Pitanje oko grafe

poruka: 34
|
čitano: 3.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pitanje oko grafe

Bok, ovako ljudi evo mojeg pitanja.

Hoće li bit procesor usko grlo u mojoj budućoj konfi; ako uzme e2180 i overclockan na oko 3 GHz sa 9600 GSO koju ću isto clockat.

9600 GSO da se jako dobro overclockat tako da su joj performanse malo i bolje od 9600GT.

Da li će mi procesor biti dovoljno jak da ne predstavlj usko grlo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 22:18 (gengar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje oko grafe

da vas pitam ja imam u racunaru 1 GB rama DDR obicni i sad hocu da promijenim graficku moram li uzeti DDR ili mogu uzeti graficku DDR2

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pitanje oko grafe
Dodinho kaže...

Imam matičnu ploču Asus M2N4-SLI i moje je pitanje dali na nju mogu ugraditi grafičku karticu Gigabyte 9800 GTX, ako ne mogu recite mi neku ploču na kojoj bih ju mogao ugraditi, po mogućnosti da nije jako skupa.

Ja ti imam tu istu grafulju i vidio sam sliku tvoje maticne sli sigurno neces moci radit sa 9800gtx jer ti u drugi utor crni nece stati grafa jer je jako velika i podeblja a i u prvi mislim da ce malo teze ici

edit: to jest uopce mislim da neces moci stavit 9800gtx unutra pogledaj utor od grafe kako stoji i kaka je tvoj southbridge rasporeden pogledaj linkic

grafe i maticne
9800gtx 9800gtx
asus sli asus sli
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2008 10:50 (toxic).
17 godina
RE: Pitanje oko grafe
Moke14 kaže...

da vas pitam ja imam u racunaru 1 GB rama DDR obicni i sad hocu da promijenim graficku moram li uzeti DDR ili mogu uzeti graficku DDR2

Mozes uzeti graficku sa dd2 memorijom ili vec koju hoces, jer sistemska memorija te ne ogranicava u tome. Stvar je samo da moras uzeti graficku koja pase tvom utoru za graficke karte PCI-E ili AGP...
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice