Nintendo Wii - pitanja i odgovori

poruka: 188
|
čitano: 183.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nintendo wii

Projet natal bi trebao izaci u 11.mjesecu a cijena ce mu biti 50-60 dolara

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 20:03 (riboo).

0 0 hvala 0
17 godina
Nintendo wii

@mart123

kad su ljudi vec susretljivi i zamjenjuju google, pritisni ljudima palac gore ili hvala ;)

teško vrijeme za matore
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nintendo wii
ej ljudi dali na wiiju postoje neke igre nagađam RPG u kojima se macevima moze pokretat neke kompleksnije igre nego samo gore dolje ljevo desno i dijagonalno, neke vrtnje, samasi, skokovi itd...
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
ej ljudi dali na wiiju postoje neke igre nagađam RPG u kojima se macevima moze pokretat neke kompleksnije igre nego samo gore dolje ljevo desno i dijagonalno, neke vrtnje, samasi, skokovi itd...

mislim da za to trebas wii motion + (al nisam siguran)

imas zeldu i uskoro ce doci nova zelda

ubiti imas ove jrpg igre final fantasy i slicne (uglavnom od square enix-a)

15 godina
neaktivan
a kao se ja npr zavrtim i svo vrijeme vitlam macem oce on to detektirat il ce me on "drzat na mijestu
(sa motionom plus ako treba)
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
17 godina
neaktivan
Nintendo wii

Nitendo WII-

Kome i kako ? Po meni Nitendo wii je sjajna konzola.Naci ce se uvijek fanatici x-boxa oni ce reci : XBOX je najbolji.Naci ce se fanatik PS3 , oni ce reci PS3  je najbolji.I tako u nedogled.E sad , već dulje vrijeme WII je uvjerljivo najprodavanija konzola na svijetskom tržištu.PS3 ima par slabih karika , hardverski i tehnički gledano , PS3 je zvjer od mašine , mane su mu : Skupe igre ...Jedino tu vidim problem.Ali PS3 je dostupan za oko 2000 kn , što je i premalo za ono što nudi njegov hardver.Nitendo WII je namijenjen za obiteljske primjene.Na njemu sigurno nećeš uživati u GTA 4 ili u Alanu Wake-u (xbox360).U WII  ces uzivati , ako imas klimu , plazmu,puno prostora i mogucnosti za zabavu.Xbox konzola je najveći konkurent PS3.Po meni kao i svakom PS3 fanatiku je ipak PS3 u prednosti nad xboxom.Međutim XBOX radi pod palicom svima nama znanog Microsofta i sigurno nećeš pogriješiti u odabiru te konzole.Velika prednost u odnosu na PS3 je u igrama.Naime ima i onih "besplatnih".Neću biti direktan.

Dakle , zakljucak je jedan.

Ako zelis igrati igre kao svaki Pro GAMER  uzmi si XBOX360 ILI PS3 (SAVJETUJEM PS3 JER GA I SAM POSJEDUJEM)

Ako si obiteljski tip i ako zelis igrati igre na nizem grafickom nivou i tako zaboraviti gamerske poslastice uzmi WII.Ako uzmes bilo sto od ovoga pgoriješiti nećeš.

PUNO ZABAVE NADAM SE DA SAM POMOGAO.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
jesi,
evo vijerojatno presudnog faktora
dali wii mogu kre***at softwerski, bez chipa, isto i za xbox 360, (plejka nije ni u igri jer u zivotu sam kupio 2 originala, jer mi pirati za te igre nisu radile)
2. koja je najkompleksnija po potezima, komboima, mogucnoscu da ja upravljam svim kretnjama itd.. macevalacka igra za wii (jer mi se taj zanr cini ko stvoren za wii)
17 godina

moze se i to se zove softmod ili tako nesto a sta se tice kupovanja orginala ja mislim da je to zalosno i da se takva osoba nesmije nazivat gamerom

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan
gle imam 14 godina, nemam nikakvu placu, pa sta cu svakih par mijeseci kupovat po jeda n jeftiniji original ili cu uzeti kopirku za 20...
nece ih mojih 400 kn spasiz a programeri tu lovu i ne vide to sve ide izdavacima, meni je to zalosno, ste culi sta je bilo tvorcima CoD a kako su ih otpustili da im ne plate...
o tom se vise treba brinut nego o tome da ja necu mijesecima cijeli Džeparac stedit da kupim jednu igru, kad mi dođe novi komp kupit cu originale nekih igrica cije makere stvarno podrzavam pa cu si to ipak priustit, ali ovako ipak dok nemam posao... ipak ne
iako svima preporucam da ako imaju para kupe originale, nemojte mislit da nebi ni ja da mogu
17 godina

evo kad si vec kod novaca ja imam 15god jos malo 16 i zaradim novce ljepo prek ljeta jer radim...

15 godina
neaktivan
a di, ako zivis negdje na obali to je lakse, ja zivim u zg i tu preko ljeta nema bas puno posla...
al nagovorio sam starog da kad otvori galeriju ovo ljeto ja malo radim za neku placicu ;)
17 godina

nope i ja sam iz okolice zg al nis necu vise nis pisat da ne spamam bezveze

15 godina
neaktivan
Nintendo wii

eee ljudi...ovako...imam novi nintendo wii.....nemam pojma nista o njemu...ali me zanima taj hack...jel to uopce potrebo..sta je to...i sta ja time dobijem....ako vam nije tesko pisite mi i na goran1992@gmail.com hvala decki

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goran___1992 kaže...

eee ljudi...ovako...imam novi nintendo wii.....nemam pojma nista o njemu...ali me zanima taj hack...jel to uopce potrebo..sta je to...i sta ja time dobijem....ako vam nije tesko pisite mi i na goran1992@gmail.com hvala decki

Sa tim takozvanim softmodom dobiješ to da možeš igrati relativno 90% pratskih igara bez problema na dvd-ovima za wii te wiiware igre koje češ spremati na SD karticu. Jedno upozorenje svim ljudima koji žele kupiti Wii black edition...kad se hakira ne može čitati kopirane diskove svejedno. Sve igre se moraju pokretati sa eksternog hard diska. Znam jer ja tako moram raditi. Stvar je u tome da su u novoj black inačici wii-a ubacili neki noviji čitać koji neče ništa piratsko da čita pa eto.

17 godina

ajoj sram ih bilo

15 godina
neaktivan
CROshalashaska kaže...
goran___1992 kaže...

Sa tim takozvanim softmodom dobiješ to da možeš igrati relativno 90% pratskih igara bez problema na dvd-ovima za wii te wiiware igre koje češ spremati na SD karticu. Jedno upozorenje svim ljudima koji žele kupiti Wii black edition...kad se hakira ne može čitati kopirane diskove svejedno. Sve igre se moraju pokretati sa eksternog hard diska. Znam jer ja tako moram raditi. Stvar je u tome da su u novoj black inačici wii-a ubacili neki noviji čitać koji neče ništa piratsko da čita pa eto.

gdje točno pročitati upustvo kao softmodati nintendo wii ???

17 godina
neaktivan
Nintendo wii

Evo ti stranica  za softmodanje wiia

Kako nisi rekao koju verziju System Menu imas .

Na stranici malo dolje ti pise da odaberes koju verziju ti imas sve ti pise odaberes i to ce te odvest   do tutorijala koji ti pase.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nintendo wii

ja imam nintedno wii black edition 4.2 verzija....jel tu moguc softmod..i dali mogu igrati igre sa SD kartice

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goran___1992 kaže...

ja imam nintedno wii black edition 4.2 verzija....jel tu moguc softmod..i dali mogu igrati igre sa SD kartice

Moguće je softmod, da. Ali morati ćeš sve igre pohranjivati na eksterni hard disk pa sa njega pokretati jer dvd-rom uređaj ne registrira ništa kopirano na black edition.

15 godina
neaktivan
Nintendo wii

ahhha..pa dobro onda na ex hard disk.....ali jbg...bojimse napraviti taj soft mod...ili kako se vec zove....jel to opasno??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goran___1992 kaže...

ahhha..pa dobro onda na ex hard disk.....ali jbg...bojimse napraviti taj soft mod...ili kako se vec zove....jel to opasno??

A slušaj radiš ga na svoju odgovornost...ali nije ništa od velike opasnosti. Imaš točna uputstva i trebaš ih se držati i to je to. Ko po pravcu i ne možeš pogriješiti. Samo ih dobro pročitaš i ne žuriš.

15 godina
neaktivan
a...cekaj....ja napravim softmod...i dobijem taj homebrew chanel na wii...i to je to jell..???
15 godina
neaktivan
goran___1992 kaže...
a...cekaj....ja napravim softmod...i dobijem taj homebrew chanel na wii...i to je to jell..???

Ne, ma imaš sve u uputstvima dosta je opširno pa mi se ne da sada ode objašnjavati. Uglavnom trebati češ skinuti par fajlova na SD karticu i tako...pogledaj postupak.

15 godina
neaktivan
Nintendo wii
Evo ja sam stavio homebrew chanel na wii...i neki usb loader...i sta sada dalje...???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goran___1992 kaže...
Evo ja sam stavio homebrew chanel na wii...i neki usb loader...i sta sada dalje...???

Skines WBFS Manager na PC, ustekas HDD u PC, formatiras ga u WBFS format, i Managerom napravis backup svojih igara na HDD.

Sad HDD ustekas u Wii (USB), pokrenes USB LOADER i uzivas...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 23:05 (deadZed).
15 godina
neaktivan
Nintendo wii

a dali je moguce igrati igre preko sd kartice...ako je ikako moguce

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
a jojj...pa ove neke iso igre koje moram skiadati imaju po nekoliko gigabajta
15 godina
neaktivan
goran___1992 kaže...

a dali je moguce igrati igre preko sd kartice...ako je ikako moguce

Mozes igrati ali samo one sa virtual console ili wiiware!!!

15 godina
neaktivan
A kako dayo napravim taj wiware i virtual console...
15 godina
neaktivan
goran___1992 kaže...
A kako dayo napravim taj wiware i virtual console...

To isto skidaš s interneta u posebnom formatu i onda stavljaš u određen folder na SD kartici. Imaš u uputstvima za hack na wii-u kako se to radi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice