Problemi s Forumom

poruka: 23
|
čitano: 3.164
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problemi s Forumom

zadnjih 20 minuta samo neki problemi. prvo odem na teme u kojima sudjelujem kad ono u oko 20 tema ima novih poruka, a nije me bilo samo 5 minuta. kliknem na crvene oblačiće, a ono sve stare poruke...

sa desne strane su četiri iste teme, a u ni jednoj nema poruke, konkretno: Zašto nema NOD32?

kraj nekih tema piše npr. 19:48 a zadnja poruka je bila u 19:35... konkretno Erepublik, ali ima još...

jedno vrijeme uopće nisam mogao pristupiti forumu...

NeodlučanViče

što se događa!?

edit: evo slika, ne znam zašto ih nije prebacio Viče

prazna tema prazna tema
4 iste teme, sve prazne; pogrešno vrijeme nekih tema 4 iste teme, sve prazne; pogrešno vrijeme nekih tema
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 20:11 (jurluk).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi s Forumom
jurluk kaže...

zadnjih 20 minuta samo neki problemi. prvo odem na teme u kojima sudjelujem kad ono u oko 20 tema ima novih poruka, a nije me bilo samo 5 minuta. kliknem na crvene oblačiće, a ono sve stare poruke...

sa desne strane su četiri iste teme, a u ni jednoj nema poruke, konkretno: Zašto nema NOD32?

kraj nekih tema piše npr. 19:48 a zadnja poruka je bila u 19:35...

jedno vrijeme uopće nisam mogao pristupiti forumu...

NeodlučanViče

što se događa!?

Raspad sistema
17 godina
neaktivan
i ja isto imam takvih problema a osim toga kad otvorim nod32 temu(ovih 5 novih) ne vidim ni jednu poruku.

trenutno nes ne stima sa forumum, vjerojatno ce uskoro to rjesiti
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
Problemi s Forumom

Ma jok.

Domagoj sigurno "šarafi" po forumu.

Bude sve ok

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sigurno neš dela za rođendan foruma :)

If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
16 godina
Problemi s Forumom

meni isto tako prvo sam vidia 3 teme o nod32,

a još više me živcira, šta svaki put kad idem pisat poruku triban stiskat refresh

da bi mi se otvorilo za pisat poruku a ne koristim ad block

ima još par stvari ali sve u ova zadnja dva dana

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jurluk kaže...

A to su crveni oblačići? A ja cijelo vrijeme mislio da su žuti...:D. A ti taj daltonizam....morat ću kod okuliste, kao da se pogoršava.
16 godina
Problemi s Forumom

a ipak to domagoj testira. i vidim da sad više nema onih grešaka, onih istim tema...

ipak test ipak test

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi s Forumom

U stupcu s desne strane ''AKTIVNE TEME'' fali mi pola zadnjeg slova(vidi sliku), a to mi se nije događalo do jutros.

WHY? WHY?
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problemi s Forumom

Pa bugovci, slave rodendam, malo se vise popilo, pa nema ko odrzavat system, nek slave i imaju zasto, mozemo i mi malo pretrpiti njihovu neposlusnost! 

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bestia kaže...

Pa bugovci, slave rodendam, malo se vise popilo, pa nema ko odrzavat system

Ili je Domagoj popio, pa otisao odrzavati sistem :)))

Salu na stranu, ne mora se odmah dizati uzbuna, ako 20 minuta forum zapinje, ipak stoji oznaka beta :)

EDIT (24h after):

Evo, muci me jedna zagonetka:

U temi Smrt ''igricama'', na listi aktivnih tema pise da je neko nesto napisao u 2:01h. Medjutim, ja kad odem na tu temu pise mi da je zadnja poruka u 22:47h (ukljucen ravni prikaz, s starijim porukama prikazanim prvo).

Nakon toga se prijavim da vidim da li ce se pojaviti u listi tema u kojima sudjelujem. Tamo je nema ni u 2:01h ni u 22:47h.

Is it a glich in the matrix?

I'm fat, you're ugly! I can diet.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 8:34 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Problemi s Forumom

Evo ja imam novi problem, a to je da vidim temu istog naziva dva puta u ''teme u kojima sudjelujem''. (vidi sliku)

Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 20:51 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
Razer_Copperhead kaže...

Evo ja imam novi problem, a to je da vidim temu istog naziva dva puta u teme koje sudjelujem. (vidi sliku)

također...ista tema.

a i u njoj su upravo big_guyu nestali neki postovi.
16 godina
Razer_Copperhead kaže...

Evo ja imam novi problem, a to je da vidim temu istog naziva dva puta u ''teme u kojima sudjelujem''. (vidi sliku)

e preteko me. to sam baš ja sad htio postat. a vjerojatno neki admin šarafa po forumu
16 godina
neaktivan

Meni slike skoro nikad ne prebaci iz prvog pokusaja ,uvjek moram iz drugog.....u poeri 9.6 nije mi mogo BUG TV.....imo sam instaliran Microsoft Silverlight

16 godina
Problemi s Forumom

i sad dođem u teme u kojima sudjelujem kad ono u skoro svim temama ima nepročitanih postova (crveni balončići ispred neziva teme), a po datumu zadnje poruke vidim da sam to sve pročitao

0 0 hvala 0
16 godina
Problemi s Forumom

primjetio sam da se desno gdje su prikazene aktivne teme, lome naslovi tema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nisam znao da smo iz istog grada. Trebali bi se naći jedan dan ispred gradske kavane da malo popričamo i podjelimo mišljenja. Da li možda znaš hoće li gradonačelnik Hrg (inače moj školski kolega) završiti sa radovima do obećanog roka?
Kalea iz Križevaca.
16 godina
protjeran
Problemi s Forumom

Meni nije bio uopće dostupan negdje od 17-19. Samo pisalop stranice su trenutno nedostupne.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...

Meni nije bio uopće dostupan negdje od 17-19. Samo pisalop stranice su trenutno nedostupne.

Ni meni.Isti slučaj i jučer na nekih pola sata..samo što sam mogao otvorit forum ali nijedan thread :S
Music is my life :)
16 godina
neaktivan
kavasaki kaže...

Također se i meni to dešavalo ali ja očistim cache od browsera i resetiram router na 5 min. i proradi!!Neodlučan
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
jurluk kaže...

primjetio sam da se desno gdje su prikazene aktivne teme, lome naslovi tema

evo sad vidim da je ovo riješeno...
16 godina
Problemi s Forumom

Imao problem s objavom posta i uploadom fotki....a,jedno dobrih pola sata...a,poslje i sa otvaranjem stranice.

C2D E4300/OC@2.7Ghz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3,HDD Seagate 320&500Gb,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec MT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice