NAZALost ne mogu otici jer je neka 3 sata od mene :/
Mislio sM postarinom, ali on ce mi poslati slike i video na kojemu ps3 radi. Ali rekao mi je da slobodno dodjem jer je 100% ispravna. Pa zato vjerujem i da je.
Hvala vam na savjetima... Ali zanima me dali je ponuda realna? Neznam, ne usudim sr uzimati bas prwko njuskala postarinom, ali kad nemam kako...
Ima li netko da zivi blizu Petrinje da mi pogleda taj ps3?
Bio bih mu zahvalan :)
Pitaj ga jel tocno u Petrinji ili negdje sastrane, ja sam inace iz Petrinje i mozda bi ti mogo otic to provjeriti...Sta se tice plejke ja ti imam CECHL 04 80GB model, kupljen preko njuskala prije 6mj od neke zenske iz Zagreba, modificirao sam ju odmah cim je dosla kod super_marija i mogu reci da sam prezadovoljan s plejkom, svakako da ova cijena od 1200kn za otu plejku koja je modificirana nije puno...Kad bi ja svoju cijenio sada sa svim dodatcima koje imam i kablove koje imam cijenio bi ju 1500kn najmanje tako da ti je 1200kn skroz ok cijena za taj model i preporucio bih ti da ne razmisljas previse i da ju kupis...Vidim svakakvih komentara gore iznad i tako to te bi napomenuo da s sve i jednom konzolom koja ima NOR čip nebi trebali previse pogrijesiti, bas zbog toga sta su bolje napravljene od NAND konzola, napravljene su da se barem malo manje griju od starijih CECHA,CECHB,CECHC,CECHG modela i kazem modifikacija za NOR konzole je 200kn sta je skroz ok...Kad vi konzolu modificirate, promjeni se pasta ukoliko je potrebno stavi se program za regulaciju broja okretaja ventilatora i rijesili ste sve probleme...Ja kada upalim GTA V i igram se po 5-6 sati u komadu nakon izlaska iz igre i provjere temperature nikad mi nije presla vise od 65C na grafickoj a porcesor oko 60C....u mirovanju konzola je na stabilnih 30-40C