Odmah mi se čini svježije
Još par sitnica i spadne odlična arh. viz.
Si dirao svijetlo, bolje je osvjetljenje? :)
Odmah mi se čini svježije
Još par sitnica i spadne odlična arh. viz.
Si dirao svijetlo, bolje je osvjetljenje? :)
ma budem, nemam vremana da mi i sjene renda :) to budem u finish verziji napravio :)
evo, samo za tvoju dusu, dodao sam i sjene, no nebo nisam :)
A ti to za neku firmu smišljaš ili šta?
naravno :)
Špeksi
Jel mi moze tko pomoc nac neku fotku di bi mogo ovu zgradu ukomponirat?
jel bi mi ti htio renderirat zgradu koju sam napravio ?
Ja nikako ne uspjevam, ako ne ti, moze i netko drugi, samo se javite pa vam posaljem model iz Sketchupa..
Hvala
jel bi mi ti htio renderirat zgradu koju sam napravio ?
Ja nikako ne uspjevam, ako ne ti, moze i netko drugi, samo se javite pa vam posaljem model iz Sketchupa..
Hvala
Poslao sam ti PM
Evo ovako moj vlak koji je gotov samo još trebaju tekstura i rendanja! E da kada smo kod tih tekstura jel mi može tko u kratkim scrtama objasnit dodavanje tkestura jer oni nikako daa budu lijepo zategnute hvala unaprijed! Što se tiće vlaka on je gotov možda još koji detalj i gotovi je model! Evo dajte neke kritike pohvale prijedloge savjeti slobodno
Evo ovako moj vlak koji je gotov samo još trebaju tekstura i rendanja! E da kada smo kod tih tekstura jel mi može tko u kratkim scrtama objasnit dodavanje tkestura jer oni nikako daa budu lijepo zategnute hvala unaprijed! Što se tiće vlaka on je gotov možda još koji detalj i gotovi je model! Evo dajte neke kritike pohvale prijedloge savjeti slobodno
Da ti teksture budu "zategnute" malo se poigraj sa opcijama mappinga...a sad ako želiš nešto kompliciranije moraš napraviti dobar UV ako već nisi...staviš fino veliku texturu (2k/4k ili više, ako imaš manje rama onda ti je bolje stavit nešto manju jer će ti se zblokat sve) i onda će bit lijepo "zategnuta" ;)
Evo model kuće na kojem trenutno radim. Rendano u Kerkytheai, zapravo isprobavam ju.
U kojem si programu radio
Evo model kuće na kojem trenutno radim. Rendano u Kerkytheai, zapravo isprobavam ju.
U kojem si programu radio
Google Sketchup
Hala ide prema pravcu razrješenja :)....
edit: Sketchup 4 ever :)
moram jos dodati refleksije na stakla, desnu stranu pozadine editirat, drugo ne mislim dirat.
sugestije? kritike?
Daj još fotako od okoline onoga mosta jesi ga ti radio
nisam ga ja radio, to je slika u pozadini ;)
Odlično!
Malo mi se ova rasvjeta ne uklapa jer je "vani" još dan tako da bi ili ublažio volumetric efekt ili ga maknuo - ili alternativno stavo jednu dnevnu i jednu noćnu.
Refleksije, hmm - PS? Mislim može se i kroz environment vjerovatno (doduše ne znam kako to u Skeču funkcionira). Baš me zanima na koju opciju ćeš ići?
moram jos dodati refleksije na stakla, desnu stranu pozadine editirat, drugo ne mislim dirat.
sugestije? kritike?
koje si rendere koristio
Evo i finish verzije,
Minoza - hvala za rasvjetu - nema je vise :)
P4K1- Koristio sam podium, a nakon toga i PS za neke sitnice poput refleksija.
Na kraju krajeva sam zadovaljan ovim sto je ispalo jer je podosta realistično, a kad uzmemo u obzir da je rađeno u
Sketchupu...(mislim da nemoram vise govorit :) ).
Evo i finish verzije,
Na kraju krajeva sam zadovaljan ovim sto je ispalo jer je podosta realistično, a kad uzmemo u obzir da je rađeno u
jednostavno savršeno, bravo
hvala
jel mi možeš reć kako koristit podium, imam ga u pluginovima ali neznam što dalje
n00b sam
Pozdrav!!!
evo nesto me zanima u vezi sketchupa 7 pro.
Znaci ovako ja napravim naprimjer tocak i sad trebam ga spojiti sa oprugom ali nikako da pogodim middle opruge i tocka. :D
mislim mogu ali pun klinac mi treba sam za to pa da skratim muke dali ima neka opcija da naredim da to i to ode tamo ili se spoji i td :S
mozdaa je mutavo ali meni je vec pun k :D
Evo da pokažem kako kuća napreduje, jer me neće biti par dana
Ima još dosta posla, moram srediti prozore, vrata... te mislim izmodelirati i prostor oko kuće (bazen, vrt, itd.)
Pozdrav ljudi evo ja pravim jednu igru s blenderom i pythonom (FPS), zasad je samo isprogramirano kretanje lika i gledanje u različite kuteve micanjem miša, pravim model puške pa da vam bacim jednu slikicu.
(Da znam da je ružna ali tek učim po blenderu i još ću je prepravit, bolje da ne vidite wire :) )
Evo i finish verzije,
Jel ti radiš samu u skećapu jer vidim da imaš volje pa zašto nebi krenuo u nešto veće skini koji triall jel fakat imaš dara
Meni je za arhitekture THEBEST sketchup, i ja neznam zasto nekome Sketchup nist ne valja? meni je bas supać :)
Meni je za arhitekture THEBEST sketchup, i ja neznam zasto nekome Sketchup nist ne valja? meni je bas supać :)
Hehehhe pa meni jedino smeta to što nema razrađeniji modeling texture i animaciju to mi je najveći minus a plus sućelje (moje mišljenje)
WIP od mene:
praznici su, pa se ima vremena :)
TEMA: pijancek ispret garažnih vrata u beskucnickom americkom naselju
Hmmm...Meni neizgleda ko neki pjanac(vise gangster)
WIP od mene:
praznici su, pa se ima vremena :)
TEMA: pijancek ispret garažnih vrata u beskucnickom americkom naselju
Hmmm...Meni neizgleda ko neki pjanac(vise gangster)
Pa zar ne vidiš da piše WIP, znači work in progress(model u izradi),znači da je on u ovoj slici prikazao kako izgleda okolina, a u finalnoj verziji bude pijanac,kužišš