Privatne poruke na android uređajima (mob, tablet)

poruka: 6
|
čitano: 5.373
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Hoće li se u skorije vrijeme optimizirati PM-ovi za tablete/mobitele na Android sustavima,

ako sadržaj poruka pregledavamo i ODGOVARAMO pri pregledu sadržaja u desktop modu (ne mobile web modu)?

Probao sam desetke Android uređaja i na svima PM-ovi štekaju ko blesavi - jednostavno forum nije optimiziran.

Može li se uskoro očekivati nekakva nadogradnja?

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Privatne poruke na android uređajima (mob, tab
nasvim mobitelima steka desktop verzija, jedino bi bilo dobro da malo ovu mob verziju buga updejtate da stavite da mozemo vidit kolo je tu td hvala da stavite da mozemo slike uploadat itd...
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina

To je toliko loše trenutno na Androidu da ja odgovaram u Messaging aplikaciji, pa kopi-pejstam.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Ako nista drugo mislim da je doslo vrijeme da se nabavi/napravi/plati aplikacija za forum
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Don Kihoty kaže...

Hoće li se u skorije vrijeme optimizirati PM-ovi za tablete/mobitele na Android sustavima,

ako sadržaj poruka pregledavamo i ODGOVARAMO pri pregledu sadržaja u desktop modu (ne mobile web modu)?

Probao sam desetke Android uređaja i na svima PM-ovi štekaju ko blesavi - jednostavno forum nije optimiziran.

Može li se uskoro očekivati nekakva nadogradnja?

Kako meni to uredno radi na GT540 koji i nije neko cudo od mobilnog telefona, desktop verzija BOL-A i odgovaranje na PP.

iclock2much
16 godina

Nije neki veliki bug, ali na mobilnoj verziji ako su obrisane sve privatne poruke izbacuje grešku 404.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice