Problem s 9.12 ati driverima na 4870

poruka: 6
|
čitano: 1.153
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo sad sam maloprije skinuo te drivere s atijeve stranice

ko svaki put odem na xp-pro-radeon-4800 series i skinem ono puno izdanje

ocu instalirat i usred instalacije izabic inf file not found i nastavi instalaciju i na kraju kaze da nije uspjelo i restartam ja i odjednom rezolucija 640*480 i odem ja onda pod uninstal a ne instal, restartam, odem instalirat i opet isto to

zna neko kako to rjesit

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s 9.12 ati driverima na 4870
spaws kaže...

evo sad sam maloprije skinuo te drivere s atijeve stranice

ko svaki put odem na xp-pro-radeon-4800 series i skinem ono puno izdanje

ocu instalirat i usred instalacije izabic inf file not found i nastavi instalaciju i na kraju kaze da nije uspjelo i restartam ja i odjednom rezolucija 640*480 i odem ja onda pod uninstal a ne instal, restartam, odem instalirat i opet isto to

zna neko kako to rjesit

skini ponovno drivere (možda je došlo do greške pa nije skinulo nešto) ili pokreni ponovno instalaciju.

Ili odi device manager -> i pod vga gdje žuti uskličnik desni klik i update drivers i onda postavi tako da ti traži drivere na lokaciji -> C:\AMD\Catalyt_9.12_Hotfix_WinXP_8.682.2RC1_Dec15\Packages\Drivers\Display\XP_INF

Ili tako nešto, ako imaš x64 os onda pod x64 bin itd...

Uglavnom display drivere će ti instalirat.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina

To se meni desavalo izpocetka jer nisam instalirao INF file-ove sa CD-a od maticne (pri instalaciji drivera njih sam izostavio, mislio sam da su nepotrebni) - dosta drivera je javljalo tu gresku pri instalaciji, sva sreca povezao sam to s time, instalirao ih i nakon toga reinstalirao sve drivere i sve je proteklo u redu

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Rhodin kaže...

To se meni desavalo izpocetka jer nisam instalirao INF file-ove sa CD-a od maticne (pri instalaciji drivera njih sam izostavio, mislio sam da su nepotrebni) - dosta drivera je javljalo tu gresku pri instalaciji, sva sreca povezao sam to s time, instalirao ih i nakon toga reinstalirao sve drivere i sve je proteklo u redu

Ja sam nedavno dobio error nešto vezano uz to da nije dobro extractano ili tako nešto,ali riješio sam.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
protjeran

Probaj isto ako ovo od dečki nije upalilo skinuti drajvere sa službenih stranica interneta proizvođača kartice. ja recimo imam radeon HD5850 od Sapphire i tamo skidam...Osmijeh

sell the kids for food weather changes moods
16 godina
neaktivan

hvala puno na pomoci

pomoglo je instaliranje drivera za maticnu i ondo poslije ponovno instaliranje drivera

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice