanovi borbi ;)
ma i ja sam fan borbi, pogotovo u kavezu :) uff imam ja s kime igrati...pogotovo s bratom i frendovima..kad se skupimo da ih sve izresetam :) a i dok sam sam, tu je online :D tako radim i sa fifom 12
Baš sam sad vidio, zamjena, popravak lasera košta 500 kn u Sophoslabu i jos se dobije garancija 6 mjeseci. Kad se to popravi, koja je vjerovatnost novog kvara, tj. jel laser kao nov ili ...?
I djevojke molim... Uglavnom ovo ne radi... (pržilica mi je nova, kupljena prije 5 mjeseci... :)- Daj ozbiljno... El ima tko kakvo pametno rješenje
Ako ti niko jos nije odgovorio na pitanje,moras imat przac s iXreme MaxBurner firmware-om i flashan xbox naravno.Ovdje imas detaljno uputstvo kako se prze igre za xbox.Ovo za przac s Ixtreme fw-om vazi za XGD3 igre (od 9- 10 mjeseca 2011 nadalje). ,sve ove prije su XGD2 igre .Njih mozes s bio kojim przacem. XGD3 je pozeljno je da se prze na Verbatim DL diskove.
http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-03-01-2012-a.html
Prouci malo ovo,sve ce ti puno jasnije.pozz
pozdrav. imam pitanje u vezi HDMI kabla znači mom frendu treba HDMI da spoji normalno LCD sa X360 dal to da kupim najobičniji HDMI ili neš posebno
Nije bitno koji je kabl,hdmi bilo koji nek uzme.Oni pozlaceni vako ,nako cisti marketing.Slika ista cjena veca nekoliko puta.
hvala vam na brzim odgovorima ali samo me još zanima:
1. jeli postoji način da mi se xbox ne updejta sam od sebe pa da mogu igrati trenutne igre na trenutnoj modifikaciji
2. jeli na modifikaciji koju bih imao npr. sada mogu igrati sve igre koje su izašle prije modifikacije
3. jeli je bolje modificirati slim od 250gb ili od 4gb ?
p.s.( ako se nekome da neka mi napiše sve što trebam znati o modificiranju xboxa kao pm - private message)
unaprijed hvala :)
1. jeli postoji način da mi se xbox ne updejta sam od sebe pa da mogu igrati trenutne igre na trenutnoj modifikaciji
2. jeli na modifikaciji koju bih imao npr. sada mogu igrati sve igre koje su izašle prije modifikacije
p.s.( ako se nekome da neka mi napiše sve što trebam znati o modificiranju xboxa kao pm - private message)
1. Nemoj se spajat na internet (ionako se ne bi smio spajat jer imaš modificiranu konzolu).
2. To i je svrha modifikacije?
3. Ne vidim povezanost modifikacije s veličinom hard diska.
oprostite što mijenjam temu,ovako:kupio sam mw3 i ogrebao mi se,e sad kupujem battlefield 3 i zanima me ima li u igri multiplayer u dva kao u mw3 ili uopće jedan protiv drugog kao split screen
hvala.
Jeli moguče sam flashati xbox360? Konzola je već modificirana, ali je neka od igrica update-ala konzolu i sada se nemre igrati.. Nekužim se baš u sve to no ako postoji neki turtorial na netu mogu pokušati. Konzola nije moja nego je posuđena pa me sada brine vratit ju frendu, a nemože se igrati ništa na njoj.
oprostite što mijenjam temu,ovako:kupio sam mw3 i ogrebao mi se,e sad kupujem battlefield 3 i zanima me ima li u igri multiplayer u dva kao u mw3 ili uopće jedan protiv drugog kao split screen
hvala.
Ne.Igra ima co-op,ali samo preko neta nema split-screen ;)
Ne bih ti preporucio modifikaciju,jer ukoliko ne znas sta radis mozes unistiti konzolu.Bolje ti je da das nekom ko je to radio.I nikad modificirane konzole ne spajat na net ,to je osnovno pravilo
1. Nemoj se spajat na internet (ionako se ne bi smio spajat jer imaš modificiranu konzolu).
2. To i je svrha modifikacije?
3. Ne vidim povezanost modifikacije s veličinom hard diska.
e hvala ti na odgovoru (jedino kaj me zabrinjavalo je kaj neki na fejsu kažu da ako jesam ili nisam spojio konzolu na internet da će se sama updejtati pa sam samo htio vidjeti istinu iza tod komentara), a ovo 4gb ili 250 gb je zbog toga jer čujem da neke igre se moraju instalirati na hard disk da bi se bolje pokretale
Jeli moguče sam flashati xbox360? Konzola je već modificirana, ali je neka od igrica update-ala konzolu i sada se nemre igrati.. Nekužim se baš u sve to no ako postoji neki turtorial na netu mogu pokušati. Konzola nije moja nego je posuđena pa me sada brine vratit ju frendu, a nemože se igrati ništa na njoj.
da nisi bio spojen na internet jer ako jesi onda se konzola sama updejtala - to ti se i mom frendu događalo pa zato sad ja pitam isto o tome kako održavati hakanu konzolu da mi se ne updejta sama jer onda stvarno neznam kaj traba napraviti (možda hakati na najnoviji mod i skinuti opet igru)
ubit će te frend jer postoji mogucnost da su te oznacili za ban i da ce pokupit ban jer si se spajao na internet :P
pogledaj par videa na youtubeu pa probaj ensto smisliti :P
Ma nek ti neko to odradi vrati mu konzolu i pravi se englez.Ako treba i plati jbg.A on ako se ne spaja na net, nece dobit ban niti ce znati, jer da bi dobio ban moras bit spojen na net.Sretno
Pošto sam odlučio kupiti Xbox 360 želim postaviti neka pitanja:
1.Dali je Xbox 360 bolji od PS3,dali ima bolju grafiku,i dali mi se isplati uzeti Xbox 360.
2.Čipirao bih si Xbox i igrao bih samo piratske igrice pa me zanima dali mi se tako može pokvariti Xbox ili mu se nešto dogoditi.
3.Dali znate kolko bi me stajalo od prilike čipiranje
Pošto sam odlučio kupiti Xbox 360 želim postaviti neka pitanja:
1.Dali je Xbox 360 bolji od PS3,dali ima bolju grafiku,i dali mi se isplati uzeti Xbox 360.
2.Čipirao bih si Xbox i igrao bih samo piratske igrice pa me zanima dali mi se tako može pokvariti Xbox ili mu se nešto dogoditi.
3.Dali znate kolko bi me stajalo od prilike čipiranje
1. Ovisi od igrice do igrice, neke su bolje na xboxu neke na PS3-u
2. Ne može se pokvariti, možeš samo dobit ban ako se spojiš na net, a i nove konzole mislim da se ne mogu modificirat, neke mogu sad neznam točno mislim da je do 7 mjeseca koje su proizvedene, ove poslije ne, to se još malo raspitaj.
3. Nekih 200-300 kuna, možda i više.
Čuo sam da se priča da je bolje imati konzolu s HDD oču li ja to imat sa Xbox-om 360 kada bih ga sad kupio.I za šta to služi?I još me znaima koji je bolji Xbox 360 arcade ili elite i koja je razlika u cijeni.
Čuo sam da se priča da je bolje imati konzolu s HDD oču li ja to imat sa Xbox-om 360 kada bih ga sad kupio.I za šta to služi?I još me znaima koji je bolji Xbox 360 arcade ili elite i koja je razlika u cijeni.
uz elite dobiješ hard od 250 gb i služi ti za spremanje podataka, i možeš igrice stavljat na njega pa ti manje troši čitač i puno je tiši, uz arcade mislim da dobiješ hard od 20 gb za starije one debele konzole, a uz slim ne dobiješ hard več imaš 4 gb interne memorije ali kasnije možeš kupit hard, cijena ti je u nekih 300 kuna tako nešto nisam baš siguran, pogledaj u infomarku razliku u cijeni