Problem s grafičkom(gigabyte hd 4650)

poruka: 5
|
čitano: 2.519
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi s grafičkom(gigabyte hd 4650)

Kupio sam grafičku Gigabyte HD 4650 1gb agp i izbriso sam stare drivere, stavio novu grafičku, sve lijepo ukopčao, instaliro drivere. Činilo mi se da sve lijepo radi, al sam ubrzo uočio par problema:

1. Aero čudno izgleda, neznam zašto, na staroj grafički je sve bilo normalno a sad ovako: http://oi56.tinypic.com/2qu87xz.jpg

Dobro, ugasim aero i idem vidjet kako radi u igricama, kad evo još jedan problem:

2. Intro filmići, i ostali prerendered filmići su jakoooo spori, u igri je sve brzo i radi odlično. To stvara probleme u nekim igrama, pa recimo nemogu normalno igrat misije u ra3, jer kad mi se otvori filmić gornjem desnom kutu sve je sporo.

3. problem i nije tolki problem, na početku kad počnem igrati igru malo laga par sekundi, onda je sve normalno, jedino što mi se to događa u svakoj igri, čak i tony hawk underground 2 i gta san andreas.

Instalirao sam nove drivere, zbriso sam drivere, instalirao sam novi directx, ništa. Molim pomoć stvarno me ovo frustira.

Evo dam ti 5 lipa kupi si život i vrati mi ostatak XD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobro zar baš nitko ne vidi nekakvo rješenje??

YUGO - you go but the car doesn't
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Možda si dobio neispravnu, tvornička greška. A i AGP port danas stvara velike probleme. Probaj sa starijim driverima.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koje napajanje imaš? Da i, kolega ti lijepo kaže a stišću mu TD-ove, driveri za PCIE konverzije na AGP su očajni, i u mnogo slučajeva ne rade kako spada. AGP Hotfix zadnji skini, prije toga obriši stare drivere, driver cleanerom očisto .dll-ove i otpatke..

Zatim ubaci drivere sa tvorničkog CD-a unutra, i onda zadnje Catalyste sa Hotfixom za AGP.

Ako ni to ne pomogne, pogledaj napajanje.

Problem je većinom u AGP GART komponenti, nekad i Fast Writes na AGP pločama radi probleme, itd. Nije samo problem drivera iako se tako često prikazuje, o napajanju kartice je riječ preko AGP porta i dodatnog molexa sa napajanja. Nešto su sprčili još na seriji 2600 za AGP.

Ne da mi se tražiti ali imaš preko 500 tema još od HD 2xxx AGP serije, to sam prije 5g proučavao..

http://forums.techarena.in/monitor-video-cards/1343523.htm

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 9:36 (thedream).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s grafičkom(gigabyte hd 4650)

Probao sam, ne mogu instalirati hotfix, na jednom dijelu mi se ekran zacrni i više ništa se ne događa. Čekam 10 minuta i ništa. Ugasim komp i uključim, prilikom bootanja mi se pojavi bsod s nekakvim atikmdag.sys errorom. Napravio sam System restore, probao opet, ista priča. Možda trebam flashati bios, al nadam se da nije to, pošto nisam to radio dosad, pa da nešto ne za*ebem.

YUGO - you go but the car doesn't
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice