Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.802
|
čitano: 8.421.476
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Sony PlayStation 5

ne postoje vec dugo, ali imas izbora gdje ces kupiti igru. negdje su skuplje, negdje jeftinije. vjerovatno je uvjek negdje na popustu, a uz to ima i sivih sitova za kupnju, ili piratskih opcija

na ps5, mozes samo na njihovom storu, pa oni ce moc onda drzat cijene godina na glavne naslove kao nintendo. a to je nintendu najveca zamjerka

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
I eto riješen problem. PC i udrite ako vam ne paše Sonijeva odluka.

1 3 hvala 0
18 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
4 godine
Sony PlayStation 5

Jesam za fizicki medij ali cim igra ima neki DLC sve to pada u vodu. Tipa igra je 30e dlci 50e kako god okrenes ceka te digitalno i kupovina digitalnog.

Drugo je za singleplayer igre, odigras i preprodas, ali...

Imamo jeftinije regije, imamo jeftinije giftcardove (npr na enebi za HR bonove 15% nize) i sve to + rasprodaje. Snac cemo se sto god bude.

0 0 hvala 0
18 godina
Sony PlayStation 5

Možda je ipak ovo razlog? Ipak je riječ o najvećem i najbitnijem tržištu za Sony. Ako oni samo kihnu mi svi ostali padamo mrtvi. 

https://ffa.hr/vijesti/samo-7-igara-na-playstationu-prodalo-se-u-vise-od-100-tisuca-diskova-u-sad-u-ove-godine/109753/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...

Možda je ipak ovo razlog? Ipak je riječ o najvećem i najbitnijem tržištu za Sony. Ako oni samo kihnu mi svi ostali padamo mrtvi. 

https://ffa.hr/vijesti/samo-7-igara-na-playstationu-prodalo-se-u-vise-od-100-tisuca-diskova-u-sad-u-ove-godine/109753/

Znači ipak nije 50% :-)

17 godina
Onaj iz Valvea je dobro rekao. Sami ste krivi zbog Sonyeve odluke. Da ste kupovali igre na disku ne bi do ovoga došlo.
18 godina
Sony PlayStation 5

Nije samo do toga, oni jednostavno računaju da se svi s medija prebace na digitalu, bilo to 1 ili 50 posto, jer profit, jer marže, jer monopol...

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Kant kaže...

Nije samo do toga, oni jednostavno računaju da se svi s medija prebace na digitalu, bilo to 1 ili 50 posto, jer profit, jer marže, jer monopol...

Opet kažem ima možda 20 eskluziva na PS5, zašto ne igraš fizičke kopije igara na PC-u? 

18 godina
Sony PlayStation 5

Pa isključivo se i igram na PC i isključivo kupujem digitalne igre. Zašto? PA zato jer mogu nači ključeve za svega par dolara, nekada i ispod dolara i tako...

jeftinio je...

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

I gdje je onda problem? 

0 0 hvala 0
5 godina
Sony PlayStation 5

na PC-u imaš storeova koji svaki ima drugačiju cijenu i možeš birati, a SONY će imat samo svoj store gdje su popusti smiješni i to je problem koji igrače muči jer neće imati alternativu.

Do sada je ta alternativa bila fizička kopija, kupiš, odigraš, prodaš dalje i amortiziraš si cijenu....

Digitala ko digitala je normala, ali recimo novi Xbox će pokretat druge storeove gdje ćeš jeftinije moć kupit igre dok će SONY imat isključivo svoj i bildat cijene :).

Nisu igrači više ovce, čim se prelazi 1k eura za zabavu onda počinju malo drugačija pitanja....što je sa onlineom koji se opet poskupio ? što je sa cijenama igara? kada se sve zbroji PC od 2k eura ispadne bolji deal od ovog svega.

SONY je uvijek bio takav, jednu generaciju (PS4) su dobri za gamere, slušaju ih onda pak drugu gaze sve što su obećali. A ovu generaciju su popušili enormnu lovu na live service igre koje su propale (Concord,Marathon) + akvizicija Bungeeija koja je debakl.

OD pS6 očekujem oštri pad prodaje konzola zbog cijene, 1k + je već ozbiljan novac za zezanciju i u tom rangu se već neke druge opcije promatraju.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice