Gtx 275 problem

poruka: 5
|
čitano: 1.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gtx 275 problem

Ovako, imam gigabyeovu gtx 275 i kada instaliram drivere za grafičku monitor se pri dizanju windowsa(sedmice) jednostavno ugasi. E sada, je li problem u grafičkoj ili driverima? U monitoru nije problem jer sam pokušao na još jednom monitoru i imam isti problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 275 problem

Gotovo 100% u driverima, bit ces siguran ako ti normalno udje u safe-mode

makni ih tamo sa driver sweaperom i nasnimi nove sa stranice proizvodjaca, mozda ti pomogne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gtx 275 problem

Problem je u tome sto mi se ista stvar desava s vise verzija drivera, a inace ih skidam sa nvidiine stranice a neki dan sam probo i s gigabyteove strane i opet se monitor nije htio upalit. Ima li itko kakvu ideju sto da probam napravit, a cini mi se da cu graficku reklamirat jer sam nedavno mijenjo i maticnu i napajanje.

15 godina

Može bit i do ulaznog konektora. Pogledaj malo, promrdaj lagano livo-desno, vidi jeli ti grafička sjela u PCI kako treba

Potentiale boy
16 godina
protjeran
Unknown29 kaže...

Problem je u tome sto mi se ista stvar desava s vise verzija drivera, a inace ih skidam sa nvidiine stranice a neki dan sam probo i s gigabyteove strane i opet se monitor nije htio upalit. Ima li itko kakvu ideju sto da probam napravit, a cini mi se da cu graficku reklamirat jer sam nedavno mijenjo i maticnu i napajanje.

maa nije problem u grafi win 7 ne podnosi drjajvere koje imaš na cd izvadi sve drajvere iz pc što se tiče grafe odi na win updeyt samo windovsi če nač potreban drjaver napravi instal i još tribaš otič na deskop desni klik opcija zaslon te napravi da ti tvoj zaslon bude glavni vidi sliku

ps ako nemoš napravit updeyt wina 7 vrati se na XP

I Jadantisi
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 21:31 (giga).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice