Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.286.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PLZZZ HITNO MI JE!!!
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Točno ono što i piše - treba ti adresa. Ako si odabrao UK account odi fino na google, uzmi adresu nekog stadiona i sl. To unesi i nikad se više nećeš morati brinuti o tome.

He who is brave is free.

0 0 hvala 1
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
xR4Z3R kaže...
Evo kupio sam xbox live gold ali imam problem:kad unesem kod pita me billing adress i postal code.Moze li mi netko objasniti sta to znaci?

Otidji na svoj account i popuni upitnik do kraja.

Upisi adresu recimo iz Engleske te njihov postal code.

Naprimjer, guglaj adresu od Big Bena i upisi pripadajuci mu postal code i to je to.

U Hrvatskoj nije podrzan Xbox live pa je pametno "capit" adresu iz Engleske radi engleskog jezika.

16 godina
i onda se ovi u Microsoftu cude kako 10.000 ljudi zivi u Big Benu:)
17 godina
danijel0000 kaže...
i onda se ovi u Microsoftu cude kako 10.000 ljudi zivi u Big Benu:)

Kao i na poznatim stadionima diljem Engleske :)

Na kraju krajeva, M$ to nije niti briga {#}

16 godina
jel svaki put kad ukucavas bon treba unijet i adresu ili samo prvi put? u 4.mj sam uzeo za 1 g i upisao adresu nekog faxa, a ne sjecam se kojeg..da iduci put nebi bilo problema?
17 godina
danijel0000 kaže...
jel svaki put kad ukucavas bon treba unijet i adresu ili samo prvi put? u 4.mj sam uzeo za 1 g i upisao adresu nekog faxa, a ne sjecam se kojeg..da iduci put nebi bilo problema?

Samo prvi put.

13 godina

može mi netko dati popis igara koje rade sa iextreem 1.9+

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 23:15 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Je li tko našao gdje se kod nas (hr) može kupiti ove nove pržilice koje je c4 najavio da će moči pržiticijele igre?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxi kaže...
Je li tko našao gdje se kod nas (hr) može kupiti ove nove pržilice koje je c4 najavio da će moči pržiticijele igre?

?

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
17 godina
maxi kaže...

http://www.hgspot.hr/43117/dvd-pisac-lite-on-ihas124-19

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan

Ako sad kupim box, kad ce izaci novi jer neisplati mi se keshat lovu ak novi izlazi za god. dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nece novi tako brzo...najranije 2014
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
neaktivan

Jedno pitanje. Jel se jos uvijek dobije 1 mjesec besplatno Gold membership?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

UVIJEK se dobije taj 1 mjesec sa prvim accountom na xboxu. Kad istekne možeš ti napraviti još jedan acc pa kad i taj istekne još jedan ;)

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 22:26 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

UVIJEK se dobije taj 1 mjesec sa prvim accountom na xboxu. Kad istekne možeš ti napraviti još jedan acc pa kad i taj istekne još jedan ;)

heheh sta to samo napravis novu registraciju ako ti je malo 1 mijesec besplatbog golda?

17 godina

Da, samo što novi account znači da ispočetka skupljaš achievemnte, moraš staviti drugačiji gamertag itd... Ali stvar radi, isprobano kod frenda škrtice - 3mj džabe golda. Meni se nije dalo zezat sa tim pa sam kupio prvo 2 puta po 3mj al onda mi je i to do*izdilo jer prebrzo istekne pa sam uzeo za god dana da se nemoram stalno brinuti o tome... Sad će mi dobro doći ti dodatni accounti za nove kontrolere (pod uvjetom da ih još imam na raspolaganju ako sam na istom xboxu već kupovao gold - a isprobat ću) {#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 11:19 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

sve je to divno i krasno samo sto ja nazalost jos uvijek cekam ima vec mijesec dana da mi posalju konzolu iz infomarka...navodno da im jos nije stigla...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

sve je to divno i krasno samo sto ja nazalost jos uvijek cekam ima vec mijesec dana da mi posalju konzolu iz infomarka...navodno da im jos nije stigla...

Ako ih nemaju kod sebe, stiže im početkom svakog mjeseca.

15 godina
neaktivan

a rekli su sad u petak pa onda da ce pocetkom tjedna pa cu vidit jeli stvaraju prazne price ili stvarnoo ce doc ovi tjedan

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 22:33 (hitmanr).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam jedno pitanje -koja je razlika izmedju obicne modifikacije iextreme 2.0 i jtag-a???

koliko sam ja shvatio kada imas jtag onda ti update ne brise modifikaciju????

ispravite me ako sam u krivu jer bi meni ovi cesti update-i i flashanje konzole stalno na novi iextreme bio najveci problem jer ionako nemislim na live ici

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa zar nitko???

BUMP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

pa zar nitko???

BUMP

mislim da ti je razlika u tome sto sa jtagom mozes igre pokretat priko usb-a al valjda ce ti neko dat odgovor ko zna vise o tome...

14 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

imam jedno pitanje -koja je razlika izmedju obicne modifikacije iextreme 2.0 i jtag-a???

koliko sam ja shvatio kada imas jtag onda ti update ne brise modifikaciju????

ispravite me ako sam u krivu jer bi meni ovi cesti update-i i flashanje konzole stalno na novi iextreme bio najveci problem jer ionako nemislim na live ici

iextreme 2.0 on ti radi softwersku modifikaciju tako da mozes igrat ove nove igre sa dvda...a jtag s njim mozes igrat igre sa externih hdda i emulirat druge konzole poput sege i tako tih...eto to ti je to...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
14 godina
neaktivan

hvala na odgovoru, no malo sam krivo postavio pitanje - mene zanima dali postoji ikakva modifikacija koju nemoze niti jedan software pobrisati, a da se nemoram stalno zaj*bavati oko novih system updatea

npr. stalno se mora iextreme updateati (1.92 - 2.0). dali postoji naci da ja sa starim ietremom ili jtagom igram najnovije igre sada i za 2 godine ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cekaj update pa nam javi jel postoji
14 godina
neaktivan
danijel0000 kaže...
cekaj update pa nam javi jel postoji

samo ti budi online i cekaj me dok ti ne javim..... nebrini javiti cu ti..... {#}

P.S.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 21:18 (neutron0707).
17 godina
neutron0707 kaže...

hvala na odgovoru, no malo sam krivo postavio pitanje - mene zanima dali postoji ikakva modifikacija koju nemoze niti jedan software pobrisati, a da se nemoram stalno zaj*bavati oko novih system updatea

npr. stalno se mora iextreme updateati (1.92 - 2.0). dali postoji naci da ja sa starim ietremom ili jtagom igram najnovije igre sada i za 2 godine ?

Ajde probaj razmisliti logički. Da postoji način igranja novih igara sa starim ixtremeom bi li oni izdavali novu verziju? JTAG je pak druga priča ali konzole koje se mogu JTAGat se ne mogu kupiti kod nas u dućanima, mogu po oglasnicima ali to su ti phat modeli stari par godina (da si stariji možda bi imao i jednoga sa strane {#}). Postoji jedan "dodatak" koji bi ti omogućio ono što si ti zamislio (bez flashanja ili JTAGa) ali mu je cijena 104.95$ (bez dostave xD) ali nebi smio ovdje više ništa reći o tome..

He who is brave is free.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice