Vidim da na Bug forumu ima dosta ljudi koji žele početi raditi u nekom 3D alatu. Evo ja sam došao na ideju da otvorimo tečaj u 3Ds maxu u njemu bi mogli svi sudjelovati, a obuhvatit čemo osnove: animacije, tekstura, modelinga, rendanja, i rasvijete :) Tečaj obuhvača samo osnove, a mogu se prijaviti svi!
Download 3DS max Trial: Klik
Na koji naćin čemo učiti?
- Smislit čemo jedan projekt, npr. Radit čemo kuhinju, ja odredim prvi dio: prvi dio budu elementi, skupina izmodelira elementa prema mojim uputama, nakon toga dodamo im teksture pa ih animiramo ukoliko je to potrebno.
Od čega se sastoji tečaj i koliko traje?
- Tečaj se sastoji od osnova:animacije, tekstura, modelinga, rendanja, i rasvijete. Svaki pojam čemo obuhvatiti tokom projekta , jedan projekt traje tjedan dana ovisi o odazivu forumaša.
Što radimo na tečaju?
- Ućimo osnove 3DS maxa :D. Tokom prvoga tečaja svi če sudionici morati imati isti posao svi će modelirati isto kako bi svi dobili istu dozu gradiva ;)
Kako odabiremo projekte?
- Ja ću navesti 2 projekta vi ćete glasati za koji je bolji.
Koliko forumaša može sudjelovati?
- Sudjelovati mogu svi, stoga nadam se da će odaziv biti velik. Broj nije ograničen, no ako bude samo jedan forumaš koji želi sudjelovati onda se rad obustavlja.
Što napraviti ako je moj zadatak gotov?
- Postaviti ga na forum, ja ću ga pregledati, i pokazati pogreške, svaku pogrešku morate popraviti! Tokom svakoga početka ja ču odrediti koliko imate vremena ;)
Što kada zavšimo tečaj?
- Onda dolazi novi, možete sudjelovati, no budemo napravili i projekt na kojem svako radi određeni posao posao ;)
To je to, imate pitanja?
Sada se samo prijavite na tečaj, prijave traju o sutra u 20:00h