- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Meni je Miles Morales normalno radio u svim modovima, a igrao sam ga prije godinu dana, da ga nisu sjebali neki naknadni patchevi?

Mogu li 2 osobe (ili više njih) igrati istu igru na PS5 (tipa AC Valhalla) na jednom PS računu, a da pri tome svaka osoba ima zasebno spremljen svoj progress u igri? Ili su nužna 2 odvojena PS računa (odnosno onoliko koliko bi ljudi igralo svoju kampanju)?
Mogu li 2 osobe (ili više njih) igrati istu igru na PS5 (tipa AC Valhalla) na jednom PS računu, a da pri tome svaka osoba ima zasebno spremljen svoj progress u igri? Ili su nužna 2 odvojena PS računa (odnosno onoliko koliko bi ljudi igralo svoju kampanju)?
Naravno da može.
Pa postoji Save slot.
Odigrao sam cijelu igru u fidelity 4K 30 modu.
Još jednom performance za platinum new game plus.
Nikakav problem, ni jedan freeze ili error.
Znao sam igrati po 8h u komadu, pauza, spavanje a konzola je radila 24/7 sa pokrenutom igrom.
Launch model PS5 blu ray. Po tvojim opisima pregrijava se RAM na konzoli, nisi prvi i jedini.
Igra nema veze s time.
Naravno da može.
Pa postoji Save slot.
Ok, hvala. Pozabavit ću se time. Trebalo bi vrijediti za sve igre? Npr. za Astro's Playroom nikako da nađem kako progress spremiti na istom PS računu u 2 ili više različitih slotova za svaku osobu koja igra. Ako ovisi o igri, odnosno devovima, onda mi je najsigurnije da svaka osoba ima svoj račun i igra igre na svom računu.
Naravno da može.
Pa postoji Save slot.
Ok, hvala. Pozabavit ću se time. Trebalo bi vrijediti za sve igre? Npr. za Astro's Playroom nikako da nađem kako progress spremiti na istom PS računu u 2 ili više različitih slotova za svaku osobu koja igra. Ako ovisi o igri, odnosno devovima, onda mi je najsigurnije da svaka osoba ima svoj račun i igra igre na svom računu.
To si u pravu
Ovisi od igre.
U svim igrama do sada koje sam probao je bila mogućnost save slota, osim u navedenom astru.
Ne znam zašto je to tako glupo složeno, možda kad je tech demo
Jel to web verzija? Aplikaciju su uspjeli srediti da izgleda pristojno koliko toliko. Ovo na webu im i ja mogu isprogramirati, vjerujem za puno manje novaca.
Koja tuga od storea :-) Ovo je ko neka zajebancija.
Ma ne mislim na store, nego na ovih 5 "igara" za par kuna koje su kao "New games". Jel to neka zajebancija ili šta?
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP6187-CUSA31904_00-BASEBALLARCCO3P0
A game in the "Breakthrough Gaming Arcade" series!
This game's release is part of Breakthrough Gaming's "Bible Video Game Sundays"!
Purchase and play our new Christian themed video games releasing every Sunday morning* in the PlayStation™Store today!
(*Release dates subject to change)
Ma ne mislim na store, nego na ovih 5 "igara" za par kuna koje su kao "New games". Jel to neka zajebancija ili šta?
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP6187-CUSA31904_00-BASEBALLARCCO3P0
This game's release is part of Breakthrough Gaming's "Bible Video Game Sundays"!
Purchase and play our new Christian themed video games releasing every Sunday morning* in the PlayStation™Store today!
dosta je krvi i nasilja, treba se okrenuti vjeri... svake nedelje ujutro joystick u ruke
hehe koji gameplay, koja grafika
hardware iskoristen do maksimuma
Meni je to zabava već neko vrijeme, i na konzoli kad odeš na store imaš New Games i tamo redovno izlistavaju sve te igre po 3 ili 7 kuna. Uvijek pogledam da se dobro nasmijem.
Teško mi je shvatiti tko su ljudi koji to rade, tko su ljudi koji odobre to da izađe na storeu, a još manje koji to ljudi kupuju.

Da, Nintendo store je posebna tuga. A i kad izađe neka igra tipa Witcher 3, to ionako ne bih kupio za tako hardverski ograničenu platformu.
No, što sam htio reći, ako su na PS storeu pod "New games" izlistana takva smeća na naslovnici, onda je to stvarno tužno vrijeme za gamere, a vjerojatno i game developere.
Postoji li način da na PS5 dijelim cloud storage (koji je u sklopu PS Plusa) s US accounta svim ostalim računima na konzoli? Ili nema druge nego imati PS Plus na svakom računu da bi se Save Data uploadao na cloud?
Za PS5 igre nije ni dostupna opcija spremanja na USB kao za PS4 igre. Pa u slučaju igranja i spremanja podataka na HR računu, a s pretplatom aktivnom na US, nema druge nego lokalno spremati? :(
Nece save pobjeci s konzole ako ga sam ne obrises
Kužim, ma neće Save pobjeći, ali sigurnije bi bilo da mogu na USB ili cloud spremiti, npr. u slučaju da Sony zbrika konzolu s nekim updateom ili ju nešto drugo pretvori u ciglu :')
Onda mi je jednostavnije sve odrađivati na US računu, ne? Imati PS Plus, sve igrati tamo i imati spremljeno u cloudu. Ili riskiram neki vjerojatni ban od Sonya?
A da pritom ekipa koja uz mene igra, igra na svojim HR računima i sprema lokalno na konzolu.
Kužim, ma neće Save pobjeći, ali sigurnije bi bilo da mogu na USB ili cloud spremiti, npr. u slučaju da Sony zbrika konzolu s nekim updateom ili ju nešto drugo pretvori u ciglu :')
Onda mi je jednostavnije sve odrađivati na US računu, ne? Imati PS Plus, sve igrati tamo i imati spremljeno u cloudu. Ili riskiram neki vjerojatni ban od Sonya?
A da pritom ekipa koja uz mene igra, igra na svojim HR računima i sprema lokalno na konzolu.
Zašto ne možeš spremiti na USB stick??
Na PS4 se moglo na PS5 nisam probao.

Hm nisam to registrirao.
Hm nisam to registrirao.
usb se moze koristit za trajnu pohranu, al ne dok se igra u biti se usb koristi za kopiranje save pozicije sa konzole na konzolu, samo je problem sto puno save pozicija bude corrupted...