Zasto sa novim nvidia driverima 192.07, u nvidia control panelu nema opcija overclock graficka je asus v9999(6800)?
Nvidia driveri
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.687
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema niu jednom,to moras posebno dodati
Dodaš program nvidia n tune i imat ces opciju oc i namještanja brzine ventilatora!
Evo, da ne otvaram novu temu, neka ovo bude tema za nVidia drivere.
Izašla je nova WHQL verzija, 196.21
Inače, kod downloada sa službenih stranica javlja mi se jedna anomalija: skida mi brzinom od 250 KB/s i tako do 50%, onda stane na nekih 20-30 sekundi i dok krene, brzina skoči na 3 MB/s (nije da mi smeta brzina, nego da ne bi bilo problema s driverima), pa me zanima da li je i vama tako (inače, to mi se uvijek dešavalo, barem otkad imam ADSL).
P.S. Uskoro bi trebala izaći i nova verzija Riva Tunera: 2.25
Nova ver. 197.45 na Win7 radi OK(niš novog) ali 2x sam pokušao na XP (s DriverSweeprom u SafeMode, ponovo skidanje s službenih str- sve) i svaki put ne očita control panel (NVidia) a SVAKU igricu koju započnem(pokušam) izbacuje- Your Grafic card is not recognize blablabla, čak su mi na BattelfidelPacific pri pokretanju pretvorili ekran u Picasovu sliku, zamrzli sve i za par sekundi pogasili računalo (system overheet)..ne znam šta reć , šta ti ljudi rade?
evo da ne otvaram novu temu,samo me zanima kad bi trebali doci novi driveri?
evo da ne otvaram novu temu,samo me zanima kad bi trebali doci novi driveri?
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/nvidia-forceware-topic-o-driverima/58471.aspx?page=5
zadnji post
Ovako, jutros, kada sam upalio kompjuter mi je rezolucija bila poremećena zbog splashtop streamera (aplikacija za android kojom preko mobitela upravljam kompom) tj. prilagođena za mob. promjenio sam rezoluciju na nativnih 1680*1050 ali desktop je "virio" van iz ekrana. pokušao sam auto adjustati rezoluciju preko monitora, nije pomoglo. deinstalirao sam stare grafičke drivere i htio skinut nove ali u setupu (nakon što sam ih skinuo) kaze da ne prepoznaje hardware kompatabilan sa driverom (čak sam i preko speccya provjerio jesam li postao senilan, ali sam skinuo prave drivere). Tada sam bio bez ikakvih drivera pa sam probao preko win7 skinut drivere ali opet sam se vratio na staro, na nativnoj rezoluciji desktop viri van.
Dajte nekakve savjete...
EDIT: sa RGB sam prebacio na DVI konektor/kabel i sada radi bez greške. ipak, treba mi DVI utor za nešto drugo pa ako netko zna rješenje za RGB bio bi mu zahvalan