Tko misli da je Bug forum loš? zaključana tema

poruka: 85
|
čitano: 7.984
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tko misli da je Bug forum loš?

Jednostavno je nemoguće izbjeći glupe teme isto kao što je nemoguće izbjeći glupe ljude. Svemir teži za ravnotežom, tako da, ako ima pametnih i zanimljivih ljudi, mora biti i glupih i iritantnih. Smijeh

BOL forum barem nije došao do one razine na kojoj se otvaraju teme o osobnim problemima i trivijalnim teen pitanjima kao na većini foruma u HR. Dobro, možda ih ima par, ali se one lockaju ili brišu.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja iskreno ne mislim da je glup. Istina je da ima svakakvih tema ali ni jedan forum nije savršenCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije forum glup

nego neki ljudi ( ne svi ) koji na njemu pišu

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tko misli da je Bug forum loš?
Logitech Gaming kaže...

pises gluposti kralju moj....

Haaa? Malo nejasan post. Kome je uopće upućen. A pošto je odmah nakon mojega...vjerojatno meni?
Forumaši, počnite nositi kabanice...
17 godina
neaktivan

Forum je super, a kome se ne sviđa ne mora ga posjećivati.

P.S. 50% korisnih i konstruktivnih tema je dobar postotak na jednom velikom forumu kakav je BUG-ov.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najgluplja tema u povijesti foruma,forum je dobar ali ako se ovakve teme nastave rađati brzo će to otić u k***c!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja mislim....

P.S. ...da je ova tema glupa

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

ja mislim....

P.S. ...da je ova tema glupa

Imaš pravo...
"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
17 godina
neaktivan

Kak se uopce netko sjeti otvorit takvu temu?

Iz dosade?

Ili je upravo pobrao karton?

Treba nekog/nešto za ispucat frustraciju?

U biti savjetujem svima kojima se ovdje ne sviđa da si traže drugi forum.

Ali gospoda umjesto toga bacaju smece po forumu i napuhuju se.

Odite fino na forum hr i tamo se pravite gazde koje netrebaju pravila i spamajte do mile volje.

Nece forum propast zbog par klinaca koji se samo pojavljuju da bi pobrali kartone

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

Kak se uopce netko sjeti otvorit takvu temu?

Iz dosade?

Ili je upravo pobrao karton?

Treba nekog/nešto za ispucat frustraciju?

U biti savjetujem svima kojima se ovdje ne sviđa da si traže drugi forum.

Ali gospoda umjesto toga bacaju smece po forumu i napuhuju se.

Odite fino na forum hr i tamo se pravite gazde koje netrebaju pravila i spamajte do mile volje.

Nece forum propast zbog par klinaca koji se samo pojavljuju da bi pobrali kartone

luxx-nemoj da pocmem kartone dijelit,,pitanje je bilo dal ti mislis da je forum los!!!!!ako nemislis reci
a nemoj spamat.....CoolBelji se
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
protjeran
zokiN kaže...
 luxx-nemoj da pocmem kartone dijelit,,pitanje je bilo dal ti mislis da je forum los!!!!!ako nemislis reci
 ocito da za mode pravila ne vrijede, ali nema veze taj forum manje vise je ok ali jako odstupa u negativnom smislu od ostalih forum, dobro relativno je mlad ( godinu i nesto ) ali jednostavno pa skoro pa nista se ne mijenja na bolje...
i meni je to drugi account zbog toga sto sam stavio skripto trojana na forum istina nemam nista protiv toga ali i svako rusenje kompa je isto kaznjivo i sigurno nie spada pod forum i krsi se pravilima ( i da se citaju pravila prakticki pola toga nije napisao za ono sto mod daju opomenu ) ali u vezi toga nije podijelen ni jedan zuti ali hvala bogu ja sam dobio 2 ili vise zuta za jedno te istu stvar i to vise puta ono mislim wtf,
i jos jednom da napomenem za mod pravila ne vrijede, jer oni pisu pravila i oni ga mogu mijenjati kako njima pase Viče
16 godina
protjeran
deja_vu kaže...
zokiN kaže...
 ocito da za mode pravila ne vrijede, ali nema veze taj forum manje vise je ok ali jako odstupa u negativnom smislu od ostalih forum, dobro relativno je mlad ( godinu i nesto ) ali jednostavno pa skoro pa nista se ne mijenja na bolje...
i meni je to drugi account zbog toga sto sam stavio skripto trojana na forum istina nemam nista protiv toga ali i svako rusenje kompa je isto kaznjivo i sigurno nie spada pod forum i krsi se pravilima ( i da se citaju pravila prakticki pola toga nije napisao za ono sto mod daju opomenu ) ali u vezi toga nije podijelen ni jedan zuti ali hvala bogu ja sam dobio 2 ili vise zuta za jedno te istu stvar i to vise puta ono mislim wtf,
i jos jednom da napomenem za mod pravila ne vrijede, jer oni pisu pravila i oni ga mogu mijenjati kako njima pase Viče
 ja nisam nigdi vidio da mod{za luxx-a kazem}vidio da za njega ne vrijede pravila,btw i on je otiso predaleko
jedamput i dobio zuti,,,,,a ak nisi skuzio ovo kaj sam njemu napisal je bila zaj.......uostalon ovaj kaj je otvoril temu nakon god, dana se
setil progovorit,,,,i onda bubne ovakvu glupost..
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
16 godina
neaktivan

nije glup, ovaj forum je bas super,

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 15:48 (ivan_1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
malina22 kaže...

To što ima 50% nepotrebnih tema ne mora značiti da je forum loš. Po meni forum je dobar, može se ponešto i naučiti na njemu ali i dobro nasmijati:)))

potpisujem a na smijati da ne govorin
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
absolut kaže...

Tko misli da Bug forum ima preko 50% beskorisnih tema?

forum je predoobarSmijeh...tebi očit nije dok otvaraš  tak glupu temu...ak ti ne paše nakupi se kartona i pa pa... uostalom kakav bi to bio forum da se ne raspravlja o svemu i svačemu???
Intel Celeron 2.40 Ghz, 768 mb DDR,Evga GeForce FX 5200 128MB,40gb HDD
16 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...
absolut kaže...

forum je predoobarSmijeh...tebi očit nije dok otvaraš  tak glupu temu...ak ti ne paše nakupi se kartona i pa pa... uostalom kakav bi to bio forum da se ne raspravlja o svemu i svačemu???
 tako je pc ovisnik

predlažem lock teme
17 godina
protjeran
zokiN kaže...
deja_vu kaže...
 ja nisam nigdi vidio da mod{za luxx-a kazem}vidio da za njega ne vrijede pravila,btw i on je otiso predaleko
jedamput i dobio zuti,,,,,a ak nisi skuzio ovo kaj sam njemu napisal je bila zaj.......uostalon ovaj kaj je otvoril temu nakon god, dana se
setil progovorit,,,,i onda bubne ovakvu glupost..
 naravno da si se salio, ali ja sam vidio dosta toga i kada sam napomenuo et me bezobrazno odbrusi te sam dobio crveni
pc ovisnik kaže...
absolut kaže...

hvala bogu da je, mi neki dobivamo zuti za duple postove a da se pogleda tema nespavalice onda bi normalni covjek razumio kakva su to pravila koja modovi jako naglasavaju,,,
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 15:56 (deja_vu).
16 godina
neaktivan

Forum je predobar,a kome smeta neka ne dolazi na njega.

Je, je, aha...

0 0 hvala 0
16 godina

Tko bi rekao da ovako glupa tema može doći do 50 poruka Iznenađen

Mogao je bar navest razlog zašto je autoru ove teme ovaj forum tako loš, ovo ovako nema smisla. Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
... i meni je to drugi account ...

i jos jednom da napomenem za mod pravila ne vrijede, jer oni pisu pravila i oni ga mogu mijenjati kako njima pase

Jesi svjestan da si sada sam sebi dao crni karton. MULTI account je strogo zabranjen, a kazna je crni karton. I još se onda hvališ. Znači nisi UOPĆE pročitao pravila nakon što si dobio crveni na drugom accountu. Ili jesi, ali ih se nepridržavaš što je još gore od nečitanja!! Zašto bi netko uopće išao u raspravu sa korisnikom koji se hvali s dupli accountom i nepoštivanjem pravila?

Nickovi - Zabranjeno je korištenje prostačkih i uvredljivih nickova, te onih koji bi se mogli povezati s redakcijom Bug Onlinea, Buga, Entera i Mreže. Zabranjeno je uzimanje nickova koji su imena članova ovih redakcija ili se mogu shvatiti kao imena članova ovih redakcija. Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni i potjerani s foruma.

Primjedbe na administratore i moderatore  - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati…

Što, odsad ćemo morati kopirati prekršena pravila?

Gentoo user. :')
16 godina
deja_vu kaže...
 hvala bogu da je, mi neki dobivamo zuti za duple postove a da se pogleda tema nespavalice onda bi normalni covjek razumio kakva su to pravila koja modovi jako naglasavaju,,,
 Normalan čovjek bi shvatio da postoji off ili social (kako god ga hoćeš nazvati) dio foruma gdje su pravila malo "fleksibilnija".

Naravno da će admin reagirati ako netko u temi The best buy monitor napiše, ne znam, "Joj, kak je meni plava boja baš fancy! Moje sve majice su plave." S druge strane, teme poput Nespavalice baš tome služe - za druženje, zafrkanciju, upoznavanje i tako...
Ak se mene pita bolje Birc i Nespavalice nego mali milijon tema tipa - Što radite trenutno? Što kuhate danas? Koje boje gaća danas nosite? Off topic! i sl.
Jedino što fali, al opet forum je relativno mlad pa razumljivo, jest nešto tipa - Petak tad i tad sastanak forumaša u toj i toj pivnici (s Bug novinarima / urednicima, naravno Belji se).

Sve u svemu, bug.hr je relativno mlad, ali odličan i zdrav forum na kojem se skuplja normalna geek bagra.
Moj tip žene? Plug'n'play
16 godina
protjeran

Ja mislim da je Bug forum osrednjo - solidan, ima dobar dizajn, ali premalo pametnih tema i da su one raznovrsne. Svaki je forum jako onoliko koliko ima jakih diskutanta, a ovdje je cilj ostaviti komentar i gledati svoj super avatar kako se cereka vama sa ekrana.

I oni što imaju štogod reći ubrzo odustanu, jer ih anonimci  i diletanti u svojim raspravama jednostavno "pojedu", ali ne sa argumentima, nego sa napuhavanjem rasprava i velikom količinom off-topic( primjer je tema :"MORH platio izradu weba...." gdje se Hrvoje.B trudio ravnopravno sudjelovati u raspravi dok nije skužio da to nema smisla, jer budale sam nešto pametuju i kite se tuđim perjem, a ne govore što su oni napravili i od kuda im tolika velika "pamet" kada misle da mogu biti ravnopravni sa profesionalcima).

Dalje, se može zamjeriti što je premala interakcija vlasnika foruma i samih forumaša, koje bi trebalo animirati. Što se tiče animiranja to kači i moderatore koji osim bubanja postova bi mogli svoju kvantitetu zamijeniti kvalitetom.

...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 16:50 (Garfield-LŠ).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Forum je sasvim ok.

Stvoren je prvenstveno da bi se pomoglo ljudima koji imaju probleme na compovima i sa te strane vrlo dobro odraduje zadacu.

Mislim da je autor teme mozda zelio da raspravljamo o nedostacima foruma pa se krivo izrazio.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Bug forum je jeda nod rijetkih na kojima sam stalno

2 puta dobio crveni, jednom zasluženo drugi put totalno bezveze..al to nije bitno

super dizajn, ima super ekipa...sve 5

dok npr PC Play forum je takva debilana da to boli...

čim netko novi dođe odmah ga *ebu u mozak bilo kaj reko i napisao...

prosjke godina je 12...

tmao su me bannali bezveze totalno...moja cura se regala i nick joj bio doxyca...i u jednoj prepirci stala na moju stranu...i onda JA pobrao BAN doživotni zbog duplog accounta...

glupani mislili da ja glumim svoju curu i spamam tako...

kreteni.

onda sam im *ebo sve po spisku i otišo

BUG Forum od mene ima ocjenu 5+

keep good work

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako nađeš barem jednu informaciju koja će ti pomoći u rješavanju problema, već si imao od ovog foruma koristi.A ja sam ih pronašao više...Bogataš

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

glupo mi je jedino kad npr. dobijes crni, i onda ne mozes s tom E-mail adresom napravit drugi account

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forumash no.1 kaže...

glupo mi je jedino kad npr. dobijes crni, i onda ne mozes s tom E-mail adresom napravit drugi account

A kako znas??
Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
16 godina
Maxy kaže...
forumash no.1 kaže...

A kako znas??
 Zna jer je upravo napravio acc. Cool
16 godina
neaktivan

Onaj komu se forum ne sviđa nebi se niti registriro niti bio aktvan na njemu jer mu je to samo gubljenje vremena osim ako mu je dosadno pa malo za*ebava ljude kojima je stalo da nesto nauce.

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz@3.02Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forumash no.1 kaže...

I opet ces letit na glavu jer spamas do bola.
Temu bi trebalo zatvorit jer ce trolovi dolazit ko mutavi i pametovat.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice