PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
tomko kaže...

zato sto ja i jos 30 milijuna drugih ljudi ispadamo budale sto smo uopce kupovali ps+ kad evo prva dobra igra koju daju u zadnjih pola godine dolazi samo ljudima koji do sada nisu htjeli kupiti ps+ pretplatu...dakle pljujes ravno u facu ljudima koji su ti pruzali podrsku za ionako preskupu pretplatu...ako se ovo pokaze istinito, ova trenutna pretplata je zadnja koju sam kupio u zivotu na sonyjevoj platformi...ili cu igrati singleplayer, ili igre sa besplatnim MP, ili se prebacivam na drugu platformu...ali ovi supci više moj novac nece dobit :)

Pretjeruješ. Po čemu je FarCry 4 prva dobra igra? Osim toga prodaje se po 100kn i manje na akcijama, toliko i popusta daju svako malo na produljenje pretplate. 

Upravo sad je na akciji za 90kn. Znači prošla akcija "platiš 12mj i dobiješ 15mj" kako je bilo nedavno je potpuno ekvivalentna ovoj akciji što je sad.

Osim toga nisu te puškom tjerali da produljiš pretplatu ranije, sam si tako odlučio.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 1:35 (Bitanga).
13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
tomko kaže...

zato sto ja i jos 30 milijuna drugih ljudi ispadamo budale sto smo uopce kupovali ps+ kad evo prva dobra igra koju daju u zadnjih pola godine dolazi samo ljudima koji do sada nisu htjeli kupiti ps+ pretplatu...dakle pljujes ravno u facu ljudima koji su ti pruzali podrsku za ionako preskupu pretplatu...ako se ovo pokaze istinito, ova trenutna pretplata je zadnja koju sam kupio u zivotu na sonyjevoj platformi...ili cu igrati singleplayer, ili igre sa besplatnim MP, ili se prebacivam na drugu platformu...ali ovi supci više moj novac nece dobit :)

Pretjeruješ. Po čemu je FarCry 4 prva dobra igra? Osim toga prodaje se po 100kn i manje na akcijama, toliko i popusta daju svako malo na produljenje pretplate. 

Upravo sad je na akciji za 90kn. Znači prošla akcija "platiš 12mj i dobiješ 15mj" kako je bilo nedavno je potpuno ekvivalentna ovoj akciji što je sad.

Osim toga nisu te puškom tjerali da produljiš pretplatu ranije, sam si tako odlučio.

haha pa zato sto je farcry serijal za siroke mase, to je igra koja odgovara velikom broju ljudi...do sada sve sta su dali u zadnjih pola godine su bile igre koje se meni osobno nisu sviđale niti sam ijednu zaigrao, ali sam ih stavio u library...farcry 4 bi sigurno prešao i zato sam baš ljut na to...oni isto znaju da ovaj far cry dobro zvuci iako je jeftiniji od dosta igara koje su davali besplatno u zadnje vrijeme, zato i rade ovo upravo sa ovom igrom, a ne npr sa infamous-om koji su davali nedavno besplatno...a ti si mi prejak sa tom boldanom izjavom, kao da nemas pojma o osnovnim stvarima u zivotu, a to je da oni koji zele nesto prodati moraju prije svega cijenit vjernost ljudi kojima su to nesto vec prodali, a ne potencijalno nove kupce stavit ispred njih...i citao sam malo komentare na ovo sve po drugim portalima i vecina ljudi dijeli moje misljenje...tako da mislim da si ti u krivu sa svojim stavom

15 godina
PlayStation 4

Ja bih se slozio da ovo nije u redu potez i da ovim pokazuju nebrigu prema trenutnim korisnicima.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
S obzirom da ima takvu cijenu od 100kn i manje, mogli su je dat kao free mjesecnu igru. Mislim da bi bilo vise pozitivnih reakcija nego ovako. Ovako ispada da su svi koji imaju aktivnu pretplatu budale.
17 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...
radije bi da mi je muka od psvr nego da su mi crvene oci :D
odigram sat, sat i pol, kolko stignem navecer i oci su mi za cas crvene..ima tko od vas taj problem?
dok sam na mobu/kompu/tv-u, sve ok. dal je do tv-a (philips 32" hd ready) ili zbog manjeg fps-a?
Bitanga kaže...

Nisi utreniran kao mi :-)

Možda ti je samo previše suha rožnica, jer dok igraš premalo trepćeš. Možeš kapati one kapi za oči što služe za ovlaživanje.

Možda se oko previše napreže, onda bi trebao uzeti pauze s vremena na vrijeme.

A oko se može naprezati radi hrpe razloga, premali ekran, presitna slova, preveliko svjetlo sa strane, odbljesak, loš ekran, a možda jednostavno imaš dioptriju, a da ni ne znaš.

Ja sam se preporodio kad sam počeo nositi naočale (a samo na jednom oku imam sitnu dioptriju, drugo oko je obično staklo). I samo astigmatizam može već stvorit velike probleme.

Eto, zna Bitanga. Trening maidene moj :D Salu na stranu. Ispao si iz forme. I nije dobro igrati u potpunom mraku. Bilo bi dobro da je jos neko laganije svijetlo upaljeno u blizini da rastereti naprezanje. Em su sad zimski mjeseci, pa je zrak suhlji zbog grijanja.

Inace igram u potpunom mraku na monitoru, ali na drugom monitoru mi je upaljen forum ili nesto drugo, pa mi i on sluz kao neko kvazi osvjetljenje.

tomko kaže...

Bitanga kaže...

Bitanga opet pogada u sridu 

FC4 je toliko stara igra, da tko ju je mislio igrati vec ju je odigrao. Disk se nade za 100kn, a na Sale je i manje (cca 10€).

A evo par igara u zadnjih par mjeseci.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)

Deus Ex: Mankind DividedBatman: The Telltale Series, Forma.8, Darksiders II: Deathinitive Edition, Amnesia Collection, Metal Gear Solid V: The Phantom PainChild of LightInfamous Second SonJust Cause 3

Samo za prosli mjeces je kosarica bila oko 1500kn. PS4, PS3, Vita, PSVR. Da tu cifru lupis 75% popusta, opet si na 375kn.

Meni je glupo sto su uveli da moras imati Ps+ da bi igrao MP, e to je ciganjenje. I to kaze covijek koji skoro uopce ne igra MP, te bi placao i dalje PS+ samo zbog free igara i ekstra popusta.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 9:15 (Chaky).
15 godina
PlayStation 4

Ma pretplata je skupa za nekoga ko nema love (većina nas) ,ali uvijek Sony kompenzira sa nečim  za Božić je bio popust pa onda za cijenu 12 mj. 15mj. sad je igra. Sutra će biti  2 igre ne treba čovjek sitničariti.

Ljudi su  postali jako nezahvalni i samo pljuju po svemu i svakome daj se malo smirite i opustite i uživajte u igrama i životu.

prestanite širiti negativu.

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

PS+ se moze dijeliti na dvije konzole. To znate?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Kakve veze ima starost igre s ovim gore ?

Bitanga je totalno fulao i ocito ne kuzite poantu gore kolege.

Znaci normalno je da netko tko placa mjesecima/godinama ili sta ti ja znam koliko, nema pravo na tu free igru, dok netko tko sad uplati, ima ?

Sasvim je nebitno sta je bilo prije i sta ce bit kasnije.

Cinjenica je da postoje ljudi koji to placaju, a zauzvrat ocekuju nesto.

Da je sve besplatno, pa ovi sto sad plate dobiju igru, onda bi imalo logike.

Meni je Sony isto drag i imao sve njihove konzole, ali ne treba ih pravdat, jer njihovi potezi to ponekad ne zasluzuju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Chaky kaže...

Naravno kum i ja po pola.

Po toj logici bi i ja trebao tražiti Sony da mi da sve one igre što su se dobivale uz PS+ prije nego što sam ja postao pretplatnik?

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 10:14 (hummer0).
17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Kakve veze ima starost igre s ovim gore ?

Bitanga je totalno fulao i ocito ne kuzite poantu gore kolege.

Znaci normalno je da netko tko placa mjesecima/godinama ili sta ti ja znam koliko, nema pravo na tu free igru, dok netko tko sad uplati, ima ?

Sasvim je nebitno sta je bilo prije i sta ce bit kasnije.

Cinjenica je da postoje ljudi koji to placaju, a zauzvrat ocekuju nesto.

Da je sve besplatno, pa ovi sto sad plate dobiju igru, onda bi imalo logike.

Meni je Sony isto drag i imao sve njihove konzole, ali ne treba ih pravdat, jer njihovi potezi to ponekad ne zasluzuju.

Pa bitna je starost igre. Sta da su ponudili FC5?

Ekipa sad kuka za FC4. A da li im je zao novih korisnika koji placaju 430kn? A oni su uhvatili akciji 15mj za 12. Ili neki drugi popust na produzenje pretplate.

17 godina
tomko kaže...
Bitanga kaže...
tomko kaže...

haha pa zato sto je farcry serijal za siroke mase, to je igra koja odgovara velikom broju ljudi...do sada sve sta su dali u zadnjih pola godine su bile igre koje se meni osobno nisu sviđale niti sam ijednu zaigrao, ali sam ih stavio u library...farcry 4 bi sigurno prešao i zato sam baš ljut na to...oni isto znaju da ovaj far cry dobro zvuci iako je jeftiniji od dosta igara koje su davali besplatno u zadnje vrijeme, zato i rade ovo upravo sa ovom igrom, a ne npr sa infamous-om koji su davali nedavno besplatno...a ti si mi prejak sa tom boldanom izjavom, kao da nemas pojma o osnovnim stvarima u zivotu, a to je da oni koji zele nesto prodati moraju prije svega cijenit vjernost ljudi kojima su to nesto vec prodali, a ne potencijalno nove kupce stavit ispred njih...i citao sam malo komentare na ovo sve po drugim portalima i vecina ljudi dijeli moje misljenje...tako da mislim da si ti u krivu sa svojim stavom

Ne, ti nemaš pojma o osnovnim stvarima u životu (ak ćemo se vrijeđat tak i omalovažavati). Ekonomija je vrlo jednostavna, ako ti se isplati kupiš, ako ne ne. Ako trgovac nikom ne proda propast će, a Sony neće propasti.

Ako si uvrijeđen nemoj kupiti i dobro. Prijeđi na Xbox, to je tvoje pravo.

Siguran sam da 99% ovih glasnih po forumima ne bude prešlo i budu ostali na PSNu. Malo su se naljutili jer nisu dobili FarCry4 besplatno, al brzo će ih proći dok danas objave igre za veljaču.

Ja se ne osjećam prevarenim jer sam kupio pretplatu ljetos na debeloj akciji prije nego su poskupili.

Više se osjećam prevarenim dok daju igru na akciji, a onda za 2 tjedna bude free u PS+u (bilo je slučajeva). 

Sony i PSN imaju hrpu nedostataka, al ovo stvarno nije nešto vrijedno uzrujavanja.

Ako bi kupio pretplatu na godinu dana (iako ju već imaš) samo zato da dobiješ FarCry4 koji sad košta 90kn, što bi se dogodilo da drugi mjesec bude akcija PS+ i Shadow of the Colossus? Jel bi opet kupio pretplatu? Pa imao pretplatu do 2045?

Bezveze. Kupi igru ak ti se igra i igraj, a PS+ dok ti istekne ili na nekoj akciji malo prije isteka.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Chaky kaže...

Lp :) Može neki link da pročitam i naučim za to ps+ na dvije konzole?

17 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Chaky kaže...

Nema linka.

Na mom Accountu imam PS+ jos od doba PS3. Frendu sam dao podatke od svog Accounta i on ih je ukucao na svom PS4. Na taj nacin ima pristup svim mojim igrama, a time i PS+ pretplati. Dalje on igra sve normalno s svog Accounta.

Jedina negativna stvar, je sto sam u podredenom polozaju, jer ja na svoju konzolu ne mogu raditi remote install i jos neke sitnice, ali nije nesto pre bitno.

Ali taj prijatelj/prijateljica ili sta vec MORA BITI OD POVJERENJA, jer si dao podatke od Accounta.

