Zenima me...

poruka: 5
|
čitano: 739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Zanima me...

Čisto iz znatiželje; ako imam slabi procesor, npr 1.5 GHz i dvije 9800 GX2 u quad SLI hoću li onda moći pokrenuti neku igru na ultra high koja traži proc minimalno 2.5 GHz?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zenima me...

Ne bih se bas slozio...

Neki kazu da to ne ovisi o procu nego o grafi ali ja mislim da sa tako slabim procom ne mozes iskoristit pravu snagu 9800 GX2

Uzmi ti bolje E8200,E8400,Q6600 ili neki dual proc od 2.4 GHz

Mislim da bis ju tako mogao iskoristit bez problema sa tim procevima

Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2008 10:04 (Superbeast).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zanima me...
crystal6 kaže...

Čisto iz znatiželje; ako imam slabi procesor, npr 1.5 GHz i dvije 9800 GX2 u quad SLI hoću li onda moći pokrenuti neku igru na ultra high koja traži proc minimalno 2.5 GHz?

Ne! Proc je usko grlo... Al niko nema slab proc i ove grafe! ;)
Hrvatski top model by: Štefica Jambrišćak
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
crystal6 kaže...

Hehe slazem se
Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao
17 godina
Superbeast kaže...
kompotko kaže...
crystal6 kaže...

Hehe slazem se
 Pa i zato me zanimalo jer uglavnom grafa sa svojim procovima pokreće igre. Bez brige Superbeast uzet ću si ja E8200 u bliskoj budućnosti.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice