Ideja?
Driveri skinuti zadnji.
Laptop pod Moj PC.
Si probao izbrisati drivere s DDU-om i na čisto sve instalirati? Probaj i neke prijašnje drivere skinuti, možda novi zajebavaju.
Ideja?
Driveri skinuti zadnji.
Laptop pod Moj PC.
Si probao izbrisati drivere s DDU-om i na čisto sve instalirati? Probaj i neke prijašnje drivere skinuti, možda novi zajebavaju.
Pozdrav.
Dali je vama koji imate windowse na hrvatskom tray od nvidie na slovenskom? Jer ja uvijek neovisno koje drivere skinem engleske ili bilo koje druge dobijem tray na slovenskom
kod mene je na eng a winsi su na hr.
Pozdrav.
Dali je vama koji imate windowse na hrvatskom tray od nvidie na slovenskom? Jer ja uvijek neovisno koje drivere skinem engleske ili bilo koje druge dobijem tray na slovenskom
To ti je slovenska provokacija...
Zanimljivo je kako je nekome sve na engleskom a nekome ne
Da li je netko probao ovaj nvidia ShadowPlay, kako vam se čini?
Pročitao sam na yt da je samo za 6xx i novije serije kartica?
Ja sam ga probao na prosloj grafi gtx 680 i radilo je odlicno.
Tako je, serija 600 i gore.
Pa, vjerojatno su ga isprobali skoro svi na ovoj temi :)
Odličan komad softvera, a još je u BETA verziji!
Često se updatea, dolaze prilično dobre novosti, slušaju ljude na forumu i dodaju korisne stvari (snimanje dekstopa, FPS conter, snimanje mikrofona pritiskom na tipku...)
Troši JAKO malo resursa i skoro nema utjecaja na igranje.
Kvalitetna snimka odlična, a još se i ručno može povečati.
ja prešao na nvidiu samo zbog te stvarcice kako je mocna
radi perfektno,ne igram niti jednu igru sa iskljucenim shadowplayom
kvaliteta boli glava,snima cak i u 60 FPSa
svaka čast nvidii za ovu stvarcicu :D
jel jos netko ima ili da zna za ovaj bug:
kad ocu pomaknuti slider krepa mi control panel i moram ga prisilno ugasiti u task manageru?!
(337,88 driveri)
Meni normalno radi
pa yebo te vise, stavio sam zadnji nvidia experinece zbog shadowplay-a i naravno odma na pocetku mi se zbrejka, sad sam snimio verziju prije i 2 dana je sve radilo normalno!
sad mi se pak ne mice hebeni update screen, tj nemrem uopce stisnuti x! iako sam to neki dan maknuo tj da mi automatski updejta i salje inforamcije!
Stjepanje, a clean install? Kad sam promjenio zvučnike i apdejtao drivere za zvuk Shadowplay mi nije snimao zvuk. DDU, reinstall svega i sve 5.
Stjepanje, a clean install? Kad sam promjenio zvučnike i apdejtao drivere za zvuk Shadowplay mi nije snimao zvuk. DDU, reinstall svega i sve 5.
Stjepanj, skini najnovije beta drivere. Unutra je i najnoviji Nvidia Experience. (isprike ako nije)
Clean install.
Vidim da je i novi Experience. S verzije 4.1 na 4.1.1.
Koje su novosti?
EDIT: Da sam sebi odgovorim:
Kod instalacije piše da je verzija 4.1.1. U opcijama piše da je 2.1.1.
Baš lijep bug :)
GeForce Experience 2.1.1 Release Highlights
Overall
• Improves GeForce Experience and ShadowPlay stability
• Improves driver download connectivity
• Fixes an issue where GeForce Experience cannot be resized
GameStream
• Updated on-screen controls for GameStream
• Improves quality of service and security
jedno pitanje, donose li novi driveri išta za vlasnike starijih kartica, poput moje 550ti
jedno pitanje, donose li novi driveri išta za vlasnike starijih kartica, poput moje 550ti
U svakom izdanju novih drivera pise na koje se kartice odnosi, na kojima donosi poboljsanja, povecanje stabilnosti i slicno.. i da, najcesce se odnosi na verzije 400, 500 i vise.
Zapravo, prije koji mjesec je ispravljen ogroman bug za seriju 500 koji se povlacio vise od pola godine.
Zakljucak: koju god karticu da imas, snimaj nove drivere. U velikoj vecini Nvidia jako dobro zna sto radi.
Ekipa, samo da javim dojmove o novim driverima. Tek sam ih neki dan instalirao. Stabilni su dali su mi dodatnih 15fps a na test rangeu (BF4) gdje inace testiram poboljsanje drivera, ili pogorsanje. Ugl. samo se spawnam na a tocku i registriram fps. Sa 165 max sa zadnjim ode do 180. Također, sa malim tweakom sam uspio dobit 70-80% skaliranja na far cry 3, sto mi je bilo nemoguce prije. Sad je na ultri fps zakucan na 60 uz vsync i ne mice, grafe rade na 40-60% i temp su, dakako - odlicne (65 gore, 60 doli). Ako nekog zanima taj fix nek javi na pm, ne da mi se pisat :P
pps. također za WD, za ekipu sa sli-em- sli bits stavit na FC3 u nvidia inspectoru, fps puno stabilniji i veći, a bez ikakvih glitcheva :)
evo ss sa FC3 bez fps limita
http://tinypic.com/view.php?pic=2iizla8&s=8#.U-Sm1vl_ulc - malo jednostavnija scena
http://tinypic.com/view.php?pic=n71klj&s=8#.U-SlZPl_ulc
Ugl. bez limita, fps šeta od 70-130. Rijetko padne ispod 80 doduše. Gledao sam neke recenzije o 770sli i fc3 testu, svi su testovi zaključili kako je loš scaling, no 2 tweaka i usage je skočio. Zanimljivo je da je nvidija u jedan od drivera ubacila custom sli bits koje je složio Maldo (onaj lik koji je napravio tweak za Watch Dogse :). Smiješno, to je dokaz da bi ipak ekipa u nvidiji mogla malo više vremena provest tražeći bitove za sli. Isto je i sa WD, mislim ono, stavim bits na default i fps/usage totalno loš, nestabilan. Lik neki sa neta bubne FC3 bits i igra "procvjeta". Zar je to bilo toliko teško za provjerit?! Ipak je igra mix dunia ac3 engine-a :/
živili
Čuj dodatnih 15fps...zar je moguče toliko dobiti samo sa novim driverima
Moze se dobit i puno vise ako je SLI u odredjenom naslovu lose skalirao pa to novi driveri poprave.
Čuj dodatnih 15fps...zar je moguče toliko dobiti samo sa novim driverima
Gle, prčkao sam ja po inspectoru sa starim driverima, pa sam napravio clean instal sad s novim. Možda mi je to prčkanje malo spustilo scaling pa mi se fresh vratio na "normalno", ugl. radilo je super i prije, a sad radi nešto bolje. Ma gle, iskreno, ne zamaram se previše oko skaliranja, drago mi je namistit da radi najbolje moguće, no šta će mi 150fps-a kad mi je monitor 60hz...ciljam samo 60fps-a i oću da se ne miče. Malo je glupasto jer su dvije u većini igara overkill, no isto mi je gušt kad rade svaka na 60ak %, čipovi "ladni" a fps lockan na 60 i nemoram se zamarat.
Iskreno, zadovoljan sam sa 60hz, donedavno sam ganjao 30fps-a na laptopu. Al ljudi hvale taj 120/144hz monitor, i bojim ga se uzet jer bi onda nvidiji hebo sve po spisku kad mi grafe ne bi radile na 99% da izguram fps na refresh rate monitora. Zato bi mi sljedeći monitor bio gsync na 120/144 hz, pa kolko frejmova tolki i ref.rate, mirnija bi mi bila duša :)
ps. imali tko na forumu neki gsync monitor? volio bi čut dojmove
Pozdrav!
Imam laptop acer,i7 quad core,8gb rama i gtx 760m. Problem je taj sto nece pokrenuti fifu 14 ,saints row 4 itd. na maksimumu a morao bi,spojen je na punjac i sve ali nezeli. Moram igrat u pikselastoj rezoluciji. Primjetio sam da on kod igranja koristi integriranu intelovu graficku,a ne gtx-icu. Kako da u postavkama drivera upalim svoju graficku i iskopcam integriranu? Driveri su najnoviji.
Unaprijed hvala! LP
Bass@
Zašto antialiasing mode off ?
Nisam siguran dal je ovo pravo pitanje za ovu temu...al ako se nade netko da zeli pomoc, unaprijed hvala!
Naime, uzeo sam tv LG 32LB561U-ZC i pokusavam ga ukopcat preko HDMI na grafu, da istovrmeeno rade i tv i AOC monitor! Sve je spojeno i radi medutim slika na TV-u je uzasno losa...
U screen resoultion postavkama jesam stavio na 1080p posto je monitor i TV te pod Multiple Displays sam stavio "Duplicate these displays" ... kao sto sam rekao slika je uzasna, no cim prebacim na HD (768p) slika se izostrava, boje su normalne te nema nikakvih deformacija po destopu!
Jel mi moze itko rec kako sredit da mi oba dvoje radi na FULL HD rezi? I jel ima kakvih dodatnih postavki u driverima od grafe? Nvidia panelu?
Nemoj koristiti "Duplicate these displays" već "Extend these displays" i riješen problem, rezoluciju namjestaš svaku zasebno.