Ovo je inace jako korisno, ako imas dvije PS4 konzole u domacinstvu. Bilo bi uzasno, da moras placati PS+ na obje konzole.

P.S. Frend je dobio retroaktivno pristup igrama od 159. na nize.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 10:38 (Chaky).
15 godina
mariclius kaže...
Chaky kaže...

http://www.ign.com/wikis/playstation-4/How_to_Game-Share_with_Family_and_Friends

Što se tiče igara one se isto mogu dijeliti ako su digitalne (kupljene na storu)

Ti na svojoj konzoli ukucaš njegove podatke i označiš konzolu primarnu tako da i ti možeš igrati njegove igre ( digitalne ) na svome acc.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 10:40 (hummer0).
15 godina
PlayStation 4

@Chaky potpuno je nebitna starost igre i potpuno je nebitno tko je sto koliko platio.

Da se tako gleda, nitko nikad ne bi bio zadovoljan.

Poanta je da ako nesto koristis/placas i sl., ne mozes bit u zapostavljenoj situaciji u odnosu na korisnika koji nikad prije nije koristio/placao.

Tim vise, jer sigurno postoje korisnici koji radi toga i placaju.

Mene osobno zaboli neka stvar, jer ionako pola tih free igara me niti ne interesira.

Sta me zanima, kupim i odigram.

Eventualno tu i tamo mogu odigrat koji free naslov, ovisno dal mi pase ili ne.

Ali ovo svakako nije nacin, kako se odnosit prema starim korisnicima, htio to ti priznat ili ne.

Na kraju krajeva, ne bi se digla tolika halabuka, da nema logike u tome.

Ne moramo se mi slozit oko ovoga, a vjerovatno ni necemo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ljudi, gledam nekaj da si ps4pro uzmem, zanima me, dal konzola ima 1 ili 2 god gare?

Kolko citam, neki imaju 1god,. a na njusci nalazim i sa 2god gare..

Vi koji imate 55" telku s koje daljine igrate?

Imam 55" i udaljen kojih 3.5m, a taman da na krevet legnem, da ne bi ispalo da bu mi na kraju ta velicina od 55" s te daljine bila na knap..

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 10:48 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pojasni, preko tvog Library-a ?

14 godina
PlayStation 4

kolko cujem danas bi se trebalo znat koje igre dolaze za veljaču na PS+ jel tak? 

a ovo za FC4, sad je to vec fakat stara igra ak je to nekom presudno za uzet PS+ il ne onda neznam kaj bi reko...

Meni osobno PS+ netreba, ne igram online, preskup mi je i za tu cijenu si kupim igre koje ja hocu na raznim rasprodajama kojih fala bogu ne fali 

i u tom slucaju igre ostaju moje a ne rentam ih od Sony-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zabranjeniples kaže...

@Chaky potpuno je nebitna starost igre i potpuno je nebitno tko je sto koliko platio.

Poanta je da ako nesto koristis/placas i sl., ne mozes bit u zapostavljenoj situaciji u odnosu na korisnika koji nikad prije nije koristio/placao.

Mene osobno zaboli neka stvar, jer ionako pola tih free igara me niti ne interesira.

Sta me zanima, kupim i odigram.

Eventualno tu i tamo mogu odigrat koji free naslov, ovisno dal mi pase ili ne.

Ali ovo svakako nije nacin, kako se odnosit prema starim korisnicima, htio to ti priznat ili ne.

Na kraju krajeva, ne bi se digla tolika halabuka, da nema logike u tome.

Ne moramo se mi slozit oko ovoga, a vjerovatno ni necemo.

Nigdje ne piše da stari korisnici neće dobiti, nego da ne smiješ imati aktivni sub trenutno (znači istekao je).

Offer open from 29 January 10:00 GMT to 12 February 10:00 GMT and is only available to PSN accounts which do not have an active PS Plus membership at the time the offer is purchased and must be 7 years or older and users under 18 require parental consent, except that users in Germany must be 18 years or older.

15 godina
PlayStation 4

Pa sta ja govorim, ako imam PS+ trenutno, necu dobit igru. Ili sam nesto krivo shvatio ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

... 

...

"Da se tako gleda, nitko nikad ne bi bio zadovoljan".

I kako je nebitno sto je koliko tko platio? Pa bitno je. Netko dobije free tri mjeseca, netko dobije free FC4. I to je na nekoj ravnotezi.

Jasno je meni sto ti pokusavas objasniti. Tako su do danas radili teleoperateri, novim korisnicima daju sakom i kapom, a stare tko fucka. Na to si vjerojatno mislio.

Prednost je sto kod teleoperatera imas u vecini slucajeva konkurenciju, pa mozes promijeniti.

Kod PS-a nema konkurencije. Ne trolam Xbox, nego iznosim cinjenice. Da je Xbox jaci, bilo bi i nama na PSNu bolje, npr. mozda ne bi se placali MP s PS+ om. Zari i pali, zato rade sto hoce.

hummer0 kaže...

Pojasni, preko tvog Library-a ?

Pa sve igre koje "dobijes" uz PS+ mozes igrati dok god ti traje pretplata. Pa frend ima retroaktivno pristup svim igrama koje su dosle na PS+ od kad ja imam pretplatu 12.2012.

Em ima pristup i svim igrama koje ja kupim na tom Accountu, a one su u Library.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 11:37 (Chaky).
17 godina
zabranjeniples kaže...

Pa sta ja govorim, ako imam PS+ trenutno, necu dobit igru. Ili sam nesto krivo shvatio ?

Tako je. No reagirao sam na tvoju " Poanta je da ako nesto koristis/placas i sl., ne mozes bit u zapostavljenoj situaciji u odnosu na korisnika koji nikad prije nije koristio/placao."

To je marketing, to su akcije koje svaki dan gledaš u dućanu. Odem u Špar i kupim dana 12 pašteta, a sutra bude akcija 3+1. Jebiga, popušio sam. Nikad mi nije palo na pamet da im odem srat kako su đubrad i da od sad kupujem u Konzumu.

Ne vidim kako si ti kažnjen kao stari korisnik. I kako je to novi korisnik u prednosti jer je dobio Far Cry 4, a ti nisi.

Ti si plaćao godinama (i to jeftinije) i imaš 100 igara u backlogu, a novi korisnik će imati Far Cry 4 + par novih :-)

Šta ako imaš već od ranije Far Cry 4. Onda bi bio lud i tražio da ti hoćeš neku drugu igru jer su u prednosti ovi koji nemaju Far Cry 4.

Nemoj ćaća, molim te :-P

Akcija je namjerno tako napravljena da privuče nove korisnike. Stare korisnike privlače sa extra mjesecima pretplate.

Nije im cilj bio da svi sad kupe Far Cry 4 i produlje pretplatu do 2021 godine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 11:55 (Bitanga).
15 godina
PlayStation 4

U jednu ruku imas pravo, ali opet kazem, ne slazem se u potpunosti.

U vecini slucajeva, radi ae o skart igrama.

Ovdje nije rijec o tome, vec o hit igri, bez obzira na vrijeme i na cijenu.

Opet ne razumijem, kakve veze imaju kojekakve akcije s ovim.

To sto su oni ovo zapakirali kao akviju i tako vam servirali, a pojedinci su to popusili, to je drugi par postola.

Meni je to dno dna.

Ali kazem, zivo mi se fucka, jer nisam od onih koji placaju preplatu radi free igara, koje ionako veliku vecinu ne bih odigrao.

Ali svakako shvacam ljude, kojima je stalo do toga i koji se radi toga bune.

Ne mozes mi servirat pricu o free igrama, kako na kraju korisnici uzivaju bla bla i onda meni serviras telltale igru, a vamo das far cry, sorry ali smijesno.

To sto sam ja dobio pretprosli mjesec je nevazno, jer nisam uzeo preplatu od 12 mjeseci, da bi igrao igru jedan mjesec.

U ovoj zadnjoj recenici karikiram, jer ne radi se o meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zvonac kaže...

Ljudi, gledam nekaj da si ps4pro uzmem, zanima me, dal konzola ima 1 ili 2 god gare?

Kolko citam, neki imaju 1god,. a na njusci nalazim i sa 2god gare..

Vi koji imate 55" telku s koje daljine igrate?

Imam 55" i udaljen kojih 3.5m, a taman da na krevet legnem, da ne bi ispalo da bu mi na kraju ta velicina od 55" s te daljine bila na knap..

Imam 55" i gledam sa 2,5m sto je mozda i mrvicu preblizu, al naviknes se

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
neaktivan

zabranjeniples 

Pa i ti si u jednu ruku u pravu, ali se ne slazemo potpuno s tobom.

Imam osjecaj, da imas dojam, da te osobno napadam, a to ne bih nikad napravio.

Samo nam se razilaze misljenja. Niti ja imam koristi, ako netko uzme PS+ sad zbog FC4 ili sta vec.

Ne zivim ja od Sonyja, Sony zivi od mene.

Radi cega placas pretplatu? MP-a?

P.S. Osobno su mi bolji Wolf Among Us i Tales from Borderlands od bilo kojeg FC-a do sada, koji mi dosade nakon ociscena prva dva podrucja.

Prvi Far Cry je bio kralj. I onda treci dio. Ovi svi kasnije su reskinani FC3.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 12:40 (Chaky).
12 godina
PlayStation 4

Persona 5 je na sniženju.

Tko nije, kupio, sad ima priliku uzeti i zaigrati najbolje ocijenjenu PS4 ekskluzivu ove generacije.

Ja sam ju ponovno krenuo igrati nakon duže stanke i baš sam se navukao.

Žena me gleda i pita kakva je to kineska igra, da koji mi je k... da to igram.

Haters gonna hate.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

@Chaky, osobno sam nedavno produzio (neko vrijeme bio bez), prvenstveno radi online peglanja s drustvom.

Ma ne mislim ja da me ti napadas.

Dapace, rspravljamo i normalno je da se svi nece slozit sa svime.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

zabranjeniples 

Pa i ti si u jednu ruku u pravu, ali se ne slazemo potpuno s tobom.

Imam osjecaj, da imas dojam, da te osobno napadam, a to ne bih nikad napravio.

Samo nam se razilaze misljenja. Niti ja imam koristi, ako netko uzme PS+ sad zbog FC4 ili sta vec.

Ne zivim ja od Sonyja, Sony zivi od mene.

Radi cega placas pretplatu? MP-a?

P.S. Osobno su mi bolji Wolf Among Us i Tales from Borderlands od bilo kojeg FC-a do sada, koji mi dosade nakon ociscena prva dva podrucja.

Prvi Far Cry je bio kralj. I onda treci dio. Ovi svi kasnije su reskinani FC3.

Baš sam htio reć, svaka od Telltaleovih igara koje sam igrao je bila odlična.

FarCry prvi sam igrao dok se nisu pojavila mutantska čudovišta, onda sam obrisao.

FarCry 2 sam obrisao nakon 1 sat igre. FarCry 3 isto tako (nedavno ga je Ubisoft dijelio for free na PCu). Uopće mi ne paše taj stil igre, a i zasitio sam se open world igara jer su sve na istu foru.

Tako da me FarCry 4 uopće ne zanima.

S druge strane PS+ igre koje su bile u zadnjih par mjeseci sadrže dosta dobrih igara koje vjerojatno nikad ne bi kupio, a vrijedne su igranja više nego neki AAA naslovi.

Neke od najdražih igara za PS4 koje sam igrao su mi bile free PS+ igre (CounterSpy, Valiant Hearts, Life is Strange itd).

Lista je poprilično bogata:

Ja osobno na Far Cry 4 ne bih gubio ni minute :-) A i da sam ga htio igrati kupio bih ga još davno na nekoj akciji.

Ovo je isključivo navlakuša za nove PS kupce koji su kupili PS4 sad preko blagdana i nisu uzeli PS+ još uvijek iz nekog razloga.

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

...Valiant Hearts...

Jedina igra (do sada) koja me uspjela rasplakati.

12 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

...Valiant Hearts...

Jedina igra (do sada) koja me uspjela rasplakati.

Witcher 3 Bloody Baron quest.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice