Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.452
|
čitano: 5.511.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Mandragora kaže...

Treći put ti govorim da mi se ne obraćaš, ne odgovaraš na išta što sam ja napisao i pitao i ti opet se javljaš. Da lik nema pametnijeg posla nego se pravit pametan. Nevjerojatno. 

Digao sam kredit da kupim Tv i Playstation 5 djeci jer sva ostala djeca u školi imaju pa da ga ne sprdaju. I po nekima bi trebao kupit DRUGI NOVI TV. Možda vi radite za 2000 evra. Ja ne. Radim u građevinskoj firmi za 869 evra plaće i imam 2 djece i kuću i troškove. Dakle drugi NOVI TV sigurno kupit neću idućih 15 godina. Hvala.

E sad mi je potpuno jasno s kim imamam posla i na kojem si nivou.

Tko si ti da meni ili bilo kome drugom govoris kome ce se obracati i na moje teme odgovarati.

Ne poznsjes osnove kulturne komunikacije niti pravila foruma, od kad si se pojavio zatrovao si temu.

Amo ti ne pase blokiraj koga hoces ili se makni iz teme.

Ljut si na cijeli svijet jer si nesposoban umjesto da pogledas sebe i nesto napravis.

Gledam tu oko sebe, isto manji grad, pa ima lakseg posla za bolju lovu.

A eto nitko drugi nema djecu ni ostale troskove 

16 godina
Sony PlayStation 5

Koji lik... opet je dobio ban, kreirao novi account i sad svima dijeli još jedan thumbsdown :)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
To je mozda isti onaj lik sa teme o izboru tv-a koji gura philips a sve drugo pljuje, svakih dva dana novi account a razina pismenosti ga otkriva svaki put... XD
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
10 godina
Mislim da je forum mjesto za dijeliti savjete ali nikako nije Korisnicka služba za rješavanje problema. Treba prihvatiti savjet i naći rješenje. Može biti tisuću razloga zašto nesto ne radi. Ovakve opsirne rasprave na zadnjih par stranica nebi trebale biti dopustene na forumu.
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Sony PlayStation 5

Imam jedno glupo pitanje, nadam se da nećete zamjeriti.

Šta moram napraviti da bi igrao PS5 igru sa k&m?

Od kad sam dobio dijete, gaming PC je otišao. Nabavio sam PS5 za povremeno igranje na kojem prelazim single player klasike kad uhvatim vremena, ali tu i tamo mi dođe da odigram koji shooter.

Nemogu ciljat sa gamepadom da mi život ovisi o tome, pa sam mislio spojiti bežićni k&m. Išao sam pogledati koje igre su supportane i na listi igara našao na Apex legends (koji sam igrao na PC-u) pa rekoh idem probat.
Ali k&m ne radi, iako interneti kažu da bi trebalo.

Help

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Pogledaj si ovdje jel' ti tipkovnica kompatibilna sa PS5: 

https://www.reddit.com/r/PS5/comments/jz0jit/ps5_wireless_keyboard_compatibility_list/

0 0 hvala 1
16 godina
quickr kaže...

Imam jedno glupo pitanje, nadam se da nećete zamjeriti.

Šta moram napraviti da bi igrao PS5 igru sa k&m?

Od kad sam dobio dijete, gaming PC je otišao. Nabavio sam PS5 za povremeno igranje na kojem prelazim single player klasike kad uhvatim vremena, ali tu i tamo mi dođe da odigram koji shooter.

Nemogu ciljat sa gamepadom da mi život ovisi o tome, pa sam mislio spojiti bežićni k&m. Išao sam pogledati koje igre su supportane i na listi igara našao na Apex legends (koji sam igrao na PC-u) pa rekoh idem probat.
Ali k&m ne radi, iako interneti kažu da bi trebalo.

Help

Ja sam probao nekada prije i bilo je plug and play koliko me sjećanje služi, probaj unutar igre promjeniti da su miš i tipkovnica umjesto dualsensa.

Ako i dalje zeza pogledaj baš u settingsima od konzole pod "accessories" , druga stvar može biti da nisu podržani miš i tipkalo koje imaš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 14:41 (lobotomac90).
13 godina
Sony PlayStation 5

A ha, znači mora biti i podržan model k&m, nemože bilo koji plug and play. Thx, pogledat ću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da podijem s vama jedan maloprije završen boss fight, Alan Wake 2 je fantastična igra.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...
Da podijem s vama jedan maloprije završen boss fight, Alan Wake 2 je fantastična igra.

Uzeo neki dan dvojku Deluxe;

Prelazi se prvi dio Remaster, onda će Control plus DLC i onda dvojka... Isti su univerzumi pa će biti kompletno iskustvo.

Dvojka na PRO izgleda odlično sa ray tracingom i shimering koji su rekli da ima nije primjetan ako statično ne gledaš di treba da gledaš i vidiš; 65" sa 2.5 metara.

Za razliku od Silent Hill 2 Remake za kojeg jednostavno čekam patch jer je PRO + Fideliyt neigrivo mamu im njihovu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 19:02 (doktor1).
16 godina
I ja sam uzel Deluxe za BF, samo digitalni. 37.5€

Prvi AW je na PS Premium i nedavno sam ga završil, sad nastavljam.

Primjećujem da je u prvom bilo puno više akcije, dok je sad naglasak na profiliranju i mračnijoj atmosferi.
Ali daleko je to od Silent Hilla, s kojim uspoređuju ovaj AW.
14 godina
Sony PlayStation 5

slažem se za alan wake 2, predobra je igra. priča, grafika, borbe, rješavanje zagonetki, top

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
Ok ne znam je li itko vidio, ali trenutno na eKupi se moze uzeti PS5 Pro za 690 eura ako imate ZABA mastercard…

1 0 hvala 1
16 godina
Sony PlayStation 5

ja sam presao prvi dio i super mi je bio. i nakon njega krenuo odmah na drugi dio ali odustao jer se nisam htio previse ubijat s mozganjem zagonetki :s

ali grafika je bila top, jedna od najboljih sta sam vidio dosada

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gnautix kaže...
Ok ne znam je li itko vidio, ali trenutno na eKupi se moze uzeti PS5 Pro za 690 eura ako imate ZABA mastercard…

Opa, brzo su krenuli spuštati cijenu 

Ja sam svoj primjerak pazario na BF akciji za 735 eura i konto niže neće sigurno, a sada još bolji deal, ovo je već ok cijena ako se mene pita.

3 godine
lobotomac90 kaže...
gnautix kaže...

Opa, brzo su krenuli spuštati cijenu 

Ja sam svoj primjerak pazario na BF akciji za 735 eura i konto niže neće sigurno, a sada još bolji deal, ovo je već ok cijena ako se mene pita.

Stvarno nisam ovo ocekivao, dupli popust na konzolu koja je izasla prije 3 tjedna. Ali eto nagovorili su me. 

7 godina
Sony PlayStation 5

Ja Alan Wake 2 ne mogu dovoljno nahvaliti. Da, ima svojih ali je baš jebeno gamersko iskustvo. Meni je AW2 jedna od onih igara koje kada sam završio nisam počeo ništa drugo igrati jer mi je sve ostalo meh. 

3 0 hvala 0
13 godina

Ne mogu se vratiti iz Amerike praznih ruku 

16 godina
Sony PlayStation 5

Ja vam se divim. Kad vidim igru koja ima maglu, mrak i flashlight i još je horror, ja to instant gasim (tj. ne bih niti kupio) jer me užasno nervira ta atmosfera.

Uopće se ne mogu uživiti u to, niti se poistovjetiti s time. Točno znam da će biti sranja nekakvih i jump scareova čim je mrak i imaš flashlight.

Ali ok, ljudi vole horrore i sigurno je dobra igra kao takva.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Ja isto nisam baš fan horrora, ali prvi Alan Wake mi je bio super (iako na gornjoj granici prihvatljivosti horror elemenata).

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
9 godina
Bitanga kaže...

Ja vam se divim. Kad vidim igru koja ima maglu, mrak i flashlight i još je horror, ja to instant gasim (tj. ne bih niti kupio) jer me užasno nervira ta atmosfera.

Uopće se ne mogu uživiti u to, niti se poistovjetiti s time. Točno znam da će biti sranja nekakvih i jump scareova čim je mrak i imaš flashlight.

Dvojka možda i je, ali jedinica je zastarjela. Igrao sam je početkom godine, remaster verziju naravno i preloše je i napucavanje i hodanje lika (ko da ima metlu u dupetu) i općenito gameplay.

Atmosfera je ok, ali se primarno temelji na tome što si rekao, magla i flashlight, tišina pa odjednom jump scare. Ali priča je dosta dobra, što me je i vuklo da igram do kraja. Vjerujem da je igra bila top kad je izašla, ali ja sam na svome iskustvu naučio da se igre trebaju igrati kad izađu, odnosno u roku od dvije do tri godine nakon izlaska. Ovo što je 10 i više je većinom njesra.

16 godina
Cansee kaže...

Dvojka možda i je, ali jedinica je zastarjela. Igrao sam je početkom godine, remaster verziju naravno i preloše je i napucavanje i hodanje lika (ko da ima metlu u dupetu) i općenito gameplay.

Atmosfera je ok, ali se primarno temelji na tome što si rekao, magla i flashlight, tišina pa odjednom jump scare. Ali priča je dosta dobra, što me je i vuklo da igram do kraja. Vjerujem da je igra bila top kad je izašla, ali ja sam na svome iskustvu naučio da se igre trebaju igrati kad izađu, odnosno u roku od dvije do tri godine nakon izlaska. Ovo što je 10 i više je većinom njesra.

Ma da, radije bih onda knjigu pročitao ako je dobra priča, nego da mi prodaju klaustrofobiju, jumpscareove, vriskove i plač beba :-)

3 mjeseca
Cansee kaže...
Bitanga kaže...

Da AW 1 didn't age well.... ali ima puno starih igri koje bih opet zaigrao Fable, BG Dark Alliance, Drakengard, Splinter Cell, Jak and Dexter.... Ahhh poprilična lista

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
16 godina
Remastered jedinice je igriv i danas, iako sama igra debelo zaostaje za dvojkom.
Dvojka kao igra je čista uživancija, grafički spektakl s vrhunskim gameplayom, jedino bi soundtrack mogel biti bolji...
14 godina
d4rkd3atH kaže...

E gdje si uzimao u americi? Ja putujem uskoro isto pa bi si mogao pokupovati neke stvari

16 godina
Stryder kaže...

E gdje si uzimao u americi? Ja putujem uskoro isto pa bi si mogao pokupovati neke stvari

Moram priznati da nisam vidio klasične dućane za prodaju igri. Igri uvijek ima u raznim trgovačkim lancima a sva prodaja takvih stvari zasniva se na internet prodaji i dostavi.  Općenito u americi je dostava broj 1 biznis. Kćer niti po pelene ne ide u dućan već dođu dostavom. Bio prije mjesec dana, destinacija NY. Prošao sam uži dio grada na sve strane i nisam naletio na dućan koji prodaje samo konzole i igre a vidio sam svašta. 

9 godina
Stryder kaže...
d4rkd3atH kaže...

sorry, ovo me nasmijalo, na prvu ono kao, mala varos ta amerika, sve u krugu od 200 metara.... :)

znam da si vejrovatno mislio na koja trgovina ili slicno.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
14 godina
Sony PlayStation 5

Da haha, sad kad procitam izgleda blesavo. Al ono biti cu 2-3 tjedna pa sam svakako mislio si dostavom naruciti, ali vise je bilo pitanje tipa Gamestop/BestBuy itd, mozda ima neka za koju neznam pa da i tamo provjerim.
Recimo znam da gamestop ima one preowned igre, no ne otvara mi njihovu stranicu pa neznam ni kako se krecu cijene i isplati li se

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2024 13:18 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
d4rkd3atH kaže...

Informativno, jel značajna razlika u cijeni ili je stvar čisto, kako veliš, da nisi praznih ruku?

WHITE STONES VARAŽDIN
7 godina
d4rkd3atH kaže...

Pazi, ako su ti NTSC verzije (a ne PAL) trebat će ti poseban kabel za tv kako ti slika ne bi bila crno-bijela. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice