Novi korisnici su ograničeni

poruka: 14
|
čitano: 2.551
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Novi korisnici su ograničeni Q__Q

Nemrem postati nove postove jer mi forum javi ovu grešku:

Novi korisnici imaju ograničen broj poruka u prvim satima nakon prijave. Molimo pokušajte kasnije.

Zanima me koliko traju ti prvi sati i koliko je ograničenje poruka? Nemrem više dokumentaciju pisat, a na Indexu su previše nabrijani na politiku. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Diskriminacija na BUG forumu?

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Novi korisnici su ograničeni Q__Q
Langsdorff kaže...

Novi korisnici imaju ograničen broj poruka u prvim satima nakon prijave. Molimo pokušajte kasnije.

Zanima me koliko traju ti prvi sati i koliko je ograničenje poruka? Nemrem više dokumentaciju pisat, a na Indexu su previše nabrijani na politiku. {#}

Ako sve ove godine nisi koristio Bugov forum, onda ti je to ograničenje korisno - da vidiš kako stvari funkcioniraju na ovom forumu. {#}

dedaa kaže...

Diskriminacija na BUG forumu?

Novima na forumu ne treba mogućnost štancanja poruka odmah nakon registracije. A s time su trolovi spriječeni da se registriraju samo kako bi trolali pod novim korisničkim računom. Tako da... Mislim da riječ "diskriminacija" u ovom slučaju se može okarakterizirati kao nešto pozitivno.

16 godina
neaktivan

Evo još jedna genijalna stvar za koju nitko ne zna a svima nam cini ugodniji zivot.

etikete, ovo je nacija etiketa!
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Langsdorff kaže...

Dok ne naučiš pravila napamet, tek onda možeš postat.

I don't need sex, T-com fucks me every day
13 godina
protjeran
Za ovo nisam znao. Odlična strategija.
13 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Ako sve ove godine nisi koristio Bugov forum, onda ti je to ograničenje korisno - da vidiš kako stvari funkcioniraju na ovom forumu. {#}

Stvar je sasvim okej, ali me prilično iznenadila. Nisam je očekivao. Barem ne od hrvatskog foruma. gg BOL

14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
mbaksa kaže...

Stvar je sasvim okej, ali me prilično iznenadila. Nisam je očekivao. Barem ne od hrvatskog foruma. gg BOL

Pa nije ti ovo forum hr da mođeš radit šta hoćeš,jedini su problem trollovi koji su često navračali ali ih sad nema.

R.I.P. Steve Jobs 1955 - 2011
13 godina
protjeran

Na forumu haer trebaš biti moderator da bi mogao raditi što hoćeš. {#}

Danas mi je opet iskočila poruka o ograničenju. Mislio sam da više neće jer me jučer držala pola dana. Imamo li uopće ikakvih detalja o tome kako stvar funkcionira i što aktivira ta upozorenja?

To bi me zanimalo budući da mi je potpuno jasno zašto je implementirano.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pazi, u 3 dana imaš 86 poruka. Igrom slučaja tvoje su sve okej, ali zamisli da uleti trol koji će u ta tri dana spičiti 86 posta s glupostima.

Da ne postoji ograničenje to bi bio kaos, obzirom da bi trol mogao vrlo lako zaspamati cijeli forum prije nego se pojavi mod.

Maknut će ti se ograničenje uskoro, ne brini.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
protjeran
Langsdorff kaže...

Na forumu haer trebaš biti moderator da bi mogao raditi što hoćeš. {#}

Danas mi je opet iskočila poruka o ograničenju. Mislio sam da više neće jer me jučer držala pola dana. Imamo li uopće ikakvih detalja o tome kako stvar funkcionira i što aktivira ta upozorenja?

To bi me zanimalo budući da mi je potpuno jasno zašto je implementirano.

Prestat će uskoro. Sve dok te bug ne asimilira. Onda smo jedno.

( ˘͡ -˘͡)
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Pazi, u 3 dana imaš 86 poruka. Igrom slučaja tvoje su sve okej, ali zamisli da uleti trol koji će u ta tri dana spičiti 86 posta s glupostima.

Da ne postoji ograničenje to bi bio kaos, obzirom da bi trol mogao vrlo lako zaspamati cijeli forum prije nego se pojavi mod.

Maknut će ti se ograničenje uskoro, ne brini.

Pffff, to nije ni 30 po danu. {#}

{#}

15 godina
Novi korisnici su ograničeni

Čuj, ja sam tu na forumu oko godinu i po' i uopće nemam neku potrebu za tolikim postanjem (imam 680 poruka). Svaki dan redovito pratim dešavanja na forumu, ali rijetko tu i tamo komentiram nešto.

A ova ideja je izvrsna anti-troll/spam zaštita.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Novi korisnici su ograničeni
nikad mi nije pala ovakva ideja na pamet.... genijalno i svaka cast!
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice