Playstation 2 problem

poruka: 3
|
čitano: 1.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Playstation 2 problem

E ovako, nisam baš uspio pronaći sličnu temu, pa mi nemojte zamjeriti ako se ponavlja. Uglavnom kupio sam PS2 koji nema ugrađen čip preko oglasa, srebrni je, mislim to sada nije bitno, i preko oglasa sam kupio original igru Gran Turismo 4. Moje pitanje je, u igru ulazim

bez problema, ali kada god krenem na vožnju, tipa licence ili samo voziti u Arcade mode-u on mi dođe do dijela gdje stisnem Start race, automobil sam već izabrao, ali pojavi se znak od Gran Turismo, a ispod njega se vrti "crveni" satić i to tako traje dok se ne resetira PS2, zanima

me je li to problem do DVD-a od Gran Turisma 4 ili je problem u PS2, možda je laser otišao ili sl, PS2 je stajao neko vrijeme i nije na njemu uopće igrano išta, SIMS 2 koje sam dobio kad sam kupio PS2 rade bez problema i DVD filmovi se mogu gledati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Playstation 2 problem
sumfak0311 kaže...

pojavi se znak od Gran Turismo, a ispod njega se vrti "crveni" satić i to tako traje dok se ne resetira PS2,

možda je laser otišao ili sl, PS2 je stajao neko vrijeme i nije na njemu uopće igrano išta, SIMS 2 koje sam dobio kad sam kupio PS2 rade bez problema i DVD filmovi se mogu gledati...

da je crko laser onda ne bi mogao ništa očitat !!

kažeš da ti vrti "crveni" satić , to znači da igrica nije zablokirala nego se učitava , vjerovatno ima dugo vrijeme učitavanja ili se nakupila hrpa prašine unutra pa se komponente previše griju i usporavaju !

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
13 godina
neaktivan
Playstation 2 problem

Kada se vrti bijeli logo GT-a sve je uredu. Ali eto kako ti kazes taj crveni satic ti znaci da ti je CD ostecen, cini mi se da imas problem posto ti je to original igra. :/

Barem tako znam iz osobnog iskustva.

Benjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice