@tinx mogao bi ti za slijedeće natjecanje napraviti novi pehar pa neka budu dva da se izmjenjuju a ne stalno jedan te isti.
3D Contests
- poruka: 145
- |
- čitano: 55.577
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
@tinx mogao bi ti za slijedeće natjecanje napraviti novi pehar pa neka budu dva da se izmjenjuju a ne stalno jedan te isti.
a da novo natjecanje bude pehar? pa pobjednik dobije ovaj stari,a pobjednički dobivaju pobjednici ostalih natjecanja.
a da novo natjecanje bude pehar? pa pobjednik dobije ovaj stari,a pobjednički dobivaju pobjednici ostalih natjecanja.
Ma nije ni to loše, ali onda bi znali koji ćemo pehar dobiti,a ovako bi pobjednik išćekivao kakav će pehar dobiti.
Ma nije ni to loše, ali onda bi znali koji ćemo pehar dobiti,a ovako bi pobjednik išćekivao kakav će pehar dobiti.
Ma pobjednik da tinxu projekt a on za svakog izrenderira drugačiji,promjeni boje, ili kaj već on smisli.
Ne razumijem, jel može tu malo pojašnjenja :D
I da, možete me zvat Tale ili jednostavno Tin, jer ne mogu promjenit ovaj šugavi nick
*Drago mi je da se razvijaju neke ideje
Ne razumijem, jel može tu malo pojašnjenja :D
I da, možete me zvat Tale ili jednostavno Tin, jer ne mogu promjenit ovaj šugavi nick
*Drago mi je da se razvijaju neke ideje
Pa mislili smo da novo natjecanje bude izrada pehara kojeg će dobivati pobjednici idućih natjecanja.
a projekt dobiš ti,kojeg kasnije renderiraš za svakog pobjednika da nebudu svi isti.
Može!
Evo da odmah krenemo
Natjecanje #4
Trajanje: 29. ožujak - 02. travanj 2010. (29.-02. - postavljanje radova; 03.-04.- ocjenjivanje; 04. (ponoć) -objava pobjednika!)
Tema: pehar
*Model ne mora imati teksturu, ali bi, naravno, trebao imati čim više detalja.
Evo primjera, pa se bacite na posao
Sretno svima!
hm, šta je ovo nešto se zapustila natjecanja... samo 1 rad...eh eh, ja nažalost nisam mogao sudjelovati u ovom ni prošlom jer sam moro nešto hitnije obavit...
hm, šta je ovo nešto se zapustila natjecanja... samo 1 rad...eh eh, ja nažalost nisam mogao sudjelovati u ovom ni prošlom jer sam moro nešto hitnije obavit...
mislim da se bude natjecanje produžilo i na drugi tjedan :D.
za sebe znam da nisam imao vremena,slagao sam dva laptopa stara,radio neke bannere... a za druge ne znam,valjda ljudi odustali :D
Gledam malo ovu temu i moram priznati da je odlična ideja pokrenuti ovako nešto na domaćem forumu. Istina, slična je verziji takmičenja sa GnomonWorkshop foruma, ali tamo su malo iskusniji dečki u igri. Možda bi malo maštovitija tema i veći rok za izradu bili dodatni poticaj drugim kandidatima. Također ne vidim čemu pravilo da se djelomičan model ne može postaviti prije konačne verzije. Upravo taj adrenalin i želja da se pohvali među kolegama, tjera autora da nastavi sa radom i pokuša dotjerati 3D scenu do krajnjih granica.
Sve u svemu odlično.
Djelomičan model se može postaviti ali je onda potrebno napisati WIP.
A jel u to ulaze i modeli iz arhitekture? Kuće zgrade i to?
Ja to radim a bed mi je uletit s fotkama kad niko nije iz tog dijela modeliranja..
Trenutno nam je malo zaspao contest ali radi se ono što je zadano po temi, dakle ako je arhitektonska tema onda se radi nešto sa tog područja. Trenutno ništa nije zadano.
Ako želiš samo pokazati svoje radove možeš u temi "Vaši 3D modeli".
E jadan sam, nemrem ju nać..
Našo..
O, pa još ima zainteresiranih za natjecanje?
Super, bude jedno na temu arhitekture uskoro
Pa daj općenito arhitektura pa nek radi tko šta hoće sa tog područja ako misli da stigne u roku i nek se ocjenjuje sve, modeliranje, teksturiranje, render, opći dojam i slično... Šta kažeš da tako malo proširimo natjecanje?
Pa daj općenito arhitektura pa nek radi tko šta hoće sa tog područja ako misli da stigne u roku i nek se ocjenjuje sve, modeliranje, teksturiranje, render, opći dojam i slično... Šta kažeš da tako malo proširimo natjecanje?
Slažem se, bilo bi zanimljivije u svakom slučaju :)
Može, malo da se ovo vrati u život...
Natjecanje #5
Trajanje: 03. svibanj - 16. svibanj 2010. (03.-13. - postavljanje radova; 14.-16.- ocjenjivanje; 16. (ponoć) -objava pobjednika!)
Tema: arhitektonske vizualizacije
Evo, produžio sam natjecanje na dva tjedna kako bi se sve stiglo, jer se sada gleda sve u radovima tj. modeli, teksture, osvjetljenje, rend...
Također, sad je prilika i za CAD korisnike da se priključe ukoliko su voljni
Sretno svima!
*radovi ispod su navedeni kao primjer; autor - Dejan Kober
Može, malo da se ovo vrati u život...
Natjecanje #5
Trajanje: 03. svibanj - 16. svibanj 2010. (03.-13. - postavljanje radova; 14.-16.- ocjenjivanje; 16. (ponoć) -objava pobjednika!)
Tema: arhitektonske vizualizacije
Evo, produžio sam natjecanje na dva tjedna kako bi se sve stiglo, jer se sada gleda sve u radovima tj. modeli, teksture, osvjetljenje, rend...
Također, sad je prilika i za CAD korisnike da se priključe ukoliko su voljni
Sretno svima!
*radovi ispod su navedeni kao primjer; autor - Dejan Kober
Eh taj dejan kober, on će se proslavit sa nama :D
Možete malo produžiti rok?
Nema nikoga pa evo mene..
Slike su moje vlasništvo i firme s kojom surađujem..
E dado, ti si meni tak poznat a neznam odakle :D
DadoZG...hm, se poznamo mi? :D
P.S.
Odlični radovi ;)
S telke, garfield ide opet :)
EDIT da ne radim 2 posta za redom:
A kaj, niko nebu stavio radove il sam ja fulao temu?
Pozdrav ljudi,
nisam bio 100 godina na ovom forumu ali evo sada ću ga pratiti malo češće :)
Ja radim u 3dmax-u i tak sl... :P
Pozdravljam vas!
P.S. Kaj je gotov natječaj? :D
Pozdrav svima!
Samo me zanima želi li tko nastaviti sudjelovati u ovim natjecanjima i koliko bi bio odaziv? Jer idu praznici pa zašto se ne bi malo modeliranje vježbalo
Edit: pa pobjednik je jedini prijavljeni, Dado; čestitam :)
LOL hvala.. ja imam brdo radova iz mog područja pa sam za uvijek kad je ta tema.
LOL hvala.. ja imam brdo radova iz mog područja pa sam za uvijek kad je ta tema.
Da, ali nije fora stavit rad koj si prije radio, već modelirat novi :)
Tako bi mogao ja ako je tema robot stavit termiantora i pobjedit :D jer sam njega radio par mjeseci a netko bi moro nekog sredit u 5 dana koliko već natjecanje traje!
Čestitam na pobjedi :)