Kupio bi nintendo wii sa sportskim paketom wii sports club i wii sports resort. Imali li neki jeftinji online shop jer ne mislim dati 1000 i vise kuna? Moze i polovni. Dao bi negdje oko 600kn.
Kakav je wii mini, se isplati uzeti?
Hvala
Kupio bi nintendo wii sa sportskim paketom wii sports club i wii sports resort. Imali li neki jeftinji online shop jer ne mislim dati 1000 i vise kuna? Moze i polovni. Dao bi negdje oko 600kn.
Hvala
Hvala
Mini se ne isplati uzest. Mislim da igre idu samo s optike, ne radi hdmi kabel s njim, ne možeš na net, ne rade ni filmovi s DVD-a, a nije nesto ni manji od crnog i svijetlo plavog iako i oni nemaju neke funkcije ovih prije 2011(podrška za neke stvari s gamecuba). Čudi me da to još ima kupit novo...mislim da ti je bolje uložit u wii u.
Mislim čak da dolphin radi skroz o.k s wii igrama(nisam probava jer ga imam) triba ti samo bluetooth za wiimote(i naravno wiimote)......
Mislim da ćeš morat dati barem 1000kn
Ja ubo rabljeni sa chipom za oko 700ak kn + 150 krznenih za dodatni joystick. Bilo je i jeftinijih, ali ne blizu mene pa sam ovaj uzeo. I da, nemoj mini kako je već netko iznad rekao.
Najbolji ti je bijeli, naspram crnog i minija. Mini je smeće i ne može se softmodat. Crni nema gamecube gamepad connectore, ali se da softmodat. Ja recimo svoj crni softmodani sa svime (http://www.njuskalo.hr/nintendo-wii/nintendo-wii-crni-oglas-14737874) i svačime prodao za 800 kuna sa diskom, našao na akciji u alzashopu Wii U za 1400 kuna i dodao pare. Wii U se isto da vWii modat tako da sam opet na istom. Neko pljuje po Nintendu, ali ja (čitaj: moji klinci) sada na Wii U mogu igrat Wii U, Wii, GameCube, NES, SNES, GameBoy, GBA, SEGA Masters/Saturn, PCEngine i Atari igre...
Inače ja bi svoj praktički novi softmodan svijetloplavi s sd-om, usb-om 3.0 32 GB s par igara(da bi i wd black 320 s kučištem, ali nisam ga testira) dodatnim wiimoteom, hdmi kabelom da u zamjenu za poštenu grafičku(mogu i nadoplatit) 360 ili ps3(360 može i bez gamepada) ne da mi se nekako za novce odovojit od njega....
Ima li netko ovdje koji prodaje dobar i ocuvan wii?
Mi moze netko objasniti koja je razlika izmedu kontrolora i nunchaka? treba mi wii sa dva kontrolora da se moze igrati u dvoje i sad ako wii ima jedan kontrolor i jedne nunchake je li to dovoljno da se igra u dvoje?
Kontroler može i ne mora imati nunchake ukopčane za vrijeme igranja. To je jedan par za jednog igrača.
Neke igre igraš s time (npr. streljaštvo), dok ostale samo sa kontrolerom. Nunchake se samo uštekaju u kontroler, ne rade zasebno.
Super, hvala na objasnjenju.
Zanima me gdje se mogu kupiti igre za wii? gledao sam po njuskalu, no cijene se krecu od 100kn nadalje. Ima li neki online shop gdje ih se moze kupiti za par dolara kao sto ima steam za pc ili su cijene jednostavno tako visoke za starije wii naslove?
Nema jeftinijih, nintendo je poznat po tome. Čak i akcije su mu ono za 10% max... Zato fino nađi softmod upute i riješiš to za 20 minuta.
Alfredo ukoliko jos nisi nasao nintendo wii, evo ja ga prodajem. Pa se javi private da se dogovorimo.
Hvala na ponudi, no kupio sam ga.
Pozdrav,
je li WII još na prodaju,i koja mu je cijena, neki detalji?
Hvala unaprijed:)