Hrvatski developeri

poruka: 516
|
čitano: 95.891
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Hrvatski developeri
Minoza kaže...
Denis Ivankovic kaže...
Zekida kaže...
Uf!
ovaj terminator je odličan još kad napraviš one teksture hrđe to će biti predobro i još samo odaberi neki renderer poput vraya za fotorealistične fotografije.

Hvala :)

Ma mogu postič realnost i  sa advanced renderom koj je intergriran u cinemi, sam ga moram skontat :)

Pa meni i ovo izgleda sasvim u redu. Materijal odličan, model odličan, dodaj samo neki HDR u environment i to je to. Doduše ne znam kako to funkcionira u Cinemi. Ako ti se da moš se malo zafrkavat sa teksturama pa kao što Zekida kaže neku hrđu nabacit i tako to...

Evo sad sam napravio novu verziju, koja je malo bolja od te...za hrđu sam prvo mislio al sad neznam, bit će to novi terminator :D

Ali budem mu stavio koju ogrebotinu da nebute tak jednoličan :)

Edit;

Budem u psu napravio neku pozadinu, mislim da će to bit sasvim ok :

www.denis.matemaksan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 11:53 (Denis Ivankovic).
15 godina
neaktivan
Mislim da je ovo s ogrebotinom bolja ideja,najbolje bi bilo jednu ogrebotinu staviti na lice i tamo na prsa jednu malo veću
i na još neke sitnije dijelove da izgleda kao da je bio u borbi
i pozadinu stavi neku kaotičnu,neki razrušeni grad
koji je
uništen nakon borbe
i obavezno kad izrendaš stavi na forum i na 3d.hr
;-)
ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Mislim da je ovo s ogrebotinom bolja ideja,najbolje bi bilo jednu ogrebotinu staviti na lice i tamo na prsa jednu malo veću
i na još neke sitnije dijelove da izgleda kao da je bio u borbi
i pozadinu stavi neku kaotičnu,neki razrušeni grad
koji je
uništen nakon borbe
i obavezno kad izrendaš stavi na forum i na 3d.hr
;-)

Za pozadinu još neznam, imo sam u planu stavit samo neki dim dole i šta ja znam možda neš iza, još ću vidjet kako će izgledat :)

Za ogrebotine, najviše ide na prsa :P jer su največa pa je velika vjerovatnost da će ga metak u prsa pogodit, a i na glavu budem malo stvio...sam neš me sad muče texture, neznam koj im je vrag tak da ću ipak morat pogledat tutoriale za BodyPaint :P

I da, uplodat ću na sve moguće stranice za 3d a ne samo bug i 3dhr :D

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Kako to misliš muče te teksture što se dogodilo s njima :-o
ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Kako to misliš muče te teksture što se dogodilo s njima :-o

ha recimo da mi neispada kako sam zamislio :)

Ili nebude onako kako ja kažem HD :D ili ima nekih gluposti malih, pa eto malo da nadopunim znanje uz tutoriale :)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Ma uvijek čovjek naleti na neki problem, bez obzira na znanje jer u principu svaki rad u ovoj struci je unikat pa na svakom nešto novo i naučiš, a negdje obično i zapneš dok ne nađeš rješenje. Tako to jednostavno ide, samo nemoj odustati i to je to.

Ovo govorim općenito, vrijedi za sve. Namigiva

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 14:31 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Hej, vi se ovdje bavite izradom 3D modela, pa me zanima koje stranice biste preporucili gdje se mogu naci neki besplatni modeli?

Znam da mogu googlat, ali hrpa rezultata koje izbacuje google su lazno "free". "Free", samo kosta 149,99 dolara neki model, i slicno tome.

S obzirom da se vi muvate u tim krugovima, lagano mi mozete preporuciti nesto. Hvala :)

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RaLe kaže...

Hej, vi se ovdje bavite izradom 3D modela, pa me zanima koje stranice biste preporucili gdje se mogu naci neki besplatni modeli?

Znam da mogu googlat, ali hrpa rezultata koje izbacuje google su lazno "free". "Free", samo kosta 149,99 dolara neki model, i slicno tome.

S obzirom da se vi muvate u tim krugovima, lagano mi mozete preporuciti nesto. Hvala :)

Ja sam našao za 3ds max http://www.mr-cad.com/FREE-3D-MODELS-c-19-5.html

16 godina
neaktivan
RaLe kaže...

http://www.3dhr.net/forum/index.php?topic=178.20

Ovdje su nabrojani linkovi dosta stranica gdje možeš nabaviti besplatne 3d modela Namigiva

15 godina
neaktivan
RaLe kaže...

http://gfx-3d-model.blogspot.com/

15 godina
neaktivan
Zna li tko koji je najbolji program za crtanje ikona, nekakvih likova za 2d igre,itd
i da je besplatan(ne gimp,on mi se nikako ne sviđa).
ZeKiDa Games presents
16 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Zna li tko koji je najbolji program za crtanje ikona, nekakvih likova za 2d igre,itd
i da je besplatan(ne gimp,on mi se nikako ne sviđa).

PaintNET

15 godina
neaktivan
a da li bi mogao i inskcape ili on nije zato.
ZeKiDa Games presents
16 godina
neaktivan
Zekida kaže...
a da li bi mogao i inskcape ili on nije zato.

Pa mogo bi i njega, no on je vektorski program, dakle crtaš vektore. To su linije koje koliko god zumiraš ne gube na kvaliteti jer nemaju sistem s pixelima kao rasterske slike. Takav isti ti je i Adobe Illustrator, no ne treba ti on, Inscape je jedan od najjačih besplatnih vektorskih programa.

15 godina
neaktivan
znači da uzmem inkscape
ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Evo moj 4 model po redu! (:

Revolver,njega sam radio da si skratim vrijeme dok su mi se skidali tutovi za AS 3.0

[img]http://img225.imageshack.us/img225/3457/finalrender.png[/img]

[url=http://www.userbars.com][img]http://i198.photobucket.com/albums/aa97/FEATEHERFOOT007/moddb_userbar_game_programmer.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo da se malo osvježi tema.

Rad na kojem radim, avion iz WW1 - Hanriot HD 1

Nije još potpuno završen, no tijelo je na 80%

Eto, malo nečeg novog ovdje, nadam se da vam se sviša model. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 0:27 (Tinx).
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Evo nešto novo... igrao crysis, pa reko zašt ja neb napravio svoj crysis XD...Smijeh

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
nido kaže...

Evo nešto novo... igrao crysis, pa reko zašt ja neb napravio svoj crysis XD...Smijeh

UUUUUUUUUUUUUUUUU,svaka čast,u kojem programu animacija?

emerik
15 godina
emerik kaže...
nido kaže...

UUUUUUUUUUUUUUUUU,svaka čast,u kojem programu animacija?

pa piše ti , 3ds max

McLaren Mercedes
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Bok!

Evo moja braća i ja krećemo za par dana na izradu neke 2d igre,ali biti će par stvari koje ću ja u Blenderu obaviti,inače igra se zove Danny in the Candyland i radi se o jednom dječaku Danny-u koji kreće u avanturu kroz zemlju slatkiša i tamo će mu neprijatelji biti vojnik lizalo,zombi lizalo,itd.,uglavnom možete nas pratiti na blogu,jer će ipak tamo biti sve informacije, pa ako koga zanima može pogledatiNamigivahttp://zekidagames.bloger.hr/

ZeKiDa Games presents
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jako dobro!...Ja također radim na 3D avanturi(Nema imena)...Blender + Unity 3D ;D

[url=http://www.userbars.com][img]http://i198.photobucket.com/albums/aa97/FEATEHERFOOT007/moddb_userbar_game_programmer.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Evo malo smo uredili blog pa pogledajte i nadam se da nećemo odustatiNamigiva

http://zekidagames.bloger.hr/

Blender
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ej!
jeste probali onaj Unreal development kit,ja ga upravo sad skidam da vidim to čudo tehnike.
Blender
16 godina
Zekida kaže...
Ej!
jeste probali onaj Unreal development kit,ja ga upravo sad skidam da vidim to čudo tehnike.

Je to legalno?Kolko zauzima prostora?

emerik
15 godina
protjeran
Zekida kaže...
Ej!

Može par pitanja zanima me jako!

Koliko ljudi rade jese svi međusobno poznajete i hoće li igra biti cijela u 2d grafi! Jeste možda još nešto napravili!

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
16 godina

To je zapravo Unreal Engine?

emerik
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

To je zapravo Unreal Engine?

Tako je.

Legalno ga je koristiti sve dok ne misliš zarađivati time.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
15 godina
odjavljen

Da, Unreal 3 Engine, isti engine koji koristi Bioshock 2, Bathman Arkham Asylum, Unreal Tournament 3 i sl.

15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Zekida kaže...
Ej!

Može par pitanja zanima me jako!

Koliko ljudi rade jese svi međusobno poznajete i hoće li igra biti cijela u 2d grafi! Jeste možda još nešto napravili!

Bok!Osmijeh

Na igri rade moja dva brata i ja,ali baš ne vjerujem da igra bude izašla jer brat koji najbolje crta i koji ima glavni posao kaže da mu se neda raditiBelji se ali danas je ipak nacrtao neke skice likova iz igre pa ne znam baš da će odustat,ali u svakom slučaju blog ostaje i ako pronađem pravu ekipu za rad na igri mogli bi se uhvatit i neke 3d igre možda u onom Unreal development kitu,vidio sam ga malo i stvarno je odličan,to vam je pravi Unreal Engine 3 sa svim opcijama i potpuno je besplatan,ali jedino smiješ raditi besplatne igre jer komercijalne su dozvoljene samo ako kupiš Unreal Engine 3,što se tiče igre Danny in the Candyland ima samo ona slika što je na blogu i stvarno se nadam da ćemo ju napraviti do kraja,ali ako ipak sve propadne planirao sam napraviti istu tu igru samo da bude 3d arkada kao onaj Trine,pa ću vam ja ako se to dogodi javiti i onda se vi meni možete javiti preko privatne poruke da probamo to napraviti,ali naravno mislim da bi nam trebali i programeri za izradu te igre jer ja neznam programirat ni 5% i mislim da bi mogli koristiti taj Unreal development kit koji je još jednom ponavljam odličan,evo link do videa da vidite kako izgleda taj Unreal development kit,linkCool i čujemo se do slijedećega posta i ne zaboravite nas pratiti na blogu NamigivaBLOG

Blender
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice