Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 195.135
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Plaća li se carina s amazon.it i koliko otprilike? :) Pokušavam nagovoriti roditelje da mi ga uzmu za rodendan, ali su zabrijali da je carina i poštarina skuplja od samog mobitela,a ne mogu im dokazat drugačije pa ako bi netko bio srce da malo pojasni te stvari pa se možda predomisle. Hvala Bogu da imam još šest mjeseci vremena za nagovaranje . 

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Nexus 6P

Da, malo je više, al opet ok.

Nego, narudžba prošla ok, dobio potvrdu te vrijeme isporuke je 4.2.-8.2.2016. I sad mi stoji u sustavu ovako kako na slici, s time da u transakcijama banke nisu uzeli još novac nego stoji rezervacija od 1kn. Express shipping je.

Jel to ok?

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 15:36 (bugi.kc).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Re: Huawei Nexus 6P
Perooo1 kaže...

Plaća li se carina s amazon.it i koliko otprilike? :) Pokušavam nagovoriti roditelje da mi ga uzmu za rodendan, ali su zabrijali da je carina i poštarina skuplja od samog mobitela,a ne mogu im dokazat drugačije pa ako bi netko bio srce da malo pojasni te stvari pa se možda predomisle. Hvala Bogu da imam još šest mjeseci vremena za nagovaranje . 

Postarina se placa iako ne bi trebala biti nesto extra, a carine definitivno nema.

WordPress ❤
11 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Hvala Vam, nadam se da će biti dovoljno za nagovor! :D Nego, zanima me je li netko imao problema s ekranom da je pinki ili žut? 

0 0 hvala 0
16 godina
Perooo1 kaže...

Hvala Vam, nadam se da će biti dovoljno za nagovor! :D Nego, zanima me je li netko imao problema s ekranom da je pinki ili žut? 

Ja nisam, a bogme nisam ni vidio da se nešto piše o tome... čuo sam da staklo iza di je kamera puca spontano, ali opet, ljudi su spontano savijali mobitele xD 

15 godina
Huawei Nexus 6P

Upravo mi stigla sigurnosna zakrpa za veljaču. Imam sve stock. Znači da kod root ekipe ne stižu OTA update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Moram priznati da mi je ovaj mobitel opako zapeo za oko. Naime, u procesu sam proučavanja smartphonea posto mi uskoro ističe ugovor i htio bih se upgradeat po pitanju "komunikacijske pločice". Posto trenutno imam prilicno mali display, a relativno velike ruke, od 4.3 inča definitivno nebih htio da mi novi display bude manje od 5.5 inča. Tako da mi je tu prvo uletio Note 5 i moram priznat da mi se on jako svidio, ona fora s pisanjem po ugasenom displayu "has my name written all over it", rama ima dovoljno, fotić prema svim recenzijama je besprijekoran. Kad sam se malo maknuo od Samsunga nije mi bas dosta toga zapelo za oko ali kad mi je naletio ovaj 6p moram priznati da sam ostao ugodno iznenadjen. Stvarno su se potrudili napraviti best buy uredjaj, znaci, relativno malo para za flagship uredjaj. 

Ono sto mene zanima, nakon sto sam procitao sve upise ovdje, jest slijedece, jel ima itko od vas ikakve infomracije kad bi dosao u HR? Ja sam naime naletio na neki clanak s netokracije di govore da bi u sijecnju ili veljaci trebao doci kod nas. Nezelim za telefon davati preko 3 soma kn, a i to je previse po mom misljenju, tako da za mene dolazi u obzir samo kupnja preko operatera. 

Nadalje, zanima me kakav je uredjaj kad se duze koristi bilo za surfanje ili igranje igrica po pitanju zagrijavanja? Uzasno me zivcira kad se telefoni nakon relativno duljeg razdoblja koristenja pocne pregrijavati. Kakva su vasa iskustva po tom pitanju? Objektivno govoreći.

Što se tiče baterije, jel ima itko od vas koji posjedujete uredjaj okvirnu predođbu koliko bi baterija trajala u slucaju da je mobilni internet iskljucen i da se telefon pri tome koristi samo za razgovore, smsove, tu i tamo za odigrati nesto a 3g ili wi fi da se pali cisto po potrebi?

Moj problem je sto su mi se najvise svidjela dva mobitela koja jos uvijek sluzbeno nisu dostupna u HR....jebem ti ciklamu!!! Uvijek pogodim ko prstom u govno i sto je najgore jos uvijek se nezna sluzbeno kad ce doci stoga ako itko ista sazna o nekim sluzbenim podacima dolaska ovih uredjaja k nama bio bih jako zahvalan kad bi mi to i javili! ;)

live and let live!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 21:36 (tomex).

0 0 hvala 0
16 godina
Tonchek kaže...

Upravo mi stigla sigurnosna zakrpa za veljaču. Imam sve stock. Znači da kod root ekipe ne stižu OTA update?

Stizu ali ih ne instalira :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
17 godina
Huawei Nexus 6P

Ima dost pitanja vezano uz uredjaj, nek neko napise slobodno rivju o doticnom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stigla mrcina :)

Bootloader unlocked, Cataclysm rom, root... još čekam Spigen rugged i Orzly tempered glass.....yeaaa

mag.inf
16 godina
Gahaha bugi, sve ko ja ces imat...jos ElementalX i bok
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
17 godina
Ma zaboravio napisati odmah, i elementalx sam stavio odmah :-)
mag.inf
15 godina
Mene zanima mutitasking,da li ima laga kod brzog skrolanja i zumiranja tezih stranica...ovo pitam kad u pozadini radi hrpa aplikacija jer ih nemam obicaj zatvarat.. I trajanje baterije ako je cijeli dan ukljucen 4g i sinkronizacija?
Ako je neko voljan super, jer razmisljam o 6p...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vepar kaže...
Mene zanima mutitasking,da li ima laga kod brzog skrolanja i zumiranja tezih stranica...ovo pitam kad u pozadini radi hrpa aplikacija jer ih nemam obicaj zatvarat.. I trajanje baterije ako je cijeli dan ukljucen 4g i sinkronizacija?
Ako je neko voljan super, jer razmisljam o 6p...

Nijedan Nexus kojeg sam imao nije imao taj lag.

Meni je 4g stalno ON ili wifi, location na high accuracy, postižem bez paljenja powersavinga 4h SOT i cijeli dan standby...ako ne i više, jer mob u standbyu stvarno ne troši ništa ako ne koristiš Chrome i FB.

17 godina
Huawei Nexus 6P

Jel tko probao Pure Nexus rom? Kakav je?

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Huawei Nexus 6P

vi koji imate fon malo duže, koliko vam batka drži kad se uporaba ustali? ja se dvoumim između ovoga i g4.

nisam neki prezahtjevni korisnik, imam sync 2 maila, 40-50 min dnevno slušanja mp3-a, razgovor, poruke i surfanje (yt većinom) standardno - jel bi mogao izgurati 2 dana na 6p? trenutno sam na lumiji 830 sa ovom uporabom navečer oko 9 imam manje od 10%. 

kako na androidu šljakaju aplikacije? najviše me zanima whatsapp i viber (jer na wp-u imam kašnjenje od 15-20-25 min kod dolaznih poruka)?

Hello, Mr. Bond! CYKA BLYAT!

0 0 hvala 0
14 godina
Apachy kaže...

vi koji imate fon malo duže, koliko vam batka drži kad se uporaba ustali? ja se dvoumim između ovoga i g4.

nisam neki prezahtjevni korisnik, imam sync 2 maila, 40-50 min dnevno slušanja mp3-a, razgovor, poruke i surfanje (yt većinom) standardno - jel bi mogao izgurati 2 dana na 6p? trenutno sam na lumiji 830 sa ovom uporabom navečer oko 9 imam manje od 10%. 

kako na androidu šljakaju aplikacije? najviše me zanima whatsapp i viber (jer na wp-u imam kašnjenje od 15-20-25 min kod dolaznih poruka)?

Sto se baterije tice, ja sam vrlo zadovoljan. Ne korisim mobitel mnogo, par poziva dnevno i eventualno koja poruka, i tu i tamo mrvicu web. Bateriju punim svaka 4 do 5 dana kad primjetim da se blizi 10%. To ne znaci da ce i tebi trajati toliko posto ocito koristis vise od mene, ali ja sam osobno vrlo zadovoljan sto se toga tice.

Aplikacije ovise od developera pa je tesko reci, jos nisam naisao na nesto da je lose radilo (ipak je ovo top model). Konretno na viber-u nemam nikakav delay.

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Obrisati post

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 19:38 (Marko5552).

0 0 hvala 0
11 godina

Brisati 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 22:54 (Dan1234567890).
15 godina
Huawei Nexus 6P

Stiglo mi danas od Nillkina ultra thin transparent case i 9h+ staklo. Uzeo sam staklo jer mi spigenovo nije dobro sjelo dolje oko zvučnika i ima par mjesta gdje je prašina - ne znam ja to ugradit da nema prašine, morat ću dat nekom stručnjaku  A maska je vrhunska 0,6mm debela, i nema nikakvih zadebljanja kao što je bilo sa spigenom. Naravno da spigen puno bolje štiti mobitel od pada i udaraca ali nije mi potrebno to, stvarno sam zadovoljan sa nillkinom :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Prije stavljanja obrises i sv ostalo sto treba i prelijepis selotepom i onda kad si spreman staviti samo otkines selotep i stavis staklo i nema prasine a i ako ima otkines i stavis ponovo. Staklo se moze skidati i stavljati ;)

14 godina
neaktivan

Gledao sam razna stakla i folije, još nisam siguran što ću uzeti. U svakom slučaju, primjetio sam da dosta ljudi u komentarima savjetuje da se to napravi u kupaoni nakon tuširanja (jer vodena para smanjuje količinu prašine u zraku). Sada, da li je to stvarno najbolja metoda, ne mogu garantirati budući da se nikad nisam upuštao u to.

Opinions are like asses; everyone has one.
9 godina
odjavljen

Ma jok. Ja sam to uradio bez problema a nisam to nikad prije radio. obrises osušiš prelijepis selotepom i udri ;)

16 godina
Huawei Nexus 6P

Ima na youtube-u kako neka baba u kini stavlja nillkin glass, doslovno to napravi u minutu i pol, ja sam samo sljedio njene korake i stavio sam staklo gore bez pol muke... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Huawei Nexus 6P

Dobio sam plavi selotep u tom Nillkin paketu! Budem probao stavit u kupaoni poslije tuširanja, tako sam probao i spigen ali ostalo je na 2 mjesta zrnce prašine i nije sjelo dobro oko zvučnika. Ali te spigenove upute su neke bezvezne i nije bilo niti selotepa, samo vlažna i suha krpica a u uputama je pisalo da se suha samo koristi i tako sam napravio... Ovaj Nillkin mi se čini puno kvalitetniji i sve je lijepo upakirano i objašnjeno. I košta manje nego Spigen 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Taj plavi sluzi da pokupis zrnca prasine prije stavljanja. uzmi obicni i prelijepi komplet ekran i prije stavljanja otkines i spustis staklo i miran ;)

15 godina
Huawei Nexus 6P

Nešto nam stala tema 

Neki dan sam dobio update za ožujak, security update i navodno neki performance, mada nisam ništa osjetio drukčije 

Jel netko probao Android N?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koliko vidim kroz godine Bug foruma, npr. što se mobitela tiče, gdje tema stane to znači da sve jednostavno šljaka (iOS haha) bez greške... Nemam 6P (kad narastem v€l$k$ budem) ali pretpostavljam da je to to...

2 0 hvala 0
16 godina
Android kaže...
Koliko vidim kroz godine Bug foruma, npr. što se mobitela tiče, gdje tema stane to znači da sve jednostavno šljaka (iOS haha) bez greške... Nemam 6P (kad narastem v€l$k$ budem) ali pretpostavljam da je to to...

zbilja nema puno razmisljanja oko 6p-a... nema nikakvih problema, sve radi super, preslab smo forum za neki teski development ili rootking, za to je ipak xda kralj... u svijetu andorida, ako hoces nekaj stabilnog na tragu iOS-a ides na nexus, a 6p je pogodeni s dobrom kamerom, ekranom, baterijom, izradom... 

13 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Koju manualnu kameru preporucujete? Ima li moja da moze SS spustit na 2 sekunde barem?

youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